Vysvetli to najprv jej, nech ti da cas, ze je to predsa tvoj kamarat a toto sa nerobi. Ona to urcite pochopi a po case to kamaratovi nejak nacrtni,ale ona nech spravi prvy krok a povie svjmu terajsiemu,ci uz byvalemu ze je koniec.Flinstone napísal:no neviem ale podla mna on nieje schopnyy si uznat vinuu a jednoducho ani by to nepochopilje to zloziteee ale pockaam este chviilku s nou sa budem dalej bavit atd vysvetlim jej co je vo vecii a s niim sa mozno tiez porozpravam aj ked si mysliim ze to bude zbytocnee ked je kazdyy den naliatyy
Jedna holka z mesta
-
qwerty-xyz
Re: Jedna holka z mesta
kamaratovi by som narychlo splasil nieco co sa mu bude pacit aby nemal blbe reci a ty zatial mozes vypalit po nej,kamarat bude spokojny ze ma novy objav a ty budes spokojny tiezFlinstone napísal:mozno tu je nejaka podobnaa teema ale potrebujem speciaalne pre tento priipad no je to tak. Minule v meste sme spoznali jednu holku a zacala chodit s nami vonkuu a chodit s mojim spluziakom no dopocul som sa ze im to neklapee a ze ho ce nechat a aj to tak vyzeraa a proste mal by som o nu zaujem lebo je to v poho dopra holkaale nebude to trochu cudnee ze ho nechaa a hned zacnem s nou chodit ja ? je to podla mna takee neviem a nechcem prist o kamaraata tymto sposobom. Mozno si dokonca bude mysliet ze som jej nieco nahovoril no proste tak prosiim poradtee
A blbee poznaamky si odpustite Dakujem
-
DonLuca
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Pekne si to vystiholGangy napísal:Zalezi od toho co je to za kamarata, lebo to slovo samotne nam o vasom vztahu vela nepovie.
Osobne u mna vsak plati pravidlo ze by som nikdy nechodil s kamaratovov byvalou a od ostatnych cakam to iste. Nepisane pravidlo ktore treba respektovat.
-
midnight_man
Guru
a ked beres do uvahy to ze sa jedna zase o trojuholnik nakoniec by nemusel mat vobec nic.DonLuca napísal:Pekne si to vystihol,, tiež som názoru, že to, čo už mal tvoj kamarát, radšej neskúšať.....je samozrejmé, že ak im to neklape, tak snáď s odstupom času (keď všetko utíchne, by si s tým mohol niečo robiť), ale ja na tvojom mieste kašlem na to, lebo mohol by si nájsť lásku, ale na druhej strane by si mohol zároveň stratiť priateľa....
-
Flinstone
Light Professional
noo je to kamos proste chodime spolu do partiee a tak sme spoluziacii akoze aj na break spolu chodimee proste jeho by som necel ako kamosa stratit ale no nemozem mat obidve
bud kamarat alebo ona ked kamaraat tak stratim vela ked dievca tak je moznost ze mu to nebude vadit 
qwerty-xyz dobrii naapad
ale neuskutocnitelny 
qwerty-xyz dobrii naapad
-
midnight_man
Guru
nechaj tomu time ako sa to vyvynie...mozno budes prekvapeny--Flinstone napísal:noo je to kamos proste chodime spolu do partiee a tak sme spoluziacii akoze aj na break spolu chodimee proste jeho by som necel ako kamosa stratit ale no nemozem mat obidvebud kamarat alebo ona ked kamaraat tak stratim vela ked dievca tak je moznost ze mu to nebude vadit
qwerty-xyz dobrii naapadale neuskutocnitelny
-
Flinstone
Light Professional
ludia mali ste pravduu nemam ani jedno ani druheee
neviem preco sa z toho teraz smejem ale keby som sa nesmial ta by som si musel bit hlavu o mur taze takto je to lepsieeee dikii za rady a toto mi asi bude pouceniiim co sa staloo a tak mi treba
sam som si to navaril sam som si to aj vylizal a mam z toho aj taku velku **** este raz DIKI 
-
Flinstone
Light Professional
najlepsie na tom je ze ona ma mala radaa ale proste jedneho krasnehoo zamraceneho dnaa si to asi rozmyslelaaasteniatko napísal:NO ja si ties myslim,ze ser nato!NEchaj tak uvidis ,ze ci Ta ona ties trochu chce.hm...?Ked ta ma rada tak to je dobredržím palce .
a sorry ze som vas zbytocne zdrziaval tato tema ani nemala asi byt lebo aj tak som si to urobil po svojom ale tak som to citil a tak to je
-
Te-wei
Medium Professional
Re: Jedna holka z mesta
hehe,,, Ani nevieš či vôbec ta jeho holka má o teba rovnaký zaujem ako ty o ňu a už tu riešiš problém či je správne aby si s ňou chodil,,,Flinstone napísal:mozno tu je nejaka podobnaa teema ale potrebujem speciaalne pre tento priipad no je to tak. Minule v meste sme spoznali jednu holku a zacala chodit s nami vonkuu a chodit s mojim spluziakom no dopocul som sa ze im to neklapee a ze ho ce nechat a aj to tak vyzeraa a proste mal by som o nu zaujem lebo je to v poho dopra holkaale nebude to trochu cudnee ze ho nechaa a hned zacnem s nou chodit ja ? je to podla mna takee neviem a nechcem prist o kamaraata tymto sposobom. Mozno si dokonca bude mysliet ze som jej nieco nahovoril no proste tak prosiim poradtee
A blbee poznaamky si odpustite Dakujem