Je samovražda riesenie ?
-
babyface4
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
treba jej dokazat ze ma pre co zit , aj ked to mozno znie len ako fraza , je lahke o tom polemizovat , diskutovat , ale tazke poradit , ked to niekto zazije na svojom blizkom pripadne kamaratovi etc. skus byt viac s nou , zobrat ju medzi ludi , nech sa do seba neuzatvara..newiem , kazdopadne prajem nech sa jej dari 
Samovrazda nie je riesenie. Uz len z toho dovodu, ze akonahle sa zabijete nastanu problemy suvisiace s vasou rodinou. Vasa rodina ci uz su to deti a manzelka sa mozu psychicky zrutit, a urobia to iste. Ak aj nie minimalne dva roky to s nimi bude vypadat zle. Dalej vstci ty ktori nevedia o tom preco ste sa zabili moze podozrievat manzelku ze to ona ho doviedla k tom. A vobec to nemusi byt pravda.Samovrazda nie je spravna ani z nabozenskeho hladiska.A potom pohreb. Dnes sa neoplati ani zomriet. Viete kolko taky pohreb stoji???
samovrazda bohuzial je jedno z rieseni...ale nemyslim si, ze je to spravne riesenie...su problemy, ku ktorym sa hladaju riesenia tazko, preto mozme mat niekedy pocit, ze k tomu riesenie nie je, ale to neznamena, ze by sme sa mali zabit...podla mna sa clovek zabije iba v pripade, ked ma nejaky velmi vazny problem a nikto mu nie je schopny pomoc, alebo sa ten dotycny boji s problemom zdoverit...ja sa snazim ludom pomahat, napr. vsetci moji kamarati a priatelia vedia, ze ak maju problem alebo sa potrebuju vyrozpravat, tak mozu zamnou prist, niektori to aj vyuzili, to ma potesilo a im sa ulavilo...vsak preto sme tu nie? aby sme si pomahali...(podla mna)