Je toto FAKE? [JUSTICE - STRESS]
-
P3Bo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Je toto FAKE? [JUSTICE - STRESS]
Kamarat mi poslal teraz jedno video z ktoreho sa mi takpovediac zatajil dych. Ci uz pre tie zabery alebo vandalstvo no proste hnus a spodina spolocnosti . Pre takych ludi udelovat len vysoke tresty ak nie tie najvyzsie. Dokonca sme sa rozpravali o navrhu zaviest pre niektore osoby utekajuce pred vykonom trestu specialny trest aby ich mohli volne potrestat kazdy obcan a nebol by trestne stihany....
Pozrite .... Po pozerani vela krat to naozaj pride ako nemozne proste ze to je FAKE ale ak to ason trosku odraza zivot velkomiest tak je to hanba...
Pozrite .... Po pozerani vela krat to naozaj pride ako nemozne proste ze to je FAKE ale ak to ason trosku odraza zivot velkomiest tak je to hanba...
-
NorthWindVG
Amateur
Vies si taky zakon predstavit v skutocnosti? ja teda nie... to by si mohol akoze zmlatit alebo dokonca zabit takeho cloveka? potom by si sa stal este horsim ako on... a keby niekto niekoho zbil alebo zabil, mohol by sa kludne vyhovarat na takyto zakon, to zas nie. Ale pravdu mas v tom, ze takyto "hrdinovia" by mali stravit cely svoj zivot za mrezami alebo dostat od niekoho ponaucenie obuskom. a ci je to fake? na to ti neviem odpovedat:)
Edit: po prezreti celeho klipu som prisiel nato ze je to zrejme LEN videoklip aj ked ako napisal kolega vyssie, taketo veci sa deju... A takyto ludia su len tou najspodnejsou spodinou spolocnosti...
Edit: po prezreti celeho klipu som prisiel nato ze je to zrejme LEN videoklip aj ked ako napisal kolega vyssie, taketo veci sa deju... A takyto ludia su len tou najspodnejsou spodinou spolocnosti...
-
lekoklatik
VIP
ehm.... Mozes mi vysvetlit o co zas pojde v tejto teme?.... Je to proste klip... Je to smutne ale nic sa s tmy neda robit.... Klip je dost namakany kazdopadne tato kapela ma skoro kazdy klip namakany...
http://youtube.com/watch?v=A8bwZf3vXjg&feature=related
http://youtube.com/watch?v=A8bwZf3vXjg&feature=related
-
lekoklatik
VIP
Akurat ze takychto je po svete vela a presne vedia kde a kedy sa maju ukazat... Oni su inteligentnejsi nez si myslime. Len mi tu inteligenciu vnimame ako vandalizmus... Niektory gangy maju pre vandalizmu bud pravidla, alebo pricinu...Filipito napísal:ak to je pravda tak takito ko**ti nemaju co na tomto svete robit ku*va policajta si zbiju. no ja by som chcel vidiet tychto zasrancov keby sa proti nim postavil takich 6 chlapov ze by ko**ti robili
Nic sa s tym neda robit... A dnes je to uz druha tema v ktorej sa ide kazdy rozplakat aky je ten svet pokazeny... OMG a co teraz... Mam sa zabit? Na svete je kopec nadhernych veci. A o takych je tu tem absolutne minimum... Comu sa dost cudujem... A toto je to vtipne... Ze rozculovat sa vie kazdy ale dakovat alebo sa podelit o radosti vie len malokto... Malokto sa o radosti podelit kce... Avsak som rad ze sa mam kam vyjadrit
-
lekoklatik
VIP
-
Shark NX
Addict
Whisper dlhe diely este nikdy neboli taketo a ani dlho nebudu.
Ano stretnes niekedy skupinku nafetencov ale to je vsetko ... ak si strazis svoje, nezazeras a pokracujes v chodzi tak sa ti nic nestane.
Mne sa za cca 18rokov co tu zijem nic nestalo ... ani raz ma nikto neotravoval ani raz si nikto neudrel proste klud.
Pokial niesi nejaky vyplod ktory na seba vsade upozornuje tak sa ti nic nestane.
K videu ... Francuzsko ... skvele miesto pre Lacnu pracovnu silu ... Len uz to chlapci trochu prehnali ... Pristahovalci sa spravaju jak doma a domaci sa citia jak za druhej svetovej. U nich by mali prestat pravidla Policajneho utoku a mohli by ich zacat strielat po troch upozorneniach.
Ked su u nich nepokoje tak vsetci ze Ludske prava ... toto pravo je nahradene pravami Dzungle
Ano stretnes niekedy skupinku nafetencov ale to je vsetko ... ak si strazis svoje, nezazeras a pokracujes v chodzi tak sa ti nic nestane.
Mne sa za cca 18rokov co tu zijem nic nestalo ... ani raz ma nikto neotravoval ani raz si nikto neudrel proste klud.
Pokial niesi nejaky vyplod ktory na seba vsade upozornuje tak sa ti nic nestane.
K videu ... Francuzsko ... skvele miesto pre Lacnu pracovnu silu ... Len uz to chlapci trochu prehnali ... Pristahovalci sa spravaju jak doma a domaci sa citia jak za druhej svetovej. U nich by mali prestat pravidla Policajneho utoku a mohli by ich zacat strielat po troch upozorneniach.
Ked su u nich nepokoje tak vsetci ze Ludske prava ... toto pravo je nahradene pravami Dzungle
-
lekoklatik
VIP
-
susenejablko
Light Star
myslim ze jeho otazka bola myslena asi takto:
je to klip natoceny takym stylom, ze sa zobrala banda kktov a slo sa do ulic, alebo sa zobrala banda hercov a ide sa tocit?
lebo ja ked som si ho pozrel (odomna ma to video
) tak som ostal fakt mimo... tak premakane video...proste...tak spravene ze splnilo ucel-vyzera ako real world, nie len nieco natocene, zahrane... tie tvare tych ludi ktori dostali cez drzku...vsetko proste...uzasne...
a ja by som tich ludi tiez len bil a bil a bil a bil ale samozrejme s tym, nech to nedostanem od nich nazad...ide o princip...neskutocni retardi...
je to klip natoceny takym stylom, ze sa zobrala banda kktov a slo sa do ulic, alebo sa zobrala banda hercov a ide sa tocit?
lebo ja ked som si ho pozrel (odomna ma to video
a ja by som tich ludi tiez len bil a bil a bil a bil ale samozrejme s tym, nech to nedostanem od nich nazad...ide o princip...neskutocni retardi...
-
lekoklatik
VIP
-
susenejablko
Light Star
-
axxis
Addict
neviem preco vobec uvazujete nad tym ci to je real alebo hrane ked je uplne ocividne, ze to hrane je...
jasne, poulicna tlpua chalanov s krizami na chrbtohc sa rozhodla zaplatit si profi kameramana, ktory by ich pripadne bral aj zvrchu alebo inych uhlov aby vyzerali este drsnejsiesusenejablko napísal:yy, ta kamera...jedina vec ktora dokazuje ze je to hrane...ale ta kamera sa da skryt, pripadne profesionalni kameramani dokazu zachytit dost detailne zabery aj pocas behu... (napr. pred medvedom...alebo fizlom...)