ja neviem ako dalej

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
marika17
Novice
Novice

ja neviem ako dalej

Príspevok od používateľa marika17 »

mam problem a neviem ako dalej...skusim dako v skratke napisat ako to je...chodim s jednych chlapcom...mame sa radi navzajom velmi...mame aj plany do takej vzdialenej buducnosti...pokial ide o to ako beru nas vztah ostatny tak to nieje naj..lebo na zaciatku vztahu sme porobili par chyb, teraz sme spolu skoro 2 roky...ale teraz je to uz dobre...len teraz on pracuje, a ma v praci sefku ktora je starsia asi o rok...je taka tucnejsia a nie daka pekna :shock: ale vkuse mu vola ci je nie v praci alebo je...vkuse, a vzdy sa somariny vypytuje a ked som mu povedala ze mi vadi tak nic s tym nerobi...inak vzdy sa snazi...niejak...a zdravy sa jej ahoj a vzdy vysmiaty...neziarlim ale ide o ten princi aky ma k tomuto...a stale mi vadi viac a viac...ako to robi....caw alebo cawko sa mu zda drze pouzit pri nej..a je to normalne...dneska mi nedvihal mobil 30 minut a skladal mi...a ked potom volal tak povedal ze ho viezla domou aj s manzelom...ona je vydata rok abo kolko...ale oni maju taky vztaj ja neviem..len teraz sme pohadany kusok s priatelom...a neviem ci sa dat do kopy alebo nie..ja mam skoro 18 rokov on ma 23 ...a on mne zakazuje takto vztahy s niejakymi chlapcami...a on takto roby...neviem fakt ako dalej...ale ak mam ist podla toho ako chcem..ja ho velmi Lubim sme uz dost dlho spolu...ale chcela by som aj niejaky ten respekt... :cry:...
Sagittarius
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Prepáč, ale z toho celého mi vystáva jedna otázka: Si si istá, že ťa naozaj ľúbi?
marika17
Novice
Novice

:( myslim si ze ano....ja to viem ze ano...to vydno aj na spravani a tak...rozpravanie..a on mi to aj teraz pisal..len ja som bola kusok za toto co sa stalo...ale ide aj o to ze ja to nemozem..a ja mu to musim vzdy prepacit :(

//autoeditácia príspevku ( 03 Oct 2008, 21:39 )
:( myslim si ze ano....ja to viem ze ano...to vydno aj na spravani a tak...rozpravanie..a on mi to aj teraz pisal..len ja som bola kusok za toto co sa stalo...ale ide aj o to ze ja to nemozem..a ja mu to musim vzdy prepacit :(
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Veď práve o to mi ide :) jeho správanie celkom nenasvedčuje to, žeby ťa naozaj ľúbil...
marika17
Novice
Novice

nejde mi o to aby som tuna zistila ze som s nim rok aj daco chodila a on ma nechcel..v tomto problem nieje..len v tom..ze on povie ze chlapy su iny ako zeny..ze chlap by hned somnou nieco mal a tak...ale ja by som to nespravila...ja na take ani nemyslim...mam kamaratky...to je v poho...len toto mi vadi velmi na nom..moze mat...ale toto je prehnane ....oni ked sa bavia spolu...to je uzas sa na nich pozerat... :evil: ale povedal ze by ju nechcel ze chce len mna...len co je pravda :(

//autoeditácia príspevku ( 03 Oct 2008, 21:57 )
ide mi o to, ci to ma vyznam niejaky alebo nie....vztahy sa koncia aj po 5 rokoch...opisala som tuna v skratke situaciu aka je...a ci to ma niejaky vyznam...ale myslim si ze uz ani nie...ja to naham tak..uvidim ako on...ale ...
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa - eXo - »

