Žitný zrazil 5 ročného chlapčeka s otcom

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

no zacina sa vyplanovat na svetlo sveta objektivita naseho squleho bulvaru...
Bleskovky.sk asi pred dvoma dnami>
Jeho otec skončil s vážnymi zraneniami v nemocnici v Malackách.
Novy cas dnes>
Zatiaľ čo Žitný leží v umelom spánku, Tomáškovho otca včera prepustili z malackej nemocnice do domáceho ošetrenia.
Tazko zraneny clovek neopusti nemocnicu po dvoch dnoch...

Este raz, neobhajujem zitneho, poukazujem na kvalitu naseho spravodajstva a prekrucanie informacii bulvarom na zaklade ktoreho si tu tvorite nazor na osobu zitneho... Predpokladam ze bude toho viac...
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

mystique napísal:no zacina sa vyplanovat na svetlo sveta objektivita naseho squleho bulvaru... Tazko zraneny clovek neopusti nemocnicu po dvoch dnoch...

Este raz, neobhajujem zitneho, poukazujem na kvalitu naseho spravodajstva a prekrucanie informacii bulvarom na zaklade ktoreho si tu tvorite nazor na osobu zitneho... Predpokladam ze bude toho viac...
Mne sa najviac paci ze ocity svedkovia odhaduju rychlost na 180 km/h, jak to tak dokazu odhadnut to by som sa pozrel :twisted: Preto necitam Stary Necas lebo to su take dristy ze aspon ze maju o com pisat dalsie dva tyzdne...D-E-B-I-L-Y
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

Bobr napísal:Mne sa najviac paci ze ocity svedkovia odhaduju rychlost na 180 km/h, jak to tak dokazu odhadnut to by som sa pozrel :twisted: Preto necitam Stary Necas lebo to su take dristy ze aspon ze maju o com pisat dalsie dva tyzdne...D-E-B-I-L-Y
asi tak, ako ho v tej rychlosti mohli vidite telefonovat a nepriputaneho, ja uz to neriesim, ja sa na tych spravach bavim, aj ked sa jedna o takuto temu :?
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

Kibo napísal:asi tak, ako ho v tej rychlosti mohli vidite telefonovat a nepriputaneho, ja uz to neriesim, ja sa na tych spravach bavim, aj ked sa jedna o takuto temu :?
Nic ine nam uz ani nezostavaasi to len ignorovat...
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

My Eyes ! My Eyes !

Uz sem prosim ten brak nepastujte, vsak to sa neda citat.
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Kibo napísal:asi tak, ako ho v tej rychlosti mohli vidite telefonovat a nepriputaneho, ja uz to neriesim, ja sa na tych spravach bavim, aj ked sa jedna o takuto temu :?
btw. keby nebol priputany mu airbag zlomi vazy ...
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

Tomasko napísal:btw. keby nebol priputany mu airbag zlomi vazy ...
a predsa sa najdu mudrlanti, ktori vyhlasuju, ze nebol priputany, preto ho vytiahli takeho dolamaneho. ale kedze skoncil na streche a museli ho najprv prevratit, tak je to pravdepodobne, ze neskonci bez ujmy. toto uz nerozoberam, aj tak to nema zmysel, lebo vzdy sa najde dakto "studovany", ktory svojim vyrokom zarazi aj hlucheho
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

Prečo mám taký pocit, že nakoniec sa ešte zo Žitného urobí obeť????? A na skutočné obete (rodina a mŕtvy chlapec) sa v tichosti "zabudne"...... Lebo už sa píše, že sa zdržal u milenky lebo čo, a pomaly sa nepriamo naznačuje, že on sa musel ponáhľať.......

