Isť do toho či to nehať tak?!

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
neo250
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Isť do toho či to nehať tak?!

Príspevok od používateľa neo250 »

nooo nemyslel som si že to tu napíšem ale asi potrebujem takú neutrálnu radu od vás, lebo ma nepoznáte a ani nasledovný problém....
Problém je nasledovný....Zo svojou priateľkou som bol 1 a pol roka, vzťah ktorý bol bezproblémový no ako u každého vzťahu po roku nastali hádky,ktoré sa časom odstránili...lenže stala sa jedna vec....presne na rok a pol som sa dozvedel od kamarátky, že ma moja priateľka podje*ala s 15 ročným chalanom....no aby som konkretizoval podje*anie tak (celý večer sa s ním olizovala cca 1-2hod) no ja som to nedokázal strpieť a hned som sa s nou rozišiel....(no od vtedy už nič s nikým nemala) som ju poslal kade ľahšie no mesiac po tom ma vkuse bombardovala aby som jej odpustil a pod. no ja som to mal úplne na háku, potom to vzdala a 3 týždne sa mi neozvala....no po tých 3 týždnov mi začala vypisovať ako ma chce spať a že jej chýbam...a že chce byť opať somnou...no začal som si snou písal no ale ignorantsky som ju odbíjal ale v srdci som sa chcel ku nej vrátiť lebo ju strašne stále milujem aj po tom čo mi spravila, len som ju ignoroval aby som zistil či sa bude dlho snažiť...no po týždni to vzdala a skončila zo všetkým....tak som sa potom ja rozhodol že sa s nou porozprávam a skúsime to dať znovu na staronové kolaje a že sa posnažíme znovu byť spolu, no potom ona odmietla a už nechcela somnou nič mať....
A teraz by som ju chcel mať pri sebe ako kedysi....milujem ju a stále na nu myslím, tak sa chcem opýtať, či sa mam teraz posnažiť JA o nu znovu bojovať alebo sa na to vysrať a nehať to tak plávať a čakať kým spraví zas nový krok. (od rozchodu stále robila ona a snažila sa si ma získať späť)

Diky za Vaše myšlienky a rady :) :?

VEK: JA 20 ona 19
hughito
Redeemer
Redeemer

Re: Isť do toho či to nehať tak?!

Príspevok od používateľa hughito »

Vyser sa na ňu, podviedla ťa raz, veľké riziko, že tak urobí znova.
Začni si niečo nové a "nepoškvrnené". :wink:
manager666
Star
Star

Príspevok od používateľa manager666 »

po tomto vsetkom by to vyznelo ako doprosovanie sa..cize byt tebou, necham to uz nadobro tak...
ale musis sa sam rozhodnut....
:wink:
Jake
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jake »

ak sa rozhodnes ju ignorovat len aby si ju "potrestal" ked vidis ze ju to sere, tak je to nahovno, vrat sa k nej a budte happy, aspon na chvilu, ak by ju budes dalej ignorovat eventualne sa na to vysere aj ona a teba to potom bude stvat - nechce sa mi to rozpisovat podobnu chybu som spravil ja takze ja by som jej dal druhu sancu a zasmial sa nad tym (aj ked to neni az take vtipne) a dufal ze sa to uz nestane...
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

fizz napísal:Tak ti treba, chcel si ju trapit, pricom si dobre vedel, ze ta miluje, tak teraz sa trap ty a najma tym, ze milovana zena s tebou nieje pre tvoju hlupost :wink:
ale no tak, skor by som povedal pre obojstrannu hlupost...
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

nechaj ju tak, zabudni na nu, vymazat cislo a postupne 1) riadne sa opit s partiou kamosov 2) najst si cinnost, ktora ti bude vyplnat volny cas 3) casom si najst inu a hlavne vernejsiu priatelku

osobne by som takuto neveru nevedel odpustit. A obzvlast nie ak to bolo s nejakym o 4 roky mladsim... tu mi napada situacia z filmu Hangover (vo stvorici po opici) ako priatelka toho zubara sukala s barmanom na vyletnej lodi a on ju stale obhajoval, az mu nakoniec museli kamarati otvorit oci a on ju poslal kade lahsie...
ccimo
Star
Star

