Je toto FAKE? [JUSTICE - STRESS]

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Je toto FAKE? [JUSTICE - STRESS]

Príspevok od používateľa P3Bo »

Kamarat mi poslal teraz jedno video z ktoreho sa mi takpovediac zatajil dych. Ci uz pre tie zabery alebo vandalstvo no proste hnus a spodina spolocnosti . Pre takych ludi udelovat len vysoke tresty ak nie tie najvyzsie. Dokonca sme sa rozpravali o navrhu zaviest pre niektore osoby utekajuce pred vykonom trestu specialny trest aby ich mohli volne potrestat kazdy obcan a nebol by trestne stihany....

Pozrite .... Po pozerani vela krat to naozaj pride ako nemozne proste ze to je FAKE ale ak to ason trosku odraza zivot velkomiest tak je to hanba...

NorthWindVG
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa NorthWindVG »

Hm, neviem co by malo byt na tom fake. Ved to je videoklip od francuzskej skupiny Justice.

Co sa tyka samotneho videoklipu, bohuzial mam pocit,ze taketo veci sa deju.
Smarton
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Smarton »

Vies si taky zakon predstavit v skutocnosti? ja teda nie... to by si mohol akoze zmlatit alebo dokonca zabit takeho cloveka? potom by si sa stal este horsim ako on... a keby niekto niekoho zbil alebo zabil, mohol by sa kludne vyhovarat na takyto zakon, to zas nie. Ale pravdu mas v tom, ze takyto "hrdinovia" by mali stravit cely svoj zivot za mrezami alebo dostat od niekoho ponaucenie obuskom. a ci je to fake? na to ti neviem odpovedat:)

Edit: po prezreti celeho klipu som prisiel nato ze je to zrejme LEN videoklip aj ked ako napisal kolega vyssie, taketo veci sa deju... A takyto ludia su len tou najspodnejsou spodinou spolocnosti...
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

ehm.... Mozes mi vysvetlit o co zas pojde v tejto teme?.... Je to proste klip... Je to smutne ale nic sa s tmy neda robit.... Klip je dost namakany kazdopadne tato kapela ma skoro kazdy klip namakany...

http://youtube.com/watch?v=A8bwZf3vXjg&feature=related
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa LOLCATS »

Ide aj vam YouTube tak pomaly ? Ci len mne ?
Radsej som si to pozrel na dailymotion...a co k tomu povedat ? Co je v tomto svete nenormalne dnes ?
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

ak to je pravda tak takito ko**ti nemaju co na tomto svete robit ku*va policajta si zbiju. no ja by som chcel vidiet tychto zasrancov keby sa proti nim postavil takich 6 chlapov ze by ko**ti robili
lekoklatik
VIP
VIP

Filipito napísal:ak to je pravda tak takito ko**ti nemaju co na tomto svete robit ku*va policajta si zbiju. no ja by som chcel vidiet tychto zasrancov keby sa proti nim postavil takich 6 chlapov ze by ko**ti robili
Akurat ze takychto je po svete vela a presne vedia kde a kedy sa maju ukazat... Oni su inteligentnejsi nez si myslime. Len mi tu inteligenciu vnimame ako vandalizmus... Niektory gangy maju pre vandalizmu bud pravidla, alebo pricinu...
Nic sa s tym neda robit... A dnes je to uz druha tema v ktorej sa ide kazdy rozplakat aky je ten svet pokazeny... OMG a co teraz... Mam sa zabit? Na svete je kopec nadhernych veci. A o takych je tu tem absolutne minimum... Comu sa dost cudujem... A toto je to vtipne... Ze rozculovat sa vie kazdy ale dakovat alebo sa podelit o radosti vie len malokto... Malokto sa o radosti podelit kce... Avsak som rad ze sa mam kam vyjadrit :)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Hmm zaujímaví klip..Isto sa také veci dejú v normálnom svete ..rôzne gangy a tak...Malo by sa proti tomu bojovať,ale čo už spravíme..
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

no ale chapes ja sa zo zivota tesim viac ako sa da no ale toto je podla mna trocha moc :wink: tak prist a osprejovat len tak cloveka.
no ale naozaj ako si povedal ze svet je tak skazeny
//lekoklatik: no dnes sme uz diskutovali aj v teme cod2 multiplayer a tak v pohode :wink: hojkaci (az na par) su super :wink:
lekoklatik
VIP
VIP

svet je taky aky sme si ho urobili... A to v tom klipe je uzasne spracovane a som rad ze som to videl... K+ autorovi nedam pretoze tato tema je dalsia do zbierky tmavych dni....