To ho samozrejme neospravedlňuje a je úplne jedno kde sa zdržal a prečo sa ponáhľal, dôležitý je len výsledok (mŕtvy 5 r. chlapec). A za takýto výsledok si treba niesť aj zodpovednosť (najlepšie by bolo tak hodinové sedenie s otcom a matkou chlapca medzi šiestimi očami).........
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Pinhead: ale stale presne nevieme co sa stalo
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

Máš pravdu....... Existuje prezumpcia neviny...... ktorú sám uznávam..... Žitný je zatiaľ nevinný, nebol odsúdený súdom, ale fakty sú zatiaľ také, že za volantom sedel zrejme on a obeť (ten chlapec) je jasná. Ale treba počkať kým sa prípad jasne vyšetrí a budú známe všetky fakty......
clupka
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa clupka »

:x jednoznacne uz v telke skoncil , nemam ale pocit ze by za to nebol vinny ved siel velkou rychlostou bolo tam niekolko svedkov co to videli tak o com sa tu diskutuje aj keby neviem akyzaver priniesla policia aj tak im nebudem verit lebo celebriti su celebriti a zivot tomu ubohemu dietatu nik nevrati,aj som presvedcena ze aj sam Zitny bude poznaceny na cely zivot , neviem preco a neviem uz takychto lutovat..........
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

clupka napísal::x jednoznacne uz v telke skoncil , nemam ale pocit ze by za to nebol vinny ved siel velkou rychlostou bolo tam niekolko svedkov co to videli tak o com sa tu diskutuje aj keby neviem akyzaver priniesla policia aj tak im nebudem verit lebo celebriti su celebriti a zivot tomu ubohemu dietatu nik nevrati,aj som presvedcena ze aj sam Zitny bude poznaceny na cely zivot , neviem preco a neviem uz takychto lutovat..........
Mozno by mu Boh vedel vratit zivot.
mito85
Star
Star

Príspevok od používateľa mito85 »

(moze vobec za ublizenie na zdravy s nasledkom smrti len zaplatit kauciu? je tu nejaky odbornik na trestne pravo?)
síce nie som odborník ale za ťažké ublíženie na zdraví s následkom smrti a ešte na chránenej osobe (dieťa) je 5-12 rokov ale je tam to slovíčko úmyselne, čo znamená že úmyselne to nechcel spraviť a dohodne sa s prokurátorom, samozrejme lobing zo strany markízy a dostane pokutu zákaz šoférovať, stiahne sa z verejného života a pošle kvety an pohreb..toť všetko :evil:
a môj názor je taký že proste išiel ako magor do zákruty a vynieslo ho, neviem čím sa bude vyhovárať- to som zvedaví, kedže tma neboal a ani mokro na ceste!
a ako niekto napísal ťže je veriaci a mrzí ho to, tak to je úplne u prdele či je veriaci a jeho lútosť život tomu decku nikto nevráti :!:
a že dostal defekt tak to je totálne blbosť- audiny sú špičkové autá a s kvalitými gumami prispôsobené na rýchlu jazdu, takže aj keby tak tomu musel dobre j...
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

mito85 napísal:dostal defekt tak to je totálne blbosť- audiny sú špičkové autá a s kvalitými gumami prispôsobené na rýchlu jazdu, takže aj keby tak tomu musel dobre j...
LooooooL tak toto je zader roka.
Hlavne kvalitne gumy. To ze je guma kvalitna nikdy nezarucuje ze nedostane defekt. :roll:
Prisposobene na rychlost?? Hmm jedna perla za druhou. Na tie kolesa obujes aj gumu na Tmax=120km/h aj na Tmax=320 :wink:
Si myslis ze kupis Audi a dostanes k nim gumy za 450000Sk?? Ktore nikdy neprasknu a ktore nikdy nezoderies??
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

ProfionQQ, ty si este nedospel. naozaj si to zle pochopil, ale nemam problem sa ospravedlnit, ak to bolo priliz osobne, ak sa ta to dotklo, PREPÁČ. (btw ja som napisal o koho som prisiel a komu z mojich blizkych amputovali nohu kvoli takym ako je RZ :wink: )
Shark NX, naco tolko irelevantnych prikladov? ziadny bulvar, proste nik nepriniesol informaciu o tom, ze by RZ niekoho v tej chvili predbiehal.
ten suvis s tou fyzikou som ti chcel spomenut uz skor (ked si napisal, ze ako by maly tomas skoncil, keby ho zitny trafil pri 180), ale...tak teraz!
tazisko a newtonov pohybovy zakon.
nizko polozene tazisko: mensie zvierata napr. psi- po naraze idu pod automobil.
vyssie polozene tazisko: dospely clovek ako chodec- po naraze smeruje na kapotu, teda hore (pri prudsom naraze- cez strechu az za automobil)
tazisko polozene tak akurat- 5 rocny chlapec na malom detskom bicykli + newtonov pohybovy zakon a letis 30 metrov ako v tomto pripade maly tomas. (ocita svedkyna povedala iba dva metre), ale nie je pre mna smerodajny ani jeden z uvedenych udajov.
proste je evidentne, ze ak vychadzame z nam znamych faktov, tak prekrocil maximalnu povolenu rychlost, z vypovedi (aj mojho kolegu z prace- tiez tadial ziha :D ) tak prekrocil aj tu medznu rychlost inkriminovanej zakruty. toto doplna aj jeho zdravotny stav a stav jeho auta.

