Jericho.joj
JERiCHO je taky odpocinkovy serial, da sa pozerat aj dlhsiu dobu, nie je velmi umelo natahovany.Po prvej serii bol zruseny, avsak divaci si vydupali druhu seriu a tou to momentalne celkom dostojne skoncilo. Serial ma oslovil svojou hlavnou myslienkou - svet a lá Fallout, ale vycerpali ju v prvych dvoch-troch castiach. Pozriet sa to da, na relax odporucam 
no som rád, že Jericho to vyhralo, posielať sms sa mi síce nechcelo, ale počul som, že je to kvalitný odpočinkový seriál...
mám síce doma sériu, bohužiaľ mi blbnú nejako prehrávače(zvuk a obraz nejdu ako majú-skôr ide zvuk ako obraz a naopak) čo by mi absolútne zničilo pôžitok zo sledovania...
takže thx joj
teším sa
mám síce doma sériu, bohužiaľ mi blbnú nejako prehrávače(zvuk a obraz nejdu ako majú-skôr ide zvuk ako obraz a naopak) čo by mi absolútne zničilo pôžitok zo sledovania...
takže thx joj
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
je to fakt kvalitny serial, mna osobne bavil viac ako prison break ... sice obcas takymi nemoznymi nahodami, ako im vsetko vychadzalo bol mozno este horsi ako PB
... len sa bojim ze to zas dableri nejako poseru a nebude to to prave orechove, ako napr. v pripade ceskeho housea
...
edit:// ako vravi su-do ... je to uplne jednoznacne .. vyjednavaci su na sposob kriminalky a myslim ze logicke miesto pre dalsiu kriminalku sa uz nenajde v programovej strukture .. Damages nevim o com je ani ...
edit:// ako vravi su-do ... je to uplne jednoznacne .. vyjednavaci su na sposob kriminalky a myslim ze logicke miesto pre dalsiu kriminalku sa uz nenajde v programovej strukture .. Damages nevim o com je ani ...
-
Hulkm
Professional
- Kontaktovať používateľa:
presne toto sa stalo mojej mame....dobehla za mnou a ze mam na nete pozriet, ze sa nieco stalo ale ze v spravach to nezachitila lebo to boli iba male titulky dole na obrazovkekukiak napísal:Akoze vcera...
Pozeram JOJ.. a zrazu tie titulky dole "v amerike v state kansas vybuchla atomova bomba" ..ja som sa normalne zacal bat o svoj zivot, ze zacala vojna
.. a potom pozeram dalej a tam odkaz na tu stranku.. bo sranda