JDownloader zastavuje

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
lobobo
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

JDownloader zastavuje

Príspevok od používateľa lobobo »

Ahojte. Potreboval by som poradit. uz dlho pouzivam Jdownloader na hellshare, share-rapid, euroshare... kupil som novy notas... doteraz vzdy vsetko slapalo, no v tom novo notase nie... j downloader spustim... aktualizuje sa... pridal som premium ucty... zacne stahovat no vzdy po chvylke zastavi... nic nerobi a po chvyli naksoci ze stahovanie sa prerusilo a ide na dalsi subor... neviem v com je problem.. neviete mi prosim poradit... diki moooc
uplink
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: JDownloader zastavuje

Príspevok od používateľa uplink »

Skús to trochu rozpísať. Aký OS bol na starom notebooku, hlavne či 32, alebo 64 bit. Potom aká verzia [XP, Vista, Seven]. Legal/Ilegal. Tak isto máš na novom notebooku všetky drivery? Tým myslím hlavne javu, na ktorej jdownloader beží. Ak nie, stiahni si najnovšiu z java.com. Tak isto odinštaluj jdownloader, prečisti CCleanerom registre a nainštaluj na novo.
lobobo
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

ide mi to na klasickom desktope win7 ultimate 64bit ilegal... notebook windows XP home 32 bit legal... nejde na notebook windows 7 home premium 64 bit legal..niekolko krat som preinstaloval... skusal offline instalacku, aj online instalacku... aj portable bez instalacky... samozrejem ze mam vsetky drivery aj najnovsi javu
uplink
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Hmm, tak to máš zapeklitý problém :/. Skúšal si ho pustiť aj na virtuálke? Pod tými 7mičkami, v XPčkach na virtual machine?
lobobo
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

uplink napísal:Hmm, tak to máš zapeklitý problém :/. Skúšal si ho pustiť aj na virtuálke? Pod tými 7mičkami, v XPčkach na virtual machine?
na tej jednej sedmicke mi ide normnalne... iba na tej nove nejde... myslis ako v kompatibilite?
skusal som ho ako spravca, ako nespravca. v kompatibilite s xp sp2 aj sp3. stale to iste... nevies mi poradit neaky dobry manager ktory podporuje vestky tieto 3 servery? (share-rapid, hellshare, euroshare) aspom ten euroshare. nic dobre nan nemozem najst... diki
Napísať odpoveď