JDownloader zastavuje
-
lobobo
Expert
- Kontaktovať používateľa:
JDownloader zastavuje
Ahojte. Potreboval by som poradit. uz dlho pouzivam Jdownloader na hellshare, share-rapid, euroshare... kupil som novy notas... doteraz vzdy vsetko slapalo, no v tom novo notase nie... j downloader spustim... aktualizuje sa... pridal som premium ucty... zacne stahovat no vzdy po chvylke zastavi... nic nerobi a po chvyli naksoci ze stahovanie sa prerusilo a ide na dalsi subor... neviem v com je problem.. neviete mi prosim poradit... diki moooc
-
uplink
VIP
Re: JDownloader zastavuje
Skús to trochu rozpísať. Aký OS bol na starom notebooku, hlavne či 32, alebo 64 bit. Potom aká verzia [XP, Vista, Seven]. Legal/Ilegal. Tak isto máš na novom notebooku všetky drivery? Tým myslím hlavne javu, na ktorej jdownloader beží. Ak nie, stiahni si najnovšiu z java.com. Tak isto odinštaluj jdownloader, prečisti CCleanerom registre a nainštaluj na novo.
-
lobobo
Expert
ide mi to na klasickom desktope win7 ultimate 64bit ilegal... notebook windows XP home 32 bit legal... nejde na notebook windows 7 home premium 64 bit legal..niekolko krat som preinstaloval... skusal offline instalacku, aj online instalacku... aj portable bez instalacky... samozrejem ze mam vsetky drivery aj najnovsi javu
-
uplink
VIP
Hmm, tak to máš zapeklitý problém
. Skúšal si ho pustiť aj na virtuálke? Pod tými 7mičkami, v XPčkach na virtual machine?
-
lobobo
Expert
na tej jednej sedmicke mi ide normnalne... iba na tej nove nejde... myslis ako v kompatibilite?uplink napísal:Hmm, tak to máš zapeklitý problém. Skúšal si ho pustiť aj na virtuálke? Pod tými 7mičkami, v XPčkach na virtual machine?
skusal som ho ako spravca, ako nespravca. v kompatibilite s xp sp2 aj sp3. stale to iste... nevies mi poradit neaky dobry manager ktory podporuje vestky tieto 3 servery? (share-rapid, hellshare, euroshare) aspom ten euroshare. nic dobre nan nemozem najst... diki