moj btratranec mal presne ten isty problem s babou ktorou chodi tak sa maju strasne radi sice to je len nieco vyse pol roka ale laska je to fakt velka a nastupili obaja do tej istej roboty a ona zacala tak mierne flirtovat s jednym ich kolegom jeho to strasne vzalo kedze mam s nim velmi dobry vztah tak som o vsetkom vedel a on mal s toho depresie chcel sa zabit ... ale to sem nepatri jedine co som mu vedel povedat je ze nech sa s nou fakt vazne porozprava o tom
on tak spravil a vysledok bol takym ze celu noc stravili milovanim pri kozube :D
a teraz su spolu opat taky stastny ako predtym a on len prehnane ziarlil a podozrieval lebo ju ma tak rad
cize tebe by som poradil to iste dobre sa s nim porozpravaj kam ten vas vztah ide co to ma znamenat a budes sa musiet rozhodnut podla toho co ti povie aj ked ja si myslim ze si ten isty pripad ako moj bratranec aj ked mozno sa mylim ale urcite nemozes robit len to ze mu budes stale taketo veci odpustat a budes to ignorovat
jedna moja kamaratka chodila s chalanom a ten jej zahol on ju potom na kolenach prosil nech mu to odpusti ona odpustila a o tyzden jej zahol znova a tak isto ju prosil a znova mu odpustila a poziadala svoju najlepsiu kamosku nech na neho dava pozor po mesiaci zistila ze jej zahyba s tou jej najlepsiou kamoskou ... cize ak mu budes vsetko odpustat on ta moze kludne tahat za nos ... to je asi tak vsetko co k tomu poviem
sebci
Star
Star

Príspevok od používateľa sebci »

hmm... lubiš ho? ak velmi tak ešte raz skus porozpravať a riadne mu to vysvetliť že ťa to dosť žerie.. a nieže to len tak prehodiť medzi rečou ale normalne si sadnuť a povedať = "vieš milačik, chcela by som aby si nebol až tak moc v kontakte s tou a tou pretože mne samej to zakazuješ a žiarliš na to tak ako sa mam asi citiť ? nechcem vyvolavať nejaky problem alebo ako vieš že ťa ľubim ale jednoducho ak sa mam takto psychicky umarať tak to dakujem ale neprosim... a ak to bude pokračovať ako doteraz tak bud tomu dame koniec alebo sa začnem spravať ako ty....a uvidime čo budeš potom robiť TY... Vieš ak má fungovať dôvera medzi nami tak bolo by aj niečo preto urobiť.... beztak ma to robi neštastnou ;( " celé toto treba vravieť vážne... samozrejme nejak vlastnými slovami.. a na zaver zostať ticho a plakať.... beztak je to naplač...čo ťa aj lutujem... tuto osvedčenú kombináciu použivam pri problémoch s priateľkou skoro vždy zaberie (preto už je tych problemov minimum... mimochodom ak nevieš tak aj chlapi plaču :) ).. vlastne vždy kedže sme stale spolu ak sa vyskytne nejaky problem... a je to použitelné to bežneho života.. pretože Slová vyslovené vážne s poriadnou dávkou sebavedomia a následná ukážka sklamania sa v človeku dokážu jeho srdcom pohnuť ak je v ňom aspoň KUS miesta pre TEBA... ak nie tak zbal veci v tichosti bez vysvetlenia by som to zbalil byť tebou... šak ono mu to raz dojde a pri dalšej sa bud zobudi alebo bude doživotný DEBKO (sorry za vyraz ale je to fakt ak sa neprebudí....)

