ja neviem ako dalej

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
mi-chau
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mi-chau »

Gangy napísal:Vidis, ja by som napisal "To je asi len tym ze si sprosta." :aasmile11:
Som akurat siel napisat nieco na ten styl...
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: ja neviem ako dalej

Príspevok od používateľa pryja »

marika17 napísal:neziarlim ale ide o ten princi aky ma k tomuto...a stale mi vadi viac a viac...ako to robi....caw alebo cawko sa mu zda drze pouzit pri nej
Tak tomuto vobec nechapem hore a podla mna prichadza do uvahy viac moznosti: mozno fakt nieco spolu maju a ani sa to nejako nesnazia zakryt/si tu naznacovala nieco take, ze v oboch vztahoch to trochu skripe/a to ze tebe pripada tlsta a skareda, on moze vidiet uplne inak. Alebo tu je zaujem len z jej strany, co by potvrdzovalo tie caste telefonaty a on si je toho vedomy, ale s tym nic nerobi, lebo je jasne, kto tu je sef a kto podriadeny. A dalsia moznost je, ze je medzi nimi cisto pracovno-kamaratsky vztah a je proste v praci jej prava ruka a vsetko s nim chce prediskutovat, preto ho stale zhana.
A co z toho sa skutocne deje, to ti tu nikto nenapise. Prekvap ho, navar dobru veceru, sviecky na stol, pekne to spolu prediskutujte a uvidis, ako to dopadne.

//GothaR, to 'pravdepodobne' v tvojom predoslom prispevku neznie moc presvedcivo :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Fabo: lenze ked ju on este lubi, tak mu to lepsie nespravi.
A nemali by sme to uzavriet s tym, ze ona je decko, ale mali by sme jej to vytlacit z hlavy a presvedcit o tom, ze takto je to ok a nemusi sa bat ani ziarlit. V LVP sa to tak riesi :)
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa - eXo - »

tu ide proste o to aby ona prestala tak ziarlit a porozpravala sa s nim o tom o nic ine tu nejde
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

Milujem tieto impulzivne , precitlivene blaboli , "neviem ci som dost dobra" tak toto ked mu povies stym , ze je koniec ....
U vas asi nefunguje nieco ako konverzacia ;)
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

GothaR v kratkodobom horizonte samozrejme nie, ale viac dopredu...

Marika daj sa dokopy a normalne sa s nim o tom porozpravaj.
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

No ale este jej nalozili chalani, kvalitne. Marika a uz si spravila aspon nieco s toho co som ti napisal? alebo co ti chalani napisali v tych prvych prispevkoch? ci len sedis doma a nariekas? :idea:
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Re: ja neviem ako dalej

Príspevok od používateľa triple »

marika17 napísal:mam problem....
podla mňa si za to všetko môžeš ty.. je to predsa jeho šéfka a so šéfom/kou človek musí vychdázdať či chce či nechce.. ak chce mať pokoj v práci...je to svinstvo ale je to tak.. tým že mu nariekaš že toto hento ho iba nasieraš a pohár sa pomaly plní..
ja by som chybu hľadal úplne niekde inde
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

midnight_man napísal:No ale este jej nalozili chalani, kvalitne. Marika a uz si spravila aspon nieco s toho co som ti napisal? alebo co ti chalani napisali v tych prvych prispevkoch? ci len sedis doma a nariekas? :idea:
ta sem uz asi nenapise :roll:
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa - eXo - »

pravda byva obcas kruta ... ale moze zato ona co ine chcela pocut ze je to jeho chyba?? a masa s nim rozist?? tak to ee on za to nemoze
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Ja neviem, mne by tie caste telefonaty asi tiez vadili, hlavne ked sa nebavia spolu o robote. Ked vidi, ze to jeho partnerku trapi a neda jej to spavat, tak by to sefke mohol normalne, ludsky vysvetlit a nech mu vola, len ked chce nieco dolezite ohladne prace a hotovo. A ona ked nema v hlave nalozene a fakt po nom nejde, tak by to mohla pochopit. Vsak su spolu 8 hodin 5 dni v tyzdni a urcite maju cas bavit sa aj o sukromnych veciach, ako je apetit ich psov a pod.
VADI mi to=ziarlim. Inak by mi to nevadilo. To pre autorku.

