Je samovražda riesenie ?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
tryagain1
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa tryagain1 »

samovrazda je blbost, mozno pomoze tomu kto sa zasamovrazdi ale co jeho rodina?? napr. otec rodiny sa zabije lebo neviem co...nema peniaze aby zaplatil ucty, pozical si prachy od dakych uzernikov, alebo ho to len tak prestalo byvit.... mal 3 deti, a len tak sa rozhodol ze si prestrali hlavu, OK jemu uz to je jedno, on uz to "zvladol" ALE CO OSTATNI? CO JEHO BLIZKY? nic? proste to co nezvladol hodil teraz na blizkych, to je jedno ci je to otec, mama, priatel, priatelka, sused
zuzu44
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa zuzu44 »

ved toto.ale myslim ze taku vec urobi len blazon alebo clovek ktory ma pocit ze uz nie je ine vychodisko, ci nikomu na nom nezalezi=je mu to jedno,ci sa mu stalo vela zlych veci naraz ci ...je toho vela ale je to riesenie len pre toho samovraha ale nie pre okolie..a horsie je ked si to ten samovrah v poslednej sekunde rozmysli alebo mu napadne to riesenie.........
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Iba ak by som bol fakt hrozne chory a nejake decko by urychlene potrebovalo organ tak ano... ale to len vtedy ak by mi fakt nebolo pomoci... inak taka klasicka ne... to po sebe zanechate len kopu smutiacich vela otaznikov a otazku preco :?
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Nie. Urcite to nie je riesenie. Ja by som sa osobne dosral od strachu, ked si predstavim, ze si mam prerezat tepny, skocit z budovy, skocit pod vlak a pod.. Normalne sa toho bojim. Este, ak mas "stastie" a nepodari sa ti to, tak ostat s nasledkami na cely zivot. Nie, vzdy je nejake riesenie.

Ale je jeden pripad, bol by som ochotny a schopny spachat samovrazdu pre svoje vlastne dieta, ak by som vedel, ze mu to pomoze.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

určite to nieje riešením. riešením je naučiť sa žiť s každou nepríjemnosťou a radovať sa zo života. Ako bolo spomenuté, dokázal by som sa zabyť iba za niekoho záchranu. p4ra: Aj cudzieho, nie len svojho dietaťa
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

audiotrack napísal:určite to nieje riešením. riešením je naučiť sa žiť s každou nepríjemnosťou a radovať sa zo života. Ako bolo spomenuté, dokázal by som sa zabyť iba za niekoho záchranu. p4ra: Aj cudzieho, nie len svojho dietaťa
Nepochop ma zle a nechcem, aby to vyznelo zle. Ale ine dieta je mi "ukradnute". Hovorim, znie to kruto, ale vysvetlim. Ak ja by som uz bol otec rodiny, tak neopustim svoje rodinu pre zivot ineho len tak. Svet je tazky kruty. Ludia zomieraju a rodia sa, taky je proste zivot. Ine by to bolo v pripade nejakej vynimocnej situacie, samozrejme, ze na prvom rade su deti, zeny a az potom ja.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

p4ra napísal:Nepochop ma zle a nechcem, aby to vyznelo zle. Ale ine dieta je mi "ukradnute". Hovorim, znie to kruto, ale vysvetlim. Ak ja by som uz bol otec rodiny, tak neopustim svoje rodinu pre zivot ineho len tak. Svet je tazky kruty. Ludia zomieraju a rodia sa, taky je proste zivot. Ine by to bolo v pripade nejakej vynimocnej situacie, samozrejme, ze na prvom rade su deti, zeny a az potom ja.
no tak s týmto nemôžem súhlasíť. na prvom mieste sú všetcia okrem mňa a na druhom ja. Pravdu máš len v tom, že ludia sa rodia a umierajú.. bolo by mi lúto mojej rodiny ktorú by som zanechal, ale čo už. Veď ludia umierajú. To máš tak.. teraz mám možno velké reči a keby k tomu príde tak ako prvý utekám, ale som vychovávaný v kresťanskej rodine a od malička ma viedli k takýmto činom
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fuCKYou »

je to podla mna riesenie. uz som nad nou rozmyslal vela vela krat .. a nejak sa mi nepodarilo ale viem ze koniec mojeho zivota bude sebevrazda
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

/Nevermind/.am napísal:je to podla mna riesenie. uz som nad nou rozmyslal vela vela krat .. a nejak sa mi nepodarilo ale viem ze koniec mojeho zivota bude sebevrazda
Skoc za psychiatrom, kym je cas. Myslim to seriozne, pre tvoje dobro a dobro tvojej rodiny.
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

/Nevermind/.am napísal:je to podla mna riesenie. uz som nad nou rozmyslal vela vela krat .. a nejak sa mi nepodarilo ale viem ze koniec mojeho zivota bude sebevrazda
navstiv odbornika. stale je preco zit.
<M88>
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa <M88> »

Myslim ze kazdy clovek nespokojny len trochu so svojou situaciou nad samovrazdou rozmyslal. No co uz ja som si zas isty ze skoncim v blazninci lebo raz mi totalne prepne a ani sa nestihnem zabit a daju ma do kazajky a skoncil som. Jediny spsob ako v blazninci spachat samovrazdu a este ktomu aj strceny v kazajke je upne si rozbit hlavu o tie mäkke steny co tam maju :D
Marko5211
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Marko5211 »

jasne som si myslel...kamos ide tiez za psychologa...a rozprava presne tak ako ty...aj ked sem tam sa mu smejem...neviem ci bude davat alebo brat kesh... :hehe:
@ndrejko
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa @ndrejko »

a čo poviete na jedneho chlapika z čiech tori sa pokusil zabiť više 250 krat a ani raz mu to nevišlo :shock:
zuzu44
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa zuzu44 »

štastie v nestatsi?
Rewler
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Rewler »

Samovrazda je riesenie v tedy ked niet ineho vychodiska a pokial ide o cirkev ta nech sa stara o kostoly a fararov :evil:
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drakeman »

nebolo to, nie je a ani to nebude riesenie. Max tak si ulavis len svojmu telesnemu trapeniu, ale dusevne to takto nikdy nevyhras
@ndrejko
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa @ndrejko »

len mi nejde do hlavi ako ho mohli nechad behať po ulici ked vedeli že sa snažil už tolko krat zabyť??? samizda naposledy skakal z informačnej tabule na dialnici a bolo jedine štastie že tade nešli žiadne auta inač by mohlo byť viacej mrtvych. ramovražda je riešenie iba ked niet inej cesty. ale inač som proti
Nymphested
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Nymphested »

ach :oops: moja tema sa vracia .. tak psite ! a vsetci ! :)
a inak stale som za to ze to riesenie 8) ale uplne to posledne..
deblasco
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deblasco »

@ndrejko napísal:len mi nejde do hlavi ako ho mohli nechad behať po ulici ked vedeli že sa snažil už tolko krat zabyť??? samizda naposledy skakal z informačnej tabule na dialnici a bolo jedine štastie že tade nešli žiadne auta inač by mohlo byť viacej mrtvych. ramovražda je riešenie iba ked niet inej cesty. ale inač som proti
vzdy existuje cesta a ni je to sebevrazda...
Marko5211
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Marko5211 »

to sa len hovori mozno keby si zazil tolko ako oni tak by si sa mozno tiez chcel zabit...nevies neprezil si to na vlastnej kozi...a hlavne ide o povahu...!!!
Napísať odpoveď