tak no vypísal som sa :) vela zdaru slečna napiš ako si dopadla a teda aj aku metodu si použila ..... ak v niečom nesuhlasiš napiš vypočujem si kritiku...
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Mno, Takto. Sice som chcel v prvom rade reagovať na ten vek. 18 a 23, tvoje prispevky mi pridu take rozhadzane, nesuvisle ale to je mozno len tvoj typ osobnosti. Tak sa podme hladat pricinu niekde inde ako vo veku. V prvom radse si vlastne ujasni, ze co ti na nom vadi! respektive co by si chcela ty. Ono vies, pracovne vztahu su troska ina vec, na to prides ked budes sama pracovat (teda myslim ze este studujes). Ked si to tam vezmes ona ze vydata tak aký problém? To, ze ti nebral vtedy telefon a rusil ta..no hm..Zalezi aka tam bola vtedy situacia ale vobec by som to nebral nejak tragicky ;) Vratim sa k tomu zeby ste si mali vy dvaja pekne sadnut k tomu krbu a prehodit pár slov. Ty mu vysvetli ze by si chcela tiez istu pozornost a "respekt" kedze vztah je v tomto pripade o vas dvoch, ani nie o tebe, ani nie o nom! ale o vás! Predpokladat co ti povie on....netrufam si povedat....Pravdepodobne on si to nejak neuvedomuje co robí....muzi a zeny maju pomerne rozdielne myslienkove pochody v roznych situaciach a teda sa dostavame k bodu ze netreba hned robit paniku! On to mozno nemyslí zle...ale to uz troska predbieham, Pekne sa vy dvaja porozprávajte a potom nam tu mozes napisat ak chces, ze ako to dopadlo :) (A este jedna velmo dolezita vec na zaver. Nikdy sa nesnaz silou mocou zmenit cloveka, pretoze vacsinou sa to obrati proti tebe) GL
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

midnight_man napísal:ale to je mozno len tvoj typ osobnosti.
Vidis, ja by som napisal "To je asi len tym ze si sprosta." :aasmile11:
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

Omg co riesis , aj ja zdravim kamaratky ahoj , a je to jeho sefka len kvoli tomu ze ziarlis na ne prilis atraktivnu , tucnu zenu si ma pokazit dobry pracovny vztah sa preber !
A ze neviem ako dalej > mas ho vobec rada ? ;)
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

chalani maju pravdu s tvojho postu mi absolutne nedoslo co je vlastne problem ? ved normalne si tika oz sefkou no a co ? kebyze pracujes vies ze je to vacsinou v kazdej firme podobne,podvadza ta ? flirtuje s nou ? nezda sa mi ze by si to napisala :roll: a inak co je na tom cudne ze ti nezdvihol telefon pred sefkou a jej manzelom ? mozno nerad vola ked nieste v sukromi ja som na tom podobne :lol:
Waldo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Waldo »

Nevidim problem v nom ale v tebe. Prehnana ziarlivost ako uz bolo vyssie pisane. Mala by si sa rychlo uvedomit inak s tym mozes pokazit nielen jeho pracovne vztahy ale aj vas vlastny vztah.

Porozpravajte sa o tom.
marika17
Novice
Novice

mne nevadi ze maju dobry pracovny vztah...ale on aj ked nieje v praci mu vola...a nebavia sa o praci..oni sa bavia ako sa maju ich psy...ako spia na gauci ako zeru co zeru...o vsetkom, a to nieje uz normalne..aj ked mu to je sefka..oni aj v praci spolu pisu...a ze vraj len pracovne...ale ked to citam..tak obcas tam je aj take co by tam nemalo byt...a neziarlim....ona mi VADIII.....a nie len ze nedvihal ale skladal mi mobil....a este sa hneva....chapes..ja nic nemozem...ale on vsetko...toto nieje vztah
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

marika17 napísal:...a neziarlim....ona mi VADIII.....a nie len ze nedvihal ale skladal mi mobil....a este sa hneva....chapes..ja nic nemozem...ale on vsetko...toto nieje vztah
LOOOL, ani nepis, prosim ... prepac, ale vazne sa na tomto tvojom "probleme" solidne bavim ... co je divne na kamaratskom vztahu sefka / podriadeny ? ? ? .. kamaratsky vztah s nadriadenym je najlepsia vyhliadka na karierny postup ! ! ! ... ak ma zodpovednu pracu, napr. robi jednania a tak, tak by som sa nedivil ze ti sklada fony, je to bezne, milion krat som niekoho zlozil napr. len v buse, lebo tam bolo moc hlucno a musel by som do fonu kricat. rozumni ludia vedia, ze ked niekto zlozi telefon dva krat po sebe, tak asi ma nieco dolezitejsie ako drkotat s niekym ... ked si hladas zamienku pre rozchod, tak prosim nepouzivaj tuto, lebo z toho vyjdes ako ziarliva, ufnukana 12 rocna dezolatna socka.
marika17
Novice
Novice