Príspevok od používateľa ccimo »

co oci nevidia to srdce neboli..ale teraz fakt ked ta podje..la raz urobi to znova skor alebo neskor
r3mus
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3mus »

myslim ze je to tazke "nechat plavat" ak si ju mal naozaj rad, ale ak teraz stvara taketo hluposti tak dovera neni na mieste :/ viem ze teraz si to asi nemyslis ale su aj lepsie. ano je ich malo, ale nestoji to za to hladat?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ja mam na to len jeden strucny nazor a to je, ze niekto odpustit dokaze a niekto nie. V tomto pripade je to na tebe, sam dobre vidis co si pisal, ze ju chces spat. Je teda len na tebe, ci to dokazes zniest co sa stalo (zase az take hrozne veci nespravila, vzhladom na to, ze to mohlo dopadnut aj horsie pre teba) a posunut sa dalej.
Marek99
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Marek99 »

suhlasim s hojkom,to co spravila- na to sa neda zabudnut ale odpustit ano, ocividne to lutuje a chcela ta spat ale ty si ju mucil a mucil a zrazu si prisiel na to ze ju chces aj ty ale uz je neskoro, stratila zaujem cize by som sa na tvojom mieste sakramentsky poponahlal aby bola nejaka sanca byt este spolu
pipiak
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

dovod

Príspevok od používateľa pipiak »

A vysvetlila ti svoje konanie ? ako ?
lukasM
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa lukasM »

nechce Ta preto ,lebo si medzitym nasla ineho ,pritlac na nu a uvidis ,ze je to pravda. Zeny su strasne zlozite stvorenia a samy nevedia co chcu. Myslim ,ze najlepsie bude ,ked si das od zien na chvilu pokoj ,zacnes sa venovat na chvilu sportu ,alebo inej cinnnosti ,ktora ta zamestna a ked "to" preboli ,tak smelo k novym,krajsim vztahom . Si mlady a nebola ani 1. a ani posledna ,good luck a drz sa. :)
Jake
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jake »

daj vediet ako si to poriesil :wink:
neo250
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

lukasM: momentálne to robím, lenže každú svoju myšlienku venujem stále jej, nechápem tú svoju posadlosť voči nej, či je to kvôli tomu, že to bola a zatiaľ je moja prvá....no neviem

ale ako hovorí Hojko a Marek99 tak možno skúsim spraviť teraz ja prvý krok a uvidí sa ako sa to vyvinie a posunie ďalej, no ked to bude vyzerať na hovno, tak seriem na to a začnem niečo nové ale bez báb :)

DIKY MOC ZA RADU :aasmile24: :smt006
lukasM
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa lukasM »

drzim palce a mimochodom plne Ta chapem (vid moj prispevok).
No proste ako sa hovori : So zenami to je tazke ,ale bez nich este tazsie :) ...
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Clean_Up »

Kašli nato aj na ňu! Podviedla ťa raz, podvedie aj druhý, tretí atď...a navyše s 15 ročným deckom (ona 19, už len to je na zamyslenie). Neviem (možno som iný ja), ale ako môžeš milovať niekoho kto ťa podviedol? Ešte by som jej za to jednu strelil nech sa spamätá! Nechaj to tak...začni sa venovať nejakej činnosti intenzívnejšie nebudeš mať čas na ňu myslieť a nájdi si nejakú ktorej sa dá veriť a nie s takou čo si začína s deckami! Vela šťastia a daj vedieť ako si poriešil. :wink:
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Ako to dopadlo, ako si sa rozhodol?
neo250
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

nooo najprv som mal 100% chuť sa k nej vrátiť a pokúsiť sa zabudnúť to čo spravila,no potom ma napadlo, že by to mala byť práve ona čo by sa mala snažiť, takže ked to u nej nevidím úsilie tak som si uvedomil, že som tu len raz a nenechám si premárniť čas a život myslením na niečo čo asi už nebude....(ale ak sa bude snažiť tak možnosť návratu tam ešte dávam, ale city sa už vytrácajú...)

takže zatial žijem pre iné :P DAKUJEM VAM VSETKYM za pomoc a rady "STE SUPER" :!:
Napísať odpoveď