//btw neviem co mam dnes za den. Proste kazdy ma kce asi nasrat. Az na par ludi. Gothar, Filipito,Axxxo, atd....... :D
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

Video je dobré, realistické, zlomok toho, čo sa dnes vo svete deje... Trebárs aj u nás na sídlisku, hoci nie v takej miere. A ľudia to buď nechcú vidieť, alebo tým druhým to vyhovuje...

Ako povedal Morpheus... Welcome to the real world.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Whisper dlhe diely este nikdy neboli taketo a ani dlho nebudu.
Ano stretnes niekedy skupinku nafetencov ale to je vsetko ... ak si strazis svoje, nezazeras a pokracujes v chodzi tak sa ti nic nestane.
Mne sa za cca 18rokov co tu zijem nic nestalo ... ani raz ma nikto neotravoval ani raz si nikto neudrel proste klud.
Pokial niesi nejaky vyplod ktory na seba vsade upozornuje tak sa ti nic nestane.

K videu ... Francuzsko ... skvele miesto pre Lacnu pracovnu silu ... Len uz to chlapci trochu prehnali ... Pristahovalci sa spravaju jak doma a domaci sa citia jak za druhej svetovej. U nich by mali prestat pravidla Policajneho utoku a mohli by ich zacat strielat po troch upozorneniach.
Ked su u nich nepokoje tak vsetci ze Ludske prava ... toto pravo je nahradene pravami Dzungle
Thek_SVK
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

real GTA
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

Podla mna je to fake ,ale v kazdom pripade taky dementi si zasluzia gulku do hlavy...
lekoklatik
VIP
VIP

Shark NX napísal:Pokial niesi nejaky vyplod ktory na seba vsade upozornuje tak sa ti nic nestane.
Pekna sprostost... Ak si skaredy ako rit a niekomu sa nepacis tiez dostanes na hubu.... :wink:
susenejablko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa susenejablko »

myslim ze jeho otazka bola myslena asi takto:

je to klip natoceny takym stylom, ze sa zobrala banda kktov a slo sa do ulic, alebo sa zobrala banda hercov a ide sa tocit?

lebo ja ked som si ho pozrel (odomna ma to video :D) tak som ostal fakt mimo... tak premakane video...proste...tak spravene ze splnilo ucel-vyzera ako real world, nie len nieco natocene, zahrane... tie tvare tych ludi ktori dostali cez drzku...vsetko proste...uzasne...

a ja by som tich ludi tiez len bil a bil a bil a bil ale samozrejme s tym, nech to nedostanem od nich nazad...ide o princip...neskutocni retardi...
lekoklatik
VIP
VIP

podla mna je to hrane..... Za vsetko hovori kamera....
susenejablko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa susenejablko »

yy, ta kamera...jedina vec ktora dokazuje ze je to hrane...ale ta kamera sa da skryt, pripadne profesionalni kameramani dokazu zachytit dost detailne zabery aj pocas behu... (napr. pred medvedom...alebo fizlom... :) )
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

tak tak keby sa isli fakt bit tak asi neberu aj kameramana :lol:
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

neviem preco vobec uvazujete nad tym ci to je real alebo hrane ked je uplne ocividne, ze to hrane je...
susenejablko napísal:yy, ta kamera...jedina vec ktora dokazuje ze je to hrane...ale ta kamera sa da skryt, pripadne profesionalni kameramani dokazu zachytit dost detailne zabery aj pocas behu... (napr. pred medvedom...alebo fizlom... :) )
jasne, poulicna tlpua chalanov s krizami na chrbtohc sa rozhodla zaplatit si profi kameramana, ktory by ich pripadne bral aj zvrchu alebo inych uhlov aby vyzerali este drsnejsie
Napísať odpoveď