Je to podla vas nevera?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Shark NX
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

k6 napísal:...
Tak mi vysvetli na co si este teraz "spravil" druhe dieta ... nechcem vidiet tu chudinu Manzelku ked sa to nahodou dozvie.
A tvrdenie ... nikomu neublizuje pokial o tom nevie ... hmm na zamyslenie ...
Keby ju raz preletel dobre poviem si mal nejaku chvilku a povolil ... ale nie kazdy den po dobu 1,5roka mozno viac ...
Naco s nou este stale je ked milenku ospevuje od rana do vecera v robote ... a ked dojde jeho syn tak je jak verny otecko.
To je iste ze sa to raz skor ci neskor prevali ... ale odnese si to manzelka a deti ... On si povie sak idem za milenkou ... Sak ona je rozvedena :roll:

A k tej teme flirtu ... Ja som rad ze som atraktivny pre jednu ... Ked mi nejaka baba povie ze ci nejdem na kavu alebo von si zapalit ... Kludne ale akonahle zacne objasnovat svoje umysly ... Adieu ... Nemam zaujem Ponal??
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Rozhodne zena x nevstupila s muzom y do vztahu s tym ze bude y sexovat s inymi aj ked x o tom vediet nebude. y teda klame x a to sa nepatri :smt018 tak ma to ucila babka. Ked vsak vezmeme K6ov nazor ze jej to neublizuje pokial to nevie tak co z toho vyplyva? Neviem zamotal som sa.. ale ako mozem klamat tak aby o tom klamana strana vedela... je teda spravne klamat ak to druha strana nevie? ved jej neublizujem..
K6 toleroval by si ak by si tvoja uhla u postara za predpokladu ze jej nedavas v posteli co potrebuje (o com samozrejme nepochybujem(v dobrom slovazmysle))?
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Shark NX, vytiahol si na svetlo dalsie fakty, ktore som v dobe pisania mojho prispevku nevedel. Pokial to skutocne tak prehana ako pises, tak sa vzdavam tvrdenia, ze ho chapem. Pretoze ked uz sa potrebuje tak ventilovat, aspon by to mal robit s ohladom na ostatnych, ktorym to pripadne moze sposobit bolest. Pokial to nerobi (co zjavne vyplyva z toho co pises), tak si proste koleduje o obrovsky problem.

mi-chau, pokial by som o tom nevedel tak otazka ci by som to toleroval je zbytocna. Tazko povedat, ako by som sa zachoval vo chvili ked by som sa to dozvedel. Zrejme pokial by sa jednalo ciste len o sex, bola by to obrovska rana, ale nie taka pre ktoru by som ju opustil alebo ktoru by som nedokazal predychat. Mna by ovela viac ranilo, keby sa do toho postara zalubila, ako keby ju raz vykefoval. Nieco podobne som v zivote zazil, takze viem o com tocim (samozrejme nebol to postar :D ). Akurat keby tie kefovacky trvali tak dlho ako pise Shark... No tak to by som asi riesil omnoho radikalnejsie - priznavam. A keby s nim kefovala ja neviem... styri roky... len sex nic ine. A nikdy by som sa to nedozvedel... zostalo by to len medzi nimi dvoma... Tak co by sa stalo? Aky by to malo prakticky dopad na nase zivoty? Pokial by som o tom nevedel, tak som presvedceny ze ziadny. V tomto je zakernost nevery.
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

heh lenze je tu hacik.. u chlapa je sex cisto ze potreba. vysexujem urobim sa konec padla .. lenze zeny vzdy spajaju sex s citmi, so zalubenostou s laskou... cize zbytocne sa budeme na to pozerat z toho uhla ze moja stara kefuje s postarom... lebo ket ras zena bude neverna s postarom tak to neje preto lebo ju nevis uspokojit v posteli alebo ze to uz dlho nemala.. ale bude tam na 95% aj cosi viac..
k6
VIP
VIP

skenner napísal:heh lenze je tu hacik.. ..
Dobre si zatal. Je to presne ako pises. K+
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

je to asi tak ze my mame prirodzenu potrebu vysexovat sa a zeny maju prirodzenu potrebu flirtovat s chalanmi namotat a osrat.. je to cele postavene na hlavu
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

no moment to ospravedlnuje muzsku neveru? a co tak sa vyventilovat na vlastnej zene?
a verte ze aj zenam ide obcas iba o sex, viem o com tocim..
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DonLuca »

mi-chau napísal:no moment to ospravedlnuje muzsku neveru? a co tak sa vyventilovat na vlastnej zene?
a verte ze aj zenam ide obcas iba o sex, viem o com tocim..
Tak to máš ku**vskú pravdu.... niekedy to nich príde ako tornádo a bum už si hľadajú objekt vášne.... len dosť smutné na tom je to, že väčšinou sa to stáva, keď muž je niekde "vonku" :nono1:
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

