som študentom denného štúdia na vysokej škole. Keďže popri škole som začal robiť aplikácie a weby na zákazky, rád by som to všetko zaregistroval na úrade a pracoval úplne legálne
- keď robím mobilné aplikácie a weby tak stačí dať do predmetu napr : tvorba softwaru na zakázku ? alebo sa musia jednotlivo vytvoriť predmety : tvorba mobilných aplikácií, tvorba webových stránok, tvorba... ?
- pri predmetoch podnikania je vždy aj riadok na miesto a ulicu (kancelária, sklad...) je to treba vypĺňať keďze chcem pracovať z domu ktorý som vyplnil na prvej strane pri mieste podnikania alebo tam mám dať všade ešte svoju ulicu ?
- mám aj nejaké prijmy z reklamy na vlastných projektoch, je treba aj toto dať do predmetu ? Napr ako Marketingové služby ? a napr. čo keby mám v aplikácií nejaké služby za peniaze alebo platenú aplikáciu ako toto zdaniť, treba aj toto dať do nejakého predmetu ? mám iba asi nejakých 10 eur za platenú aplikáciu ktoré som ani nevybral ale možno v budúcnosti by to mohlo byť trošku viac ak by sa pošťastilo
- ako dodatok k názvu živnosti teda moje meno a dodatok - si môžem dať akýkoľvek názov ? chcel by som nejaký názov ako pre firmu, no keď si čítam vzory žiadostí vždy tam majú iba také ovyčajné Slovenské ako - zamočnícke služby, kvetinárstvo... ja by som tam chcel dať normálny originálny názov podľa ktorého by som spravil logo a stránku a spravil z toho akoby značku pre firmu (neskôr možno aj sro firmu)
- a posledná mal som napr na jaspravim.sk už nejaké zárobky (niečo nad 1,000 eur) nebol by problém že by som potom v daňovom priznaní zadal aj tieto zárobky, teda ešte v dobe keď som nemal živnosť ? alebo je už lepšie to neriešiť ?