Jedna holka z mesta

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Emerger
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Emerger »

Flinstone napísal:no neviem ale podla mna on nieje schopnyy si uznat vinuu a jednoducho ani by to nepochopil :( je to zloziteee ale pockaam este chviilku s nou sa budem dalej bavit atd vysvetlim jej co je vo vecii a s niim sa mozno tiez porozpravam aj ked si mysliim ze to bude zbytocnee ked je kazdyy den naliatyy :wink:
Vysvetli to najprv jej, nech ti da cas, ze je to predsa tvoj kamarat a toto sa nerobi. Ona to urcite pochopi a po case to kamaratovi nejak nacrtni,ale ona nech spravi prvy krok a povie svjmu terajsiemu,ci uz byvalemu ze je koniec.
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

este takto fakt je to kamarat akych ma clovek par alebo znamy ktoreho trochu castejsie vidas?
qwerty-xyz

Re: Jedna holka z mesta

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Flinstone napísal:mozno tu je nejaka podobnaa teema ale potrebujem speciaalne pre tento priipad no je to tak. Minule v meste sme spoznali jednu holku a zacala chodit s nami vonkuu a chodit s mojim spluziakom no dopocul som sa ze im to neklapee a ze ho ce nechat a aj to tak vyzeraa a proste mal by som o nu zaujem lebo je to v poho dopra holka :) ale nebude to trochu cudnee ze ho nechaa a hned zacnem s nou chodit ja ? je to podla mna takee neviem a nechcem prist o kamaraata tymto sposobom. Mozno si dokonca bude mysliet ze som jej nieco nahovoril no proste tak prosiim poradtee :( A blbee poznaamky si odpustite Dakujem
kamaratovi by som narychlo splasil nieco co sa mu bude pacit aby nemal blbe reci a ty zatial mozes vypalit po nej,kamarat bude spokojny ze ma novy objav a ty budes spokojny tiez :D
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DonLuca »

Gangy napísal:Zalezi od toho co je to za kamarata, lebo to slovo samotne nam o vasom vztahu vela nepovie.

Osobne u mna vsak plati pravidlo ze by som nikdy nechodil s kamaratovov byvalou a od ostatnych cakam to iste. Nepisane pravidlo ktore treba respektovat.
Pekne si to vystihol :wink: ,, tiež som názoru, že to, čo už mal tvoj kamarát, radšej neskúšať.....je samozrejmé, že ak im to neklape, tak snáď s odstupom času (keď všetko utíchne, by si s tým mohol niečo robiť), ale ja na tvojom mieste kašlem na to, lebo mohol by si nájsť lásku, ale na druhej strane by si mohol zároveň stratiť priateľa.... :(
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

DonLuca napísal:Pekne si to vystihol :wink: ,, tiež som názoru, že to, čo už mal tvoj kamarát, radšej neskúšať.....je samozrejmé, že ak im to neklape, tak snáď s odstupom času (keď všetko utíchne, by si s tým mohol niečo robiť), ale ja na tvojom mieste kašlem na to, lebo mohol by si nájsť lásku, ale na druhej strane by si mohol zároveň stratiť priateľa.... :(
a ked beres do uvahy to ze sa jedna zase o trojuholnik nakoniec by nemusel mat vobec nic. :(
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

noo je to kamos proste chodime spolu do partiee a tak sme spoluziacii akoze aj na break spolu chodimee proste jeho by som necel ako kamosa stratit ale no nemozem mat obidve :( bud kamarat alebo ona ked kamaraat tak stratim vela ked dievca tak je moznost ze mu to nebude vadit :wink:

qwerty-xyz dobrii naapad :lol: ale neuskutocnitelny :P
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Flinstone napísal:noo je to kamos proste chodime spolu do partiee a tak sme spoluziacii akoze aj na break spolu chodimee proste jeho by som necel ako kamosa stratit ale no nemozem mat obidve :( bud kamarat alebo ona ked kamaraat tak stratim vela ked dievca tak je moznost ze mu to nebude vadit :wink:

qwerty-xyz dobrii naapad :lol: ale neuskutocnitelny :P
nechaj tomu time ako sa to vyvynie...mozno budes prekvapeny--
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DonLuca »

midnight_man napísal:a ked beres do uvahy to ze sa jedna zase o trojuholnik nakoniec by nemusel mat vobec nic. :(
Jasné a to by bolo na tom to najhoršie....takže z toho dedukujeme...SER NA TO 8)
steniatko
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa steniatko »

NO ja si ties myslim,ze ser nato!NEchaj tak uvidis ,ze ci Ta ona ties trochu chce.hm...?Ked ta ma rada tak to je dobre :) držím palce .
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

ludia mali ste pravduu nemam ani jedno ani druheee :lol: neviem preco sa z toho teraz smejem ale keby som sa nesmial ta by som si musel bit hlavu o mur taze takto je to lepsieeee dikii za rady a toto mi asi bude pouceniiim co sa staloo a tak mi treba :( sam som si to navaril sam som si to aj vylizal a mam z toho aj taku velku **** este raz DIKI :wink:
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

steniatko napísal:NO ja si ties myslim,ze ser nato!NEchaj tak uvidis ,ze ci Ta ona ties trochu chce.hm...?Ked ta ma rada tak to je dobre :) držím palce .
najlepsie na tom je ze ona ma mala radaa ale proste jedneho krasnehoo zamraceneho dnaa si to asi rozmyslelaaa :wink: taze mam to hlboko v ****
a sorry ze som vas zbytocne zdrziaval tato tema ani nemala asi byt lebo aj tak som si to urobil po svojom ale tak som to citil a tak to je :? :?
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Jedna holka z mesta

Príspevok od používateľa Te-wei »

Flinstone napísal:mozno tu je nejaka podobnaa teema ale potrebujem speciaalne pre tento priipad no je to tak. Minule v meste sme spoznali jednu holku a zacala chodit s nami vonkuu a chodit s mojim spluziakom no dopocul som sa ze im to neklapee a ze ho ce nechat a aj to tak vyzeraa a proste mal by som o nu zaujem lebo je to v poho dopra holka :) ale nebude to trochu cudnee ze ho nechaa a hned zacnem s nou chodit ja ? je to podla mna takee neviem a nechcem prist o kamaraata tymto sposobom. Mozno si dokonca bude mysliet ze som jej nieco nahovoril no proste tak prosiim poradtee :( A blbee poznaamky si odpustite Dakujem
hehe,,, Ani nevieš či vôbec ta jeho holka má o teba rovnaký zaujem ako ty o ňu a už tu riešiš problém či je správne aby si s ňou chodil,,,
Napísať odpoveď