Žitný zrazil 5 ročného chlapčeka s otcom

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Grim
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

SRneC napísal:este chcem zatlieskat vsetkym co zo vzhladu plechov vedia urcit rychlost auta :)
...to nestojí za reč...ale aj tak ďakujem :lol:
Francek napísal:Niekto tu napisal ze isiel 160km/h. Mari sa mi, ze pisali, ze trafil strom. Moj drahy vies si predstavit ako by vyzerato zo auto keby ze trafi ten strom v 160km/h. Ani by nevedeli kto je vodic...
...noo vyzeralo by zhruba tak ako vyzeralo...asi tak ako v prílohe...to nieje kočík, to je audi...
Prílohy
20080629_nehoda_rasto_zitny_01.jpg
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

ja som narazal na prispevok kt. znel >> NESIEL 140 to je aspon 160-170 :D uznaj ze toto je na smiech..

skratka letel ale nebudeme sa tu chytat ze 30km/h predsa
D4vid
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D4vid »

No neviem ale on asi mal tiez na male...
Bola to nehoda... Choval sa nezodpovedne... Audi je Audi... Inak nevie niekto ake to bolo presne audi?

//GothaR: odstranena priloha, nie kazdy ma naladu pozerat sa na poloodpadnutu ruku
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

A6 ak si dobre pamatam
adameeec
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa adameeec »

A4 mal
D4vid
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

A mam taky pocit ze keby trafil strom v takej rychlosti aka je tu spominana t.j. tych 170 a vyssie evyzeralo by to auto inak...
http://www.egmcartech.com/2007/03/02/ma ... a-scratch/
adameeec
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa adameeec »

spekulovanim nad tym, ze kolko isiel a ako by vyzerala nehoda na nic nepridete. Kazda nehoda je specificka. A stara A6/RS6 nebola vobec na takej urovni ako dnesna A4 :wink: Teda co sa tyka bezpecnosti(aby sme sa rozumeli)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Najľahšia skupina, za rok je vonku za dobré správanie.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Grim-Reaperka napísal:...noo vyzeralo by zhruba tak ako vyzeralo...asi tak ako v prílohe...to nieje kočík, to je audi...
Takto vyzera A4 po naraze v 64 km/h: http://www.euroncap.com/tests/audi_a4_2008/320.aspx
Je to naraz polovicou prednej casti do relativne makkej prekazky, strom je spravidla tvrdsi a hlavne tensi, co je aj vidiet. Nechcem tu zbytocne polemizovat o presnej rychlosti narazu, ale ked si vezmes, ze kineticka energia rastie kvadraticky s rychlostou, tak rychlost narazu nemoze byt 160 km/h, pretoze na jeho aute je zdemolovana cast len o kusok dalej ako pri teste.
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa misokgb »

Nebol to Leon Top Sport 96kW 310Nm??
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

Plasmon napísal:Uz som si pomaly zacinal mysliet, ze sa na Rasta zabudlo, ale naopak, teraz sa to rozbehlo a uvidime kedy vinnik navstivi basu. :wink:
vôbec ju neuvidi.. to skonči kdesi na podmienke.. Labuda dostal basu sa zabitie tych dvoch žien? a Skrucany?
Moderátor
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Moderátor »

podla mna to je alfa romeo 75
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Old Dirty Bastard napísal:vôbec ju neuvidi.. to skonči kdesi na podmienke.. Labuda dostal basu sa zabitie tych dvoch žien? a Skrucany?
Labuda za ich smrt nemohol, tie zeny na ceste v danej chvili nemali co robit. Skrucany je ale dobrym prikladom, on sposobil smrtelnu nehodu chodkyne na prechode a dostal tusim iba podmienku :?
misokgb: vygoogli som A4ku, marilo sa mi cosi o A5, ale na beton to bola audina.
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

tak dobre.. bola tam na ceste hmla atd.. ale aj keby ich zabil za inych okolnosti.. alebo keby nejaky prominent/celebrita zroloval autom celu autobusovu zastavku plnu ludi, tak nepôjde do basy.. smutny fakt, takito ludia su povyšeni kam? su niečo viac ako "radovi" občania?
Neo-M
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Neo-M »

