Je samovražda riesenie ?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Už som z toho von.Skúsim sa s mamou rozumne porozprávať a potom dám vedieť ako som dopadol :o).
erytrocyt
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Dieg0 napísal:... dám vedieť ako som dopadol :o).
No toto sa dá vysvetliť dvojako :lol: Ale nie, vidíš že si rozumný, nad hlúposťami neuvažuj, život je krásny, ak ho stratíš, už nikto nikdy ti ho nevráti. Ak si ho vezmeš, už si to nebudeš môcť rozmyslieť a vrátiť sa. To už bude navždy...Tak si ho uži a neber ho vážne, aj tak z neho nakoniec živý nevyviazneš :)
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Neviem čo ma to napadlo.Ja som sa včera "nemohol ovládať".Bolo mi hrozne na kašu :o).Ale bola sranda keď som sa dnes pomaly lúčil s kamarátmi a nakoniec nebudem preradený :o)
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

No vidíš a ty si si chcel zalietať. Ale aj tak, mal by si navštíviť psychológa. Jednoznačne. Ak si nad takým niečom uvažoval, mal by si ho navštíviť. A porozprávať sa s ním o svojich problémoch a o tom čo si chcel urobiť.
A nie, nie je to hanba, a ak ti to niekto povie, je to tupec jak rampa :wink:
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Podla mna to este neni na psychologa. Mohla to byt iba velmi zle znasana depresia. Dovod na psychologa by bol, ak by sa takyto stav opakoval. Inak nad psychologom som uz aj ja uvazoval...
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Nie to nie je na psychológa, máš pravdu. Takéto veci sa riešia ambulantne na psychitarii. Chcel som aby šiel za psychológom porozprávať sa. Môže mu to len prospieť.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

To hej. Ja by som si ale ajtak najradsej najal sukromneho psychoanalytika :P
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Uz som uplne ok a aj idem na tu skolu kde som chcel ist :).Inac ohladom tej hanby : ja sa nehanbim za nic.Co robim robim s rozmyslom tak aby som sa za to nehanbil
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Nam raz nas profesor psychologie (Prigl - mozno niekto pozna - FPV ZU) na prednaske povedal, ze samovrazda nie je nic ine ako Hnusny SEBECKY cin...tak sme kukali na neho ze co? A on nam to vysvetlil tak, ze ked sa niekto takto odprace zo sveta, sposobuje bolest a problemy velkemu okruhu ludi a mysli len na seba, ako sa zbavit len svojich problemov...Plne s nim suhlasim...Uz len preto by som na nic take nepomyslel, pretoze myslim na svoju rodinu...ak sa niekto zabije - co si ostatni pomyslia o rodine, napriklad rodicoch - ze sa o danu osobu nestarali?Ze jej nedavali jest, mucili ju, bili???Je to svinstvo ak sa zamrda niekto 14 rocny kvoli takej veci ako zlomene srdce - a rodina vyzera potom dost zahanbena, a prekvapena, nehovoriac ani o pocitoch rodicov a surodencov - Presne kvoli tomu vsetkemu by som to nikdy nespravil...
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

kinjeril napísal:Ty si si zivot nedal, nemas pravo si ho zobrat. IMHO, je to zbabele!
Nechcel si ho... proste si ho dostal a mas ho. Ja som inac o samovrazde uz rozmyslal :cry: . Ale len tak normalne, nebral som to uplne vazne, bol som dost na dne, ale sak su ludia aj v horsich situaciach :?
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa peterkozel »

hej boli chvile ked som sa chcel odj..at,ale urcite nie koli skole a podobnym srackam,bol som na kasu v nemocnici,ked si teraz na to spomeniem tak mi je blbje lebo fakt vela nechibalo
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Keby som sa chcel zavrazit tak by to bolo nasledovne:Zohnal by som si nake drogy slahol by som si ich alebo by som sa len zhulil...Lahol si do vane a podrezal si zily...neboli to moc...teda da sa to vydrzat..a len tak lezal v teplej vode az by som nakoniec zaspal a vykrvacal :)
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

Martin44 napísal:Keby som sa chcel zavrazit tak by to bolo nasledovne:Zohnal by som si nake drogy slahol by som si ich alebo by som sa len zhulil...Lahol si do vane a podrezal si zily...neboli to moc...teda da sa to vydrzat..a len tak lezal v teplej vode az by som nakoniec zaspal a vykrvacal :)
...A ja sa uz necudujem preco mas karmu -30 :roll: K teme - samovrazdu som neskusal, nemyslel som na to, nemyslim a dufam ze nebudem mysliet.
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

sirmisoturbo napísal:...A ja sa uz necudujem preco mas karmu -30 :roll: K teme - samovrazdu som neskusal, nemyslel som na to, nemyslim a dufam ze nebudem mysliet.
To ako preto lebo to mam premyslene? :D
Abo na co si teraz narazal?
qwerty-xyz

Re: .... SAMOVRAŽDA ....

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

nordkapp_pb napísal:.... ked sa tu rozoberala vrazda ineho cloveka, tak by ma zaujimalo ci by ste boli schopni sa "zasamovraždiť" ??? .... a ak ano, ako by ste to spravili ??? ....

... neviem si predstavit taku bezvychodiskovu situaciu v ktorej by som sa uchylil k samovrazde, ale ak by taka bola tak by som si chcel tu smrt asi uzit, neviem, asi by som skocil z lietadla, samo ze bez padaku ... trochu tvrde, ale pistol sa mi zda tuctova a o nicom ....
mam na asi 40 stranach vsetky moznosti ako sa zabit aj s rozdelenim podla dostupnosti prostriedkov a narocnosti. Chces? :wink:
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Spojene temy "Sebevrazda" a "Je sebevrazda riesenie ?"
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: .... SAMOVRAŽDA ....

qwerty-xyz napísal:mam na asi 40 stranach vsetky moznosti ako sa zabit aj s rozdelenim podla dostupnosti prostriedkov a narocnosti. Chces? :wink:
Pre zaujímavosť by si to mohol postnúť.
Najbizardnejšia samovražda o ktorej som počul. Chlapík vzal dva zastrúhané ceruzky, vopchal si ich do nosa a udrel hlavu o stôl. Ceruzky mu prešli do mozgu a bol istý.
Ale lekár, ktorý sa k tomu vyjadril, vravel, že to nie je ojedinelý prípad, a že toto už človek prežil a do smrti ostal debil. Takže to neskúšajte :D
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Ja som tiež videl takúto vraždu.Chlapík si zobral 30 metrové lano priviazal si ho o hlavu a druhý koniec o lampu.Nasadol do auta poriadne sa rozbehol a ...
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

ako to tu tak citam.... :?
par individui si tu skusalo - alebo skor rozmyslalo o tom siahnut si na zivot.......neviem si predstavit co, alebo aka zufala situacia by ma k samovrazde prinutila....... urcite mi par ludi napise ze nikdy neviem co bude, ale urcite si na zivot nikdy nesiahnem aj keby sa dialo hocico, ziadna situacia by ma k tomu neprinutila..... neviem ako vy ale......

jeden mudry clovek(nemam paru kto :lol: ) raz povedal:

"Problemy sa daju riesit, ak sa nieco vyriesit neda....nieje to problem."
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

to si povedat sice mozes ale nikdy nemozes vediet co sa moze stat a co ta k tomu moze doviest....jedna vec je rozmyslat o tom v stave akom si teraz a v stave ked si zufaly abo neviem ti to no vysvetlit ale je to proste tak...
Napísať odpoveď