Som akurat siel napisat nieco na ten styl...Gangy napísal:Vidis, ja by som napisal "To je asi len tym ze si sprosta."
ja neviem ako dalej
-
pryja
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: ja neviem ako dalej
Tak tomuto vobec nechapem hore a podla mna prichadza do uvahy viac moznosti: mozno fakt nieco spolu maju a ani sa to nejako nesnazia zakryt/si tu naznacovala nieco take, ze v oboch vztahoch to trochu skripe/a to ze tebe pripada tlsta a skareda, on moze vidiet uplne inak. Alebo tu je zaujem len z jej strany, co by potvrdzovalo tie caste telefonaty a on si je toho vedomy, ale s tym nic nerobi, lebo je jasne, kto tu je sef a kto podriadeny. A dalsia moznost je, ze je medzi nimi cisto pracovno-kamaratsky vztah a je proste v praci jej prava ruka a vsetko s nim chce prediskutovat, preto ho stale zhana.marika17 napísal:neziarlim ale ide o ten princi aky ma k tomuto...a stale mi vadi viac a viac...ako to robi....caw alebo cawko sa mu zda drze pouzit pri nej
A co z toho sa skutocne deje, to ti tu nikto nenapise. Prekvap ho, navar dobru veceru, sviecky na stol, pekne to spolu prediskutujte a uvidis, ako to dopadne.
//GothaR, to 'pravdepodobne' v tvojom predoslom prispevku neznie moc presvedcivo
-
midnight_man
Guru
-
triple
Guru wannabe
Re: ja neviem ako dalej
podla mňa si za to všetko môžeš ty.. je to predsa jeho šéfka a so šéfom/kou človek musí vychdázdať či chce či nechce.. ak chce mať pokoj v práci...je to svinstvo ale je to tak.. tým že mu nariekaš že toto hento ho iba nasieraš a pohár sa pomaly plní..marika17 napísal:mam problem....
ja by som chybu hľadal úplne niekde inde
-
pryja
Darca
Ja neviem, mne by tie caste telefonaty asi tiez vadili, hlavne ked sa nebavia spolu o robote. Ked vidi, ze to jeho partnerku trapi a neda jej to spavat, tak by to sefke mohol normalne, ludsky vysvetlit a nech mu vola, len ked chce nieco dolezite ohladne prace a hotovo. A ona ked nema v hlave nalozene a fakt po nom nejde, tak by to mohla pochopit. Vsak su spolu 8 hodin 5 dni v tyzdni a urcite maju cas bavit sa aj o sukromnych veciach, ako je apetit ich psov a pod.
VADI mi to=ziarlim. Inak by mi to nevadilo. To pre autorku.
btw, nema niekto z vas v praci mladu sefku, ktora ho bombarduje telefonatmi, ked sa regla kvoli tomu prave sem?
VADI mi to=ziarlim. Inak by mi to nevadilo. To pre autorku.
btw, nema niekto z vas v praci mladu sefku, ktora ho bombarduje telefonatmi, ked sa regla kvoli tomu prave sem?
-
Sagittarius
Guru
-
midnight_man
Guru
no dufam ze spolu nic nemaju...dalo sa to do poriadku v nedelu...tak piatok a sobotu som mala na ukludnenie....zacala som ja...boli sme vonku..a tak to slo, len bol aj s jeho psom...tak sa venoval psovy a mna pocuval tak na pol uvezku...ale tuto sobotu bude mat na mna cas tak to skusim s nim vydiskutovat...ale nic v zlom.....ale inak dakujem velmi pekne....a keby to bolo len v praci tak ok...ale naham to tak...povedal ze chce mat somnou krasny vztah, a myslim ze niesom uz take decko...aj ked moje spravanie je take...ale to je na 18 rocnu normalne...a nerobim nic zle...je to zatial Ok s nim....zajtra ma narodeniny...tak prichystam nieco pekne...a s varenim radsej nic
...ako tuna bola rada...
Neponižuj sa tým, že žiarliš na tučnú babu, dokonca vydatú
nech mu volá, niekedy mu to zdvihni ty ...
ty: "prosim"
ona: "je tam (dajme tomu - Martin) Martin?"
ty: "Miláááááááčííííííííííík! Zlatíčko rýyyyychlo z tej sprchy vylez, dnes už nepokračujemeeeeeee, voláááá ti šéééééééééfkááááááá!!!!"
ona: ak slusna: "och pardon, zavolam neskôr"
ak sa mu páči: "hahaaa" proste sa zasmeje - mozno len pre seba a tupo bude čakať kým mu dáš telefon do ruky.
ty: "momentik, uz ide laska moja, mam mu nieco odkazat, stalo sa nieco súrne, ze mu volate mimo pracovnej doby?"
ona: ... zloží...
Martin: zajtra má padáka
nech mu volá, niekedy mu to zdvihni ty ...
ty: "prosim"
ona: "je tam (dajme tomu - Martin) Martin?"
ty: "Miláááááááčííííííííííík! Zlatíčko rýyyyychlo z tej sprchy vylez, dnes už nepokračujemeeeeeee, voláááá ti šéééééééééfkááááááá!!!!"
ona: ak slusna: "och pardon, zavolam neskôr"
ak sa mu páči: "hahaaa" proste sa zasmeje - mozno len pre seba a tupo bude čakať kým mu dáš telefon do ruky.
ty: "momentik, uz ide laska moja, mam mu nieco odkazat, stalo sa nieco súrne, ze mu volate mimo pracovnej doby?"
ona: ... zloží...
Martin: zajtra má padáka