GothaR napísal:Labuda za ich smrt nemohol, tie zeny na ceste v danej chvili nemali co robit. Skrucany je ale dobrym prikladom, on sposobil smrtelnu nehodu chodkyne na prechode a dostal tusim iba podmienku :?
misokgb: vygoogli som A4ku, marilo sa mi cosi o A5, ale na beton to bola audina.
bol si pri tom ze labuda zato nemoze ?

ako vodic viem ako sa spravuju stare baby a dedovia nepozeraju ci ide auto a chodia v ciernom v noci jak na kar takze niekto moze tiez povedat ze Skrucany zato nemoze. Clovek ma vstupit na priechod pokial je v auto este v dialke alebo ked nejde vobec nie kedy sa mu zachce.

to bol len priklad nehovorim ze zato mozu, ale keby sa to stalo napriklad mne jedno alebo druhe tak sedim doteraz v base ale oni nie.
D4vid
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Vsetci sa spamatajte!
Viete o inych ludoch ktorí niekoho neumeselne zabili a aké dostali tresty?
Prihladnuc na okolnosti za akych sa to stalo sa trest urci... A ako vobec niekto vie ze telefonoval? Neviem vtedy som to cele nejak nesledoval ale ak sa k tomu nepriznal tak by mu to tazko zistili... Samozrejme podla toho s kym telefonoval a kto by tak svedcil proti nemu... Je rozdiel neumeselne zabitie a zabitie z nedbanlivosti...

Nevravim ze to tie "celebrity" nemaju o nieco lahsie, ale zase toto si nemoze sud dovolit... Su iste "hranice" vysky trestu ktorych sa musia drzat... Potom sa trest urci podla vysky zavinenia... A neverim ze by skoncil len z podmienkou
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

labuda neprekrocil rychlost pricom skrucany ano, navyse ju zrazil na prechode pre chodcov...

ale to je OT.
Zitny dostal strasne malo, za vrazdu iba 2,5 roka... tss
Neo-M
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Neo-M »

plusminus napísal:labuda neprekrocil rychlost pricom skrucany ano, navyse ju zrazil na prechode pre chodcov...

ale to je OT.
Zitny dostal strasne malo, za vrazdu iba 2,5 roka... tss
az nato ze labuda zabil 3 ludi, mal 2 autonehody
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Grim-Reaperka napísal:...noo vyzeralo by zhruba tak ako vyzeralo...asi tak ako v prílohe...to nieje kočík, to je audi...
Mam taky pocit, ze ti v Novom Case nepovedali priamo to, ze on s tym audi trafil strom...takto znicene auto nezostalo po zrazke s maloletym cyklistom ;) Ale po naraze do stromu....tol en tak, lebo ma zmiatli tvoje prispevky v ktorych sa vyjadrujes ako keby bolo to auto take roztrieskane na mraky a vyznelo to, ako keby ze ho ma rozbite od narazu do cloveka.

Inac, ked uz tu idete vraviet, ze znamy clovek ma vacsiu imunitu...ano ma...ale to by som nechal teraz bokom...zbytocne to rozoberat ked to ina cuz nebude...to by sme mohli zajst do politiky, a zacat rozoberat, preco nebol Meciar sudeny alebo presetreny po vrazde Remiasa? Preco nebol Slota zatknuty po vstupe do krajiny bez pasovej kontroly? Atd atd....len vamchcem naznacit, ze to nema zmysel.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...ja viem že trafil strom...kam tým mieriš? Nechápem celkom to čo si napísal, ja viem že trafil strom a že neni možné aby zostalo auto hentak zničené iba po zrážke s 6 - ročným cyklistom a jeho bicyklom... :wink:
Napísať odpoveď