Je to podla vas nevera?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
skypej
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skypej »

Ja si osobne myslim, ze pokec kazi vztahy ..
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Nevera nie, ale rozhodne by som tym nebol nadseny. Imho, ak je jeden zo vztahu odkazany na taketo veci, dany vztah asi nebude celkom v poriadku. Nepoviem, pokecat s ludmi cez ICQ alebo tak, ale flirt cez neaky chat? Hell no! To je uz na zamyslenie.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Podla mna je nevera uz ked je niekto s inou osobou radsej ako s partnerom, ked ho to taha k niekomu inemu... pre mna nie je nevera len sexualna hranica. Ak niekto cez net flirtuje s neznamimi osobami tak to neverou podla mna nieje, s osobami netuzi byt, nevazi si ich viac ako partnera/ku. Ohladom tolerancie vsak vid Bolek
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

v prípade Vás niektorých , mám pocit , že po začatí vzťahu si nasadili klapky na oči a dokonca sa už na inú ženu ani len nepozrú...
...ale ja viem , že sú to len reči...

:D
matasak
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa matasak »

schw33k napísal:v prípade Vás niektorých , mám pocit , že po začatí vzťahu si nasadili klapky na oči a dokonca sa už na druhú ženu ani nepozrú...
...ale ja viem , že sú to len reči...

pozrieš sa na babu bars aku to newa ved na to máš oči ale flirtovať s niekym načo mám dievča hotovo ,ale zato že máš diétu jedalný lístek si pozrieť môžeš ale len pozrieť neochutnávať !!!!!!!!!!! :idea:
schw33k
Guru
Guru

matasak napísal:pozrieš sa na babu bars aku to newa ved na to máš oči ale flirtovať s niekym načo mám dievča hotovo ,ale zato že máš diétu jedalný lístek si pozrieť môžeš ale len pozrieť neochutnávať !!!!!!!!!!! :idea:
a kde je písané , že keď s niekým flirtuješ , hneď musíš aj yebať ?
matasak
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa matasak »

schw33k napísal:a kde je písané , že keď s niekým flirtuješ , hneď musíš aj yebať ?
hmm dnešnej dobe sú tie baby také že niečo povieš a už sú pred domom a povedz že to nie je pravda ved tie 15 ročne baby maju viac viac odje*.... ako ja odchodené
schw33k
Guru
Guru

matasak napísal:hmm dnešnej dobe sú tie baby také že niečo povieš a už sú pred domom a povedz že to nie je pravda ved tie 15 ročne baby maju viac viac odje*.... ako ja odchodené
niečo je na tom pravdy
že vladko ; )
no ... ale čo som chcel ... odbáčame od témy , prečo práve 15 ročné , podstata rovnaká , flirt nieje yebačka , keď si chceš zaflirtovať , tak si zaflirtuješ a fajront , žiadna trtkanica byť nemusí , nikto nebude pred tvojím domov lebo záleží len a len od jednotlivca , teda napr. od Teba
záver : zdravý flirt neodsudzujem
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Definuj zdravý flirt.

btw. to ty úroveň vzťahu meriaš len podľa sexu? Že to porovnávaš okamžite s ním a ničím iným.
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Fabo napísal:btw. to ty úroveň vzťahu meriaš len podľa sexu?
No sak ale je to dolezity parameter, nie? :D
schw33k
Guru
Guru

Fabo napísal:Definuj zdravý flirt.
rád
Zdravý flirt : s dievčatkom podebatíš , pousmievaš sa , požmurkáš , mierne dotyky , proste zábava z tvojej strany nič viac
Fabo napísal:btw. to ty úroveň vzťahu meriaš len podľa sexu? Že to porovnávaš okamžite s ním a ničím iným.
Nie , úroveň vzťahu nemeriam podľa sexu :dedko: použil som to ako všeobecný pojem , do ktorého spadá sex , honenie , prstovanie , lýzanie , bozkávanie , šmátranie atď.
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Schw33k, nepisal si ty nahodou v neakej inej teme, ze keby niekto tancoval moc "natesno" s tvojou babou, ze by si mu hubu rozflakol? :)
Imho, neexistuje maly flirt, velky flirt, zdravy flirt, chory flirt, ked mas vztah. Nehovorim o kamaradskej komunikacii, ale dotyky, a usmevy a neviem co este co si spomenul, to urcite nie ked mas vztah. Nic v zlom, ale Ako by si ty reagoval, keby tak zdravo flirtovala tvoja stara? :)
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

schw33k napísal:v prípade Vás niektorých , mám pocit , že po začatí vzťahu si nasadili klapky na oči ...
to nie su klapky ale ucta voci druhemu
Palito&LilDevil
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Palito&LilDevil »

co beriete ako flirtovanie? mne zatial nikto nevysvetlil co to je.. a propravde ani neviem ci to niekedy robim.. pretoze kazdy clovek kt. som sa pytala a z toho 90% boli chalani mi povedal nieco ine..
ale ak je to to, ze sa s kamaratmi doberam niekde na čete a mame na seba narazky tak potom lutujem vsetkych ludi pretoze vobec to neberiem ako to ze niekoho balim, ale som taka a vzdy som bola a beriem to ako zabavu a pytala som sa palita a ani on ani ja to neberieme ako neveru... a nepoznam v mojom okoli nikoho kto by to tak nebral... aj ked s cudzymi ludmi sa tak nerozpravam.. iba s velmi dobrymi kamaratmi kt. vedia ako je to myslene a myslia to tak isto ako ja..