DonLuca napísal:Tak to máš ku**vskú pravdu.... niekedy to nich príde ako tornádo a bum už si hľadajú objekt vášne.... len dosť smutné na tom je to, že väčšinou sa to stáva, keď muž je niekde "vonku" :nono1:
jezis jasne že sa stáva.. ale je to mizivé percento oproti opačnému prípadu
k6
VIP
VIP

mi-chau napísal:no moment to ospravedlnuje muzsku neveru?
Nie, ale z velkej casti ju vysvetluje.
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

skenner napísal:jezis jasne že sa stáva.. ale je to mizivé percento oproti opačnému prípadu
No neviem neviem, či mizivé percento :hmm:
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

k6 keby som sa dozvedel ze mi niekto vykefoval priatelku ...
Najprv by ma zaujimali okolnosti ... Keby niekde na oslave a bola by tazko ozrata ... Jej by som to dokazal odpustit a chlapcovi by som polamal kosti
Ale keby som sa dozvedel o tom ze ju niekto kefoval viac krat ... to je jedno ako dlho ... To ne ... Asi by ma kleplo
Strasne by ma zarazilo to ze ja som ju tak lubil a doveroval a ju tam zatial obrabal druhy
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Shark NX napísal:Keby niekde na oslave a bola by tazko ozrata obrabal
Tak to máš riadnu guráž.... Si myslím, že aj táto situácia je neodpustiteľná... :nono1:

Edit/// Od toho momentu by si bol nahratý a by ťa ako na podnose...
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

DonLuca ... vies alkohol povoluje medze .. a ked sa baba ozere az za hranicu Vnimania (tzv Okno) Tak realne sa nedokaze kontrolovat ... Zazil som to ...
Ked som bol takto ozraty a pocul som od kamarata co som v noci robil som otvaral oci a nechapal ...
Cize predstav si ze sa takto tvoja priatelka ozere a nejaky sedlacek z plnymi gulami si ju vsimne. A uz mame problem na svete ...
Preto som v stave taketo nieco odpustit ... Staci mi len to ze Chlapcovi Vyrazim par zubov zo slovami ze Zadane opite dievcata sa "nekefuje" a keby mal namietky ze On o tom nevedel ... tak jedina odpoved alá t0m4s3: Riziko povolania.
Samozrejme je to tazke ale pre mna ovela lahsie pochopitelne a prekusnutelne ako keby s nejakym spavala 2krat do tyzdna 2mesiace
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Shark_NX: Nič proti tebe, ale ak si vyberám dievča s ktorým chcem stráviť čas, vyberiem si také, ktoré sa neopíja tak, že nevie čo robí.
Niečo podobné by som netoleroval, alkohol nie je ospravedlnenie.
Ak nevieš čo robíš pri pijatike, tak nepi.
Niečo podobné do zdravého vzťahu jednoducho nepatrí.
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

jasné riziko povolania.......pchh.. keď má dievča rozum a fakt MILUJE svojho priateľa tak sa nespije do NEVEDOMIA, aby sa potom náhodou niečo stalo a potom sa musela ospravedlňovať.... dosť od veci....

Sorač, ale u mňa by holka v tom momente skončila :aasmile2: a by som jej povedal len toľko,, že načo chlastá, keď sa potom nevie ovládať... Si myslím, že takéto veci do pravého vzťahu ani nepatria

Edit// erytrocyt :aasmile1: moje slová
k6
VIP
VIP

erytrocyt, sam by som to lepsie nenapisal. Alkohol je vysvetlenie a nie ospravedlnenie. Medze sice posuva, ale nemal by ich zmazavat. A z vlastnej skusenosti viem, ze clovek musi uz byt fakt "nasracky", aby porusil aj svoje hlavne zasady. O taku partnerku by som asi prilis velky zaujem nemal.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Ešte ma napadlo, takýmto prístupom svojej polovičke //fizzinka, nemierim na teba, myslené čisto hypoteticky// akoby si hovoril - choď anjelik, choď sa vyk***iť s kým chceš, a keď sa ťa budem pýtať, prečo, povedz mi, že si sa strašne ožrala, veď ja ti odpustím.
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

DonLuca napísal:Tak to máš riadnu guráž.... Si myslím, že aj táto situácia je neodpustiteľná... :nono1:

Edit/// Od toho momentu by si bol nahratý a by ťa ako na podnose...
hmm keď je človek ožratý na kocky že nevie čo robí tak určite by som odpustil..
mne sa stalo bol som na koncerte krisiun (brutal death metal a aj atmosfera bola taka :D ) a bol som dost zozraty.. co sa mi casto nestava.. a dajaka zenska ma pritisla a bozkavala ma mozno 15 minut kym mi doslo preboha sak ja mam zenu co to ja robim kua som ju odtisol surovo a som sa odplazil het .. povazovali by ste aj take nieco za neveru? povedal som to frendke.. a myslim ze si z toho nejak nic nerobila..
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

skenner napísal:hmm keď je človek ožratý na kocky že nevie čo robí tak určite by som odpustil..
mne sa stalo bol som na koncerte krisiun (brutal death metal a aj atmosfera bola taka :D ) a bol som dost zozraty.. co sa mi casto nestava.. a dajaka zenska ma pritisla a bozkavala ma mozno 15 minut kym mi doslo preboha sak ja mam zenu co to ja robim kua som ju odtisol surovo a som sa odplazil het .. povazovali by ste aj take nieco za neveru? povedal som to frendke.. a myslim ze si z toho nejak nic nerobila..
chápeš, ale tu ide o to, že načo tak chlastať, aby si nedokázala uvedomiť, že nejaký bu*erant jej sťahuje zips, prípadne nohavice... potom je to už fakt zbytočné riešiť a vyhovárať sa na alkohol....

BTW/// nepovažoval by som tvoj prípad za neveru, keď si si to dokázal sám uvedomiť a šlo len o bozkávanie, ale tiež si to mohol stopnúť hneď v zárodku :x
Napísať odpoveď