Jumper
-
Hulkm
Professional
- Kontaktovať používateľa:
mne sa to pacilo...od zaciatku sa tam neico dialo a film len tak odsipal ....mna taketo veci bavia superchopnosti a tak takze osm si prisiel na svoje......je pravda ze ta kvalita ripu zatial neni bohvieco ale da sa to obraz je good ale zvuk obcas blbne ale tych 95% ide ok a pasuje.....nic vazne zabava na oddych odporucam 
-
miki690
Medium Professional
Uplne suhlasim, dej neprepracovany, nedotiahnuty, strasne vela detailov mi tam chybalo. Uz pomaly v prvej minute filmu vie colvek ako sa to skonci, co sa presne stane za kazdym rohom a prakticky nic v com by ten film bol nejako originalny. Cely film mi pripadal ako nepodarena napodobenina serialu heroes a teraz ked nad tym tak zormyslam tak v tom filme nebol ani kusok originality. Dufam ze som ho videl prvy a posledny krattomo.za napísal:tiez sa mi to moc nepacilo... bol som na tom v kine a podla mna je to len dalsie akcne becko s lahko predvidatelnym dejom... zarobi tvorcom nejaky ten milion a za rok si na to nikto ani nespomenie
-
uplink
VIP
Prijemne prekvapil tento film. Cakal som B-eckovu blbost, ale malo to aj hlavu aj patu, bol tam dostatok akcie, celkom schopna kamera, pohodove herecke vykony [ten hl. hrdina hral anakina v sw, alebo sa mi to len zda? Mena mi nic nehovoria
] a lubilo sa mi uz R1k1nkom spominane delenie na Jumperov, ludi a Paladinov, celkom cool
u mna ma ten film 7/10. Nic svetoborne, ale pobavilo, prijemne pozeranie pred spanim.
alebo si Ty moc narocny 
P.S.: Sympatak bol ten druhy jumper s plamenometom a to ako sa rozbehol na Paladina cernocha
celkom husty utok cez tie jumpy
Brutalne mi to pripominalo utok z Final Fantasy VII: Advent Children Loza, cez tie zrychlenia
tiez efektne jak svina. [v prilohe]
Jumper.R5.LiNE.XViD-mVs je vypustena niekolko dni a okrem vypadkov zvuku to ma velmi schopnu kvalitu. Alebo som len menej narocny ako TyŠu-Do napísal:ako mozes stiahnut DVDrip ked ani poriadna R5 este nie je ?
tipujem ze si tahal z free trackerov ala torrentspy torrentreactor
P.S.: Sympatak bol ten druhy jumper s plamenometom a to ako sa rozbehol na Paladina cernocha
Dalo sa to pozerať, fajn scifi, oplatí sa pozrieť. Bolo to veľmi akčné, nudné to nebolo.
Jediné čo nechápem čo čaká niekto od scifi?
- nejakú univezálnu pravdu??
- nájsť zmysel života??
- nejaký neuveriteľný skutočný objav??
- osvetlenie??
Od akčného scifi?! Je to len výmysel nie nejaký Schindlerov zoznam!
Jediné čo nechápem čo čaká niekto od scifi?
- nájsť zmysel života??
- osvetlenie??
Skus popisat dej do desiatich riadkov. Ved je to len o tom ako sa tam nahana s L.Jacksonom a zachranuje staru lasku a este aj sceny nemusis pozerat lebo sa da celkom jasne predvidat co sa stane - cize ziadne zvraty. Specialne efekty nic moc, hudba sem tam pozdvihne caro filmu ale hudba film nerobi.Cesar napísal:Čím je podpriemerný?