samozrejme ine je ked niekto to robi pre nejaky "iny ucel" alebo prekroci urcite hranice.. vsetko ma svoje medze..
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

k6 napísal:No sak ale je to dolezity parameter, nie? :D
Nehovorim ze neni, ale neni jediny a najdolezitejsi :)
flirt nieje yebačka , keď si chceš zaflirtovať , tak si zaflirtuješ a fajront , žiadna trtkanica byť nemusí
schw33k OK whatever, nebudem to rozoberat :)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

mi-chau napísal:to nie su klapky ale ucta voci druhemu
Plne suhlasim. K+
schw33ku opytam sa ta inac ... Mas priatelku ... ste spolu napr. Rok ... a ty vlezes na Pokec.sk do miestnosti zoznamka a zacnes si pisat z "Nadrzanou" 20Rocnou "je*ackou" Sak zaflirtujem si nie??

Naco ... Mas doma milujucu priatelku neee ... ty si musis zaflirtovat z nejakou novou ...

Mam kolegu v robote ktory je zenaty po dobu asi 12rokov ... uz ma 2 Deti jedneho asi 5rocneho syna a druhu asi 4mesacnu dcerku ...
Ale uz cca rok Spava z Ucitelkou zo skolky ... kde ma syna ...
Ja som toho nazoru ze to je uplne chore ... ja mu to vzdy hovorim a on sa iba debilne smeje a tvrdi ze ona na to nedojde.
Najviac ma zaraza ze o 14:00 ide do skolky "vyprasit" ucitelku a o 20:00 ide zo zenou na Predstavenie do divadla ... a hra sa na milujuceho manzela.
Ked mi o tomto hovori tak sa mi robi zle (je to sice uplne nieco ine ako flirt cez net ale to je zas jeho napln dna ... Dojde nejaka mlada zakaznica on ju zobere na kavicku atd ... :roll: )
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Shark NX napísal:....
Vzdy som sa snazil byt v takychto veciach maxiamalne moralny az do chvile ked som zistil ze som este horsi . Shark poviem to takto = kazdy kto to robi vie aspon trochu ze sa to nesmie to ze mu to povies nic nezmeni a davaj pozor aby si potom ty nerobil to iste [to je priatelska rada nic viac . ] A k teme : zalezi od situacie zalezi od dlzky a vyznamnosti vztahu, da sa to tolerovat lebo to nie je nevera . Avsak ako tu uz niekto pisal ak sa nieco take robi tak jednoznacne preto ze nieco nie je v poriadku a je len otazka casu kedy najde niekoho lepsieho .
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

P3Bo napísal:... a je len otazka casu kedy najde niekoho lepsieho .
Alebo proste ineho. Niektori ludia su proste notoricky nespokojni...
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

P3bo zarucujem ti ze ja to nespravim ;)
Hovorim ked to vidim a pocujem je mi z toho zle ... Hlavne ked dojde jeho manzelka do roboty cela usmiata ... On dojde za nou jak keby sa nikdy nic nestalo ... a viem ze sa prave vratil z "jazdy"
V tom momente idem do zadu lebo mi je z neho na sablu ... on sa uz dlho hra jak keby nikdy nic :roll:

Odvtedy co mi nieco podobne spravila byvala k tomu mam strasnu averziu ...
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Shark NX, nepochybne - to co robi kolega spravne nieje. Neschvalujem to, takze odkarmovavaci pohov. Ale treba sa na to pozriet aj z inej stranky. Komu tym co robi ublizuje? Tebe ako kolegovi lebo o tom vies? Prax je taka, ze manzelke urcite REALNE neublizuje (do momentu pokial sa to nedozvie), tak isto ani svojim detom ani nikomu inemu kto o tom nevie. Sice nepoznam okolnosti, ale svojim sposobom ho chapem. Pokial dotycna ucitelka na jeho hru pristupila, a nejde o nic ine len o sukacku, tak si nemyslim ze to je nieco tak neskutocne. Je to o pohlade nezucastnenej osoby, o jej moralnych hodnotach, zasadach a pravidlach. Kto ma pravo sudit? A poviem vam co si myslim. Ked uz je ten clovek povahovo taky aky je, a musi si proste dokazovat nieco tym, ze suka s tou ucitelkou... tak je to URCITE lepsie, ako keby sa s nou vodil za rucky po meste. Tymto nikomu priamo neublizuje, dokatze si co potrebuje a zije si spokojne - nezanedbava rodinu, miluje manzelku atd. Ja osobne rozlisujem lasku a sex. Sex je zivocisna potreba a ma pramalo spolocne s tym, koho v skutocnosti milujeme aj dusou (imho, toto je vedecky podlozene). A pokial ide jemu ide skutocne len o sex, tak ja osobne v tomto nevidim tak obrovsku prekazku. Mozno od zeny nedostava v posteli to co ocakava, a preto to robi. Alebo si dokazuje aky je zvodca - to je jedno. Kazdopadne je toto lepsie pre nu, pre neho aj pre deti, ako keby sa mali rozviest alebo nieco podobne. On dostane to po com tuzi a nikoho o nic neukrati.

Takze je to o pohlade na vec, sto ludi sto nazorov. S byvalou som bol vyse dvoch rokov a tiez som velakrat v bare flirtoval s inymi. No a co? Nic viac. So ziadnou som sa nevodil za rucky, nic. Dokazal som si, ze som pre zeny atraktivny a to mi stacilo. Proste na toto moze byt milion pohladov.
Napísať odpoveď