Ďalším dôvodom prečo vznikla táto téma je preto že padli v téme rôzne komentár
yoggy napísal: x6-ka uz neleti, momentalne len otrasne GLCved on to ide robit nelegalne, takze prijmy nebude mat ziadne, takze ani uvery nedostane
![]()
Inak japaja sprav z toho threadu journey alebo si vytvor iny thread kde to budes pisat, potom ked to budes mat vsetko pokope,
toto by som klasifikoval asi ako najprinosnejší komentár:baldorex napísal:Keď to takto podáš, znie to ako brnkačka. V skutočnosti to je ale bullshit plán....
aacid napísal:ja ti drzim palce, uprimne. pravdepodobne ti to nevyjde, ale o tom je podnikanie, je to riskovani. je lahke mat 9-5 robotu v teplej kancelarii a cez internet sa smiat ludom co chcu zmenit svoj zivot.
velmi velmi malo ozaj uspesnych podnikatelov zbohatlo na svojom prvom biznise. dnes si kazdy trulo mysli (ja rovnako) ze treba vymysliet ten dokonaly biznis plan a si milionar. pritom skutocnost je taka ze ovela skor uspejes ked budes skusat vsetko rad radom a sice ti to casto nevyjde, ale nakoniec sa to podari...
takze chod do toho, len za prve do toho nevraz vsetky svoje uspory, ber to ako rizikovu investiciu a daj do toho len tolko penazi o kolko si ochotny prijst. za druhe, rozmyslaj hlavou, ako tu niektori pisali, nebez s prvym ziskom hned do autobazaru. ako vlastnik firmy z nej ber vzdy len tolko penazi kolko ozaj potrebujes.
no a za tretie, nenechaj sa odradit neuspechom. cesta za uspechom je dlazdena neuspechom, z chyb sa clovek uci a tak podobne...
No a posledný dôvod prečo to chcem zverejniť (do určitej mieri) je ten že rád sa podelím s ľuďmi o vedomosti a rád debatujem o peniazoch (aj keď väčšina sa to nepočuva dobre).yoggy napísal:Kamo ja ti drzim palce, na internete je lahke zarobit, pokial mas potrebnu knowledge, trochu stastia a zopar penazi.
Napr. aj na shitnom Steemite dokazes zarobit xx$ - xxx$ denne, pokial mas copywriting knowledge.
Pokial ale je to tvoj prvy projekt, neda sa ocakavat, ze budes uspesny a do konca zivota nebudes musiet nic robit.![]()
Inak celkom dobre postrehy od aacida.![]()
A este posledna vec odomna: Daj si pozor na veci, ktore mozu skoncit ako Amazon Basics.
V predošlej téme sa stalo presne to čo som očakával , našli sa ľudia ktorí mali negatívny postoj k danej veci ale našli sa ľudia ktorí mi radili veľa opatrnosti a davať si pozor ale nemať zas priveľké oči.
Začal by som číslami.
Predaje v hrubom boli za: 4643,57€
- Naklady na firmu (založenie a vedenie učtovnictva)boli 600,12€
- Výroba + shipping: 1035€
- GS1 čiarový kod: 167€
- 3x testovací kus 90€
- Vytvorenie listingu + kľučove slova: 89€
- Logo: 25€
- Agresivne nastavene reklamne kampane na vytvorenie organických predajov od 12 septembra: 660€
- Registracia do early review program kde amazon vyberie nahodnych ludi aby mi dali recenziu: 72€
- Vedenie učtu x 4 mesiace: 140€
net profit na kus: Uk 11,42€ , FR 7,05€ , DE 4,95€ , IT 4,95€ , ES 4,95€
Priemerná cena produktu je +- 14,99e
Ak odpočitam všetky poplatky od amazonu , cross order pri predajoch z UK do FR IT ES DE tak:
Výsledok na učte ktorý mi prišiel zo všetkých predajov (293 kusov) je: 912€
Ďalej najpodstatnejšia vec je že som robil všetko preto aby mi nestrhavali moje peniaze za rôzne poplatky a PPC ale brali to z balance učtu. ( to ma aj za pričinu nizky net profit ktorý je avšak realny)
V tomto produkte nebudem pokračovať na koľko profit nie je dostatočný.
Prvý obrazok:
Reveal čo za produkt som predaval. (Paw cleaner , čistič labiek pre psov + uterak z mikrovlakna s laserovou potlačou)
Druhý obrazok:
Na ňom môžte vidieť koľko som mal predaje a koľko sa kusov predalo +- od 1.augusta tohto roku.
Na záver by som chcel dodať že to bola skvelá skúsenosť za tento rok a neskutočne veľa vedomostí a informácii som získal.
Verím že každý z Vás ktorý si to prečíta získa z toho aspoň nejakú "hodnotnú" informáciu.
Taktiež dufam že ste sa snažili zmeniť svoje životy k lepšiemu a utiecť z väzanie 9am-5pm