-
lekoklatik
VIP
Super.... Gratulujem k neuvaznenemu prispevku... Z mojho prispevku je jasne citi ze tym nikoho neurazam... Asi musim ku kazdemu mojmu nazoru napisat ze to moj nazor je... Ten film sa mi nepacil... Pacil by sa 15 rocnemu chalanovi ktory je z hrdinov este stale vedla... Takycht filmov je viac nez dost a tento nebol nicim vynimocny... Nepacil sa mi a pacit sa mi nebude... Bol trapny pre mna a je mi jedno co si o nom myslis ty... Vyjadril som sa a to bolo vsetko... Este nieco mas na srdiecku alebo mi uz das pokoj... btw tento tvoj prispevok zacal dobre ale tym skatulkovanim si to operlil do nespravnej polohy... gratulujemseth82 napísal:Zvycajne sa snazim nereagovat na taketo prispevky, ale dnes mam naladu, takze: V tom pripade filmy Lyncha a Tarantina su pre sfetovancov, vytvory Rodrigueza a Gibsona pre perverzakov, Sci-fi tvorba iba pre sprtov/biflosov a tych, ktori sa nevedia vyrovnat s realitou, komedie pre blaznov a vsetko ostatne pre ludi, ktori nemaju co robit so svojim volnym casom...Gratulujem ku skatulkovaniu.
//to je vsetko krasne Cesar. Mne sa ten film nepaci... Co furt mate dpc... Musi sa vsetko vsetkym pacit? Sam vies ze nie... Tak drz krok
No ako som písal je to minimálne priemerné scifi, alebo aj lepšie, veď oproti Equilibrium, Aeon Flux, Ultraviolet .. čo smeti v posledných rokoch vyprodukovali je aj Juper taký "Titanic" medzi scifi filmami. Sú určite aj lepšie, povedzme Sunshine ale aj tak je to ešte zaujímavé scifi.mi-chau napísal:...
Keď si si všimol, tak väčšina (min 95%) scifi-filmov má veľmi podobný obsah, keď x bojuje proti niekomu alebo za niečo a v 95% prípadoch aj vyhráva nad zlom alebo podobným niečím (X-men, Sunshine, Event Horizon, Solaris...). Toto je fakt obrovský objav.lekoklatik napísal:Pacil by sa 15 rocnemu chalanovi ktory je z hrdinov este stale vedla...
-
Šu-Do
Redeemer
vdaka za zalozenie temy... v podstate som o filme vobec nepocul...
no ale tak ked som sa uz dozvedel.. i ked vase ohlasy boli dobre aj zle.. pozrel som si ho.. a pacil sa mi... az na to ze bol kratky.. ale vobec som sa pri nom nenudil.. zrejme pri nejakom inom by som uz o tomto case zaspaval.. (Michael Clayton napriklad pri ktorom som v polke zaspaval.. cize som ho dopozeral vcera)
no ale Jumpera hodnotim na 75%... taky film podobny nextu.. akurat ti paladini boli moc mudry.. ale pohoda...
no ale tak ked som sa uz dozvedel.. i ked vase ohlasy boli dobre aj zle.. pozrel som si ho.. a pacil sa mi... az na to ze bol kratky.. ale vobec som sa pri nom nenudil.. zrejme pri nejakom inom by som uz o tomto case zaspaval.. (Michael Clayton napriklad pri ktorom som v polke zaspaval.. cize som ho dopozeral vcera)
no ale Jumpera hodnotim na 75%... taky film podobny nextu.. akurat ti paladini boli moc mudry.. ale pohoda...
-
mehmed
Darca
dovolím si podotknúť, že star wars je veľké sci-fi a má to hodnotnejšiu a prepracovanejšiu myšlienku než mnoho filmov v kinách.Cesar napísal: Jediné čo nechápem čo čaká niekto od scifi?
- nájsť zmysel života??
- osvetlenie??
he. ináč nerozumiem tomu, aký objav si mal na mysli. na také veci sú filmy rady "dokumentárnych", alebo tak nejak sa to povie, nie?
tento jumper je pre mňa príjemný film, lebo ja rád sci-fi, od tohto sa fakt nedá čakať nejaká myšlienka. jeden zo spôsobov, ako utratiť peniaze, alebo zabiť dve hodiny, či koľko to má..