Problém je nasledovný....Zo svojou priateľkou som bol 1 a pol roka, vzťah ktorý bol bezproblémový no ako u každého vzťahu po roku nastali hádky,ktoré sa časom odstránili...lenže stala sa jedna vec....presne na rok a pol som sa dozvedel od kamarátky, že ma moja priateľka podje*ala s 15 ročným chalanom....no aby som konkretizoval podje*anie tak (celý večer sa s ním olizovala cca 1-2hod) no ja som to nedokázal strpieť a hned som sa s nou rozišiel....(no od vtedy už nič s nikým nemala) som ju poslal kade ľahšie no mesiac po tom ma vkuse bombardovala aby som jej odpustil a pod. no ja som to mal úplne na háku, potom to vzdala a 3 týždne sa mi neozvala....no po tých 3 týždnov mi začala vypisovať ako ma chce spať a že jej chýbam...a že chce byť opať somnou...no začal som si snou písal no ale ignorantsky som ju odbíjal ale v srdci som sa chcel ku nej vrátiť lebo ju strašne stále milujem aj po tom čo mi spravila, len som ju ignoroval aby som zistil či sa bude dlho snažiť...no po týždni to vzdala a skončila zo všetkým....tak som sa potom ja rozhodol že sa s nou porozprávam a skúsime to dať znovu na staronové kolaje a že sa posnažíme znovu byť spolu, no potom ona odmietla a už nechcela somnou nič mať....
A teraz by som ju chcel mať pri sebe ako kedysi....milujem ju a stále na nu myslím, tak sa chcem opýtať, či sa mam teraz posnažiť JA o nu znovu bojovať alebo sa na to vysrať a nehať to tak plávať a čakať kým spraví zas nový krok. (od rozchodu stále robila ona a snažila sa si ma získať späť)
Diky za Vaše myšlienky a rady
VEK: JA 20 ona 19