btw, nema niekto z vas v praci mladu sefku, ktora ho bombarduje telefonatmi, ked sa regla kvoli tomu prave sem? :lol:
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

ja by som chcel takú šéfku :)
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

triple napísal:ja by som chcel takú šéfku :)
no ale musela by byť aj atraktívna :)
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

jj .. už aké by to bolo kebyže spávam so šéfkou? kým by som bol s nou tak v pohode horšie by to bolo po rozchode
midnight_man
Guru
Guru

triple napísal:jj .. už aké by to bolo kebyže spávam so šéfkou?
No ake, normalne ..pokial by ste v posteli nezacali rozoberat financny plan do buduceho roka.... Teraz vazne, no po rozchode? bieda bieda by bola.
marika17
Novice
Novice

Príspevok od používateľa marika17 »

no dufam ze spolu nic nemaju...dalo sa to do poriadku v nedelu...tak piatok a sobotu som mala na ukludnenie....zacala som ja...boli sme vonku..a tak to slo, len bol aj s jeho psom...tak sa venoval psovy a mna pocuval tak na pol uvezku...ale tuto sobotu bude mat na mna cas tak to skusim s nim vydiskutovat...ale nic v zlom.....ale inak dakujem velmi pekne....a keby to bolo len v praci tak ok...ale naham to tak...povedal ze chce mat somnou krasny vztah, a myslim ze niesom uz take decko...aj ked moje spravanie je take...ale to je na 18 rocnu normalne...a nerobim nic zle...je to zatial Ok s nim....zajtra ma narodeniny...tak prichystam nieco pekne...a s varenim radsej nic :-)...ako tuna bola rada...
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

marika17 napísal:a myslim ze niesom uz take decko...aj ked moje spravanie je take...ale to je na 18 rocnu normalne...
ergo si 18rocne decko.
midnight_man
Guru
Guru

Tá už sa tu neukáže :D
Lisa
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Lisa »

Neponižuj sa tým, že žiarliš na tučnú babu, dokonca vydatú :lol:
nech mu volá, niekedy mu to zdvihni ty ...
ty: "prosim"
ona: "je tam (dajme tomu - Martin) Martin?"
ty: "Miláááááááčííííííííííík! Zlatíčko rýyyyychlo z tej sprchy vylez, dnes už nepokračujemeeeeeee, voláááá ti šéééééééééfkááááááá!!!!"
ona: ak slusna: "och pardon, zavolam neskôr"
ak sa mu páči: "hahaaa" proste sa zasmeje - mozno len pre seba a tupo bude čakať kým mu dáš telefon do ruky.
ty: "momentik, uz ide laska moja, mam mu nieco odkazat, stalo sa nieco súrne, ze mu volate mimo pracovnej doby?"
ona: ... zloží...
Martin: zajtra má padáka
marika17
Novice
Novice

Príspevok od používateľa marika17 »

:) mnoo.....takze nebudem tuna rozoberat ake je moje spravanie, moji rodicia niesu zo mna sklamany...ucim sa velmi dobre, a aj priatel je spokojny...len uz som to asi kusok prehnala s tymto...priznala som si chybu a uz je to dobre...a nabuduce si budem davat urcite pozor...proste mi to vadi a bodka...ale uz je to v poho...dal mi taku istotu...ze s nou nic nema a tak..to by bolo na dlho...a neuraza ma ked mi niekto povie ze som decko...normalka...ten kto ma pozna vie aka som :P :oops:
Napísať odpoveď