je to grafickou?
je to grafickou?
vymenil som grafiku za ati 4850, nainstaloval ovladace a restartoval - graficku rozpoznalo len zacalo robit to ze pc sa mi teraz zapne az ked ho 4x za sebou restartnem a aj ked uz naskoci plocha obrazovka niekolko krat stmavne a rozsvieti sa
-skusil som viacero verzii ovladacov od grafickej no nepomohlo, neviete co s tym, nieje na to nejaky diag.test alebo reklamovat??
-skusil som viacero verzii ovladacov od grafickej no nepomohlo, neviete co s tym, nieje na to nejaky diag.test alebo reklamovat??
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
este raz sprav komplet reinstal ovladacov
a to tak ze odinstaluj vsetky ovladace na grafiku ktore si kedy nainstaloval restartni PC zapni pouzi takyto nejaky program, vycisti vsetko co po nich ostalo a nainstaluj nove
ak si mal nVidiu a teraz mas ati tak by som sa nedivil keby ti pomohol len reinstal systemu ale to sa stane malokedy
pripadne mas slaby zdroj alebo nezapojene napajacie konektory v grafike alebo vadna grafika
a to tak ze odinstaluj vsetky ovladace na grafiku ktore si kedy nainstaloval restartni PC zapni pouzi takyto nejaky program, vycisti vsetko co po nich ostalo a nainstaluj nove
ak si mal nVidiu a teraz mas ati tak by som sa nedivil keby ti pomohol len reinstal systemu ale to sa stane malokedy
pripadne mas slaby zdroj alebo nezapojene napajacie konektory v grafike alebo vadna grafika
zdroj mam 500w, staci to??vendo napísal:este raz sprav komplet reinstal ovladacov
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
takze ten program co si poradil mi nasiel len ovladace od ati a este od zvukovky takze po nvidia uz nezostalo nic, spravil som ako si pisal no nepomohlo, idem este skusit ten reinstal, zatial dakujemvendo napísal:este raz sprav komplet reinstal ovladacov
//autoeditácia príspevku ( 26 Mar 2009, 13:18 )
takze vec sa ma takto - nahodil som staru geforce 7600 a vsetko ide ako ma takze ta ati 4850 bude asi zla
-problem je v tom ze ja vool som stratil zarucny a neviem ako dalej - mam s tym ist do nejakeho pc servisu, oprava takychto veci asi bude dost draha nie?