niektori z vas proste nie ste ochotni pripustit, ze v danej chvili ked vidite ako umiera vas syn schopni niecoho takeho ako- zabit.
aj tato situacia potvrdzuje to co sa stalo. ocití svedkovia poznali clenov dotknutej rodiny a aj napriek tomu, ze asi nevideli co sa stalo, tusili kto je za to zodpovedny a urobili vsetko pre zachranu vsetkych zucastnenych pri tejto tragedii.
zabit ho v tej chvili chcel iba jeden zo zucastnenych- otec.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

krija tym o predbiehani som chcel naznacit ze fyzika nepusti ... Nie to ze niekoho predbiehal.
A viem ze v takom soku a pri takom slede udalosti jedine co moze napadnut otca je zitneho zabit. Ale zdravy rozum hovori nie. To proste nie je riesenie.
Co by mu dala pomsta?? Chvilkovy pokoj na dusi. A?? Nic narobil by si zbytocne problemy z ktorych by sa urcite nevymotal.
mito85
Star
Star

Shark NX napísal:LooooooL tak toto je zader roka.
Hlavne kvalitne gumy. To ze je guma kvalitna nikdy nezarucuje ze nedostane defekt. :roll:
Prisposobene na rychlost?? Hmm jedna perla za druhou. Na tie kolesa obujes aj gumu na Tmax=120km/h aj na Tmax=320 :wink:
Si myslis ze kupis Audi a dostanes k nim gumy za 450000Sk?? Ktore nikdy neprasknu a ktore nikdy nezoderies??
tak lol si tu akurát tak ty :evil: ked si kúpiš audinu tak si tam nedáš šitné gumy ale nejaké 17-18 kt. niečo vydržia :!: sú típci kt. si dajú michelinky aj na škodu 120 :lol: a ja som nepovedal že sa nezoderú ale že sú tam gumy kt. nejakú tú zákrutu vydržia- iba že by dostal defekt že prešiel cez klince ale to sa tu nerieši!
a že 450 000,- :lol: čo mal range rovera- čo si padnutý na hlavu? na túto audinu dáš tak možno 19! a keby jeden elektrón aj a gumou stál dajme tomu 50 000*4 je max. 200 000 :hehe:
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Nejaku tu zakrutu ti vydrzia aj Hankooky za 1200Sk/kus. :wink:
Mam uz nieco odjazdene viem o tom :) Len bud sa horsie spravaju na vode alebo na inom povrchu.
A ze neexistuju kolesa za 450000Sk?? Nieeeeeee Vobeeeeeeec. Vid priloha.
To mas za 360000Sk a este sa daju zohnat drahsie Gumy aj Disky :wink: A obujes to na Audinu bez ziadnych problemov
A btw 17-18 na Audine vyzeraju ako 10" na Fabii
Prílohy
78000Sk Kus
78000Sk Kus
325/25 R20  12000Sk Kus
325/25 R20 12000Sk Kus
mito85
Star
Star

Shark NX napísal:Nejaku tu zakrutu ti vydrzia aj Hankooky za 1200Sk/kus. :wink:
Mam uz nieco odjazdene viem o tom :) Len bud sa horsie spravaju na vode alebo na inom povrchu.
ved to mi je jasné, ja som len reagoval na toho lola čo asi robí v matadore a má doktorát z biochémie že sa tak vyzná v gumách :P
Napísať odpoveď