je to grafickou?

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
karosar
Zablokovaný
Zablokovaný

je to grafickou?

Príspevok od používateľa karosar »

vymenil som grafiku za ati 4850, nainstaloval ovladace a restartoval - graficku rozpoznalo len zacalo robit to ze pc sa mi teraz zapne az ked ho 4x za sebou restartnem a aj ked uz naskoci plocha obrazovka niekolko krat stmavne a rozsvieti sa
-skusil som viacero verzii ovladacov od grafickej no nepomohlo, neviete co s tym, nieje na to nejaky diag.test alebo reklamovat??
vikko78
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa vikko78 »

máš dostačujúci zdroj?
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

este raz sprav komplet reinstal ovladacov
a to tak ze odinstaluj vsetky ovladace na grafiku ktore si kedy nainstaloval restartni PC zapni pouzi takyto nejaky program, vycisti vsetko co po nich ostalo a nainstaluj nove
ak si mal nVidiu a teraz mas ati tak by som sa nedivil keby ti pomohol len reinstal systemu ale to sa stane malokedy
pripadne mas slaby zdroj alebo nezapojene napajacie konektory v grafike alebo vadna grafika
karosar
Zablokovaný
Zablokovaný

vendo napísal:este raz sprav komplet reinstal ovladacov
a to tak ze odinstaluj vsetky ovladace na grafiku ktore si kedy nainstaloval restartni PC zapni pouzi takyto nejaky program, vycisti vsetko co po nich ostalo a nainstaluj nove
ak si mal nVidiu a teraz mas ati tak by som sa nedivil keby ti pomohol len reinstal systemu ale to sa stane malokedy
pripadne mas slaby zdroj alebo nezapojene napajacie konektory v grafike alebo vadna grafika
zdroj mam 500w, staci to??
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

karosar napísal:zdroj mam 500w, staci to??
urcite
dufam ale ze si do nej zapojil pridavny kabel zo zdroja :)
karosar
Zablokovaný
Zablokovaný

vendo napísal:este raz sprav komplet reinstal ovladacov
takze ten program co si poradil mi nasiel len ovladace od ati a este od zvukovky takze po nvidia uz nezostalo nic, spravil som ako si pisal no nepomohlo, idem este skusit ten reinstal, zatial dakujem

//autoeditácia príspevku ( 26 Mar 2009, 13:18 )
takze vec sa ma takto - nahodil som staru geforce 7600 a vsetko ide ako ma takze ta ati 4850 bude asi zla

-problem je v tom ze ja vool som stratil zarucny a neviem ako dalej - mam s tym ist do nejakeho pc servisu, oprava takychto veci asi bude dost draha nie?
Duffiii
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Duffiii »

a co mas za dosku ??

skus aktualizovat bios dosky
karosar
Zablokovaný
Zablokovaný

Duffiii napísal:a co mas za dosku ??

skus aktualizovat bios dosky
skusil som-nepomohlo, teraz sa mi podarilo zapnut pc az na 9.ty restart, uz mi z toho je*e
LubosZ
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa LubosZ »

Aktualizovat bios dosky je hazard. Raz som si daval novy bios a pc potom stale zamrzal. Tak som musel kupovat novu dosku.
Duffiii
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Duffiii »

da sa povedat ako ktora uz su dosky co maju ze ked zle preflesujes ma nadoske dalsi cip s zakladinym biosom aby si mohol frefleshovat spet no newiem preinstalovaval si aj windows ??
Napísať odpoveď