no keby len toto bol problem...tak by sme mali ukazkovy vztah..ja to naham tak...asi najlepsie pre neho spravim ked spolu skoncime, samozrejme aj ja som spravila dost chyb..no dobre..ja som vcera mala za to nervy...a inak neurazam sa ze jeden tuna napisal v skratke ze som hlupa...mala som celu noc na rozmyslanie...je to dobre co robi...on je dobry...ale nie pre mna :(....on potrebuje starsiu ku sebe...lebo s nim je tazko...tuna je zle pisat...tuna sa iba to vie co napisem..a my sme spolu skoro 2 roky a tazko tuna popisat vsetko...ja som sem pisala len kôli tomu, lebo okrem neho nemam nikoho...rodina nema cas...a spoluziacky a kamosky su proti nam..takze to poznam co povedia..nak ho naham...
- eXo -
Light Professional
Light Professional

ty prehnane ziarlis to je vsetko podla mna medzi sebou nemaju nic len ty nedokazes strpiet ze je s inou boze kazdy sa snazi svojmu sefovi troska privtriet a byt s nim zadobre a ak sa s nim rozides tak to bude cisto len tvoja chyba
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

marika17 napísal:no keby len toto bol problem...tak by sme mali ukazkovy vztah..ja to naham tak...asi najlepsie pre neho spravim ked spolu skoncime, samozrejme aj ja som spravila dost chyb..no dobre..ja som vcera mala za to nervy...a inak neurazam sa ze jeden tuna napisal v skratke ze som hlupa...mala som celu noc na rozmyslanie...je to dobre co robi...on je dobry...ale nie pre mna :(....on potrebuje starsiu ku sebe...lebo s nim je tazko...tuna je zle pisat...tuna sa iba to vie co napisem..a my sme spolu skoro 2 roky a tazko tuna popisat vsetko...ja som sem pisala len kôli tomu, lebo okrem neho nemam nikoho...rodina nema cas...a spoluziacky a kamosky su proti nam..takze to poznam co povedia..nak ho naham...
No marika...keby si mi toto hovorila osobne, tak ta zastavim a asi ti dam jednu facku z kazdej strany na prebratie :)
Rozchod kvoli tomuto je blbost, nemas ziadne dokazy o nevere, je to len tvoja ziarlivost a musis sa cez to preniest, v skutocnosti sa pravdepodobne medzi nim a sefkou nic nedeje.
Ze pre neho nie si dost dobra...to je najvacsi blabol aky v suvislosti so vztahmi existuje - ked vam to tak dlho vydrzalo, tak asi mu dost dobra pripadas. A ze sa k nemu hodi starsia? Na veku uz vo vasom veku velmi nezalezi.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

marika, si este decko
- eXo -
Light Professional
Light Professional

SchYzo napísal:marika, si este decko
a ak nie si tak sa aspon tak momentalne chovas
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

SchYzo to vystihol najlepsie.
Gothar IMHO by to mohlo byt v konecnom dosledku prenho lepsie keby sa rozisli. Prave preto ze Marika je este decko ktore mu zavidi podotykam kamaratsky vztah (preco by chlap nemohol mat kamaratku a preco by ta kamaratka nemohla byt jeho sefka nechapem) so sefkou.
Snad to dievca pochopi ked sama zacne pracovat ze kamaratske vztahy na pracovisku su obrovskou vyhodou nielen v praci, ale aj ked pride domov bude kludnejsi, spokojnejsi atd. Sice neviem porovnat osobne, ale staci mi co som videl na otcovi ked zmenil miesto - nakoniec sa vratil na povodne a zas je to fajn.
Napísať odpoveď