Jumper

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
chrono
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa chrono »

Film som nevidel, ale soundtrack je dosť biedny (takže predpokladám, že by sa mi nepáčil ani film). ;)
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

mne sa to pacilo...od zaciatku sa tam neico dialo a film len tak odsipal ....mna taketo veci bavia superchopnosti a tak takze osm si prisiel na svoje......je pravda ze ta kvalita ripu zatial neni bohvieco ale da sa to obraz je good ale zvuk obcas blbne ale tych 95% ide ok a pasuje.....nic vazne zabava na oddych odporucam :!:
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

videl som a musim sa opat citovat
mi-chau napísal:dalsia zaujimava idea s dobre vyzerajucim trailerom ktora po zhliadnuti sklame..
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

akurat som to dokukal - vcelku fajn, napad s jumpmi sa mi lubil, hned by nebol problem byt kde chcem... bohuzial sa naslo par nudnych a nezazivnych pasazi, ale inak hodnotim dost kladne... tak 7,5/10
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

tomo.za napísal:tiez sa mi to moc nepacilo... bol som na tom v kine a podla mna je to len dalsie akcne becko s lahko predvidatelnym dejom... zarobi tvorcom nejaky ten milion a za rok si na to nikto ani nespomenie :roll:
Uplne suhlasim, dej neprepracovany, nedotiahnuty, strasne vela detailov mi tam chybalo. Uz pomaly v prvej minute filmu vie colvek ako sa to skonci, co sa presne stane za kazdym rohom a prakticky nic v com by ten film bol nejako originalny. Cely film mi pripadal ako nepodarena napodobenina serialu heroes a teraz ked nad tym tak zormyslam tak v tom filme nebol ani kusok originality. Dufam ze som ho videl prvy a posledny krat
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

ale dalo sa to ... bola tam dobra herecka ta to zachranila :)

a tiez sa mi pacolo pomenovanie PALADIN...
tak isto scenka ked bol v egypte :) ...
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Prijemne prekvapil tento film. Cakal som B-eckovu blbost, ale malo to aj hlavu aj patu, bol tam dostatok akcie, celkom schopna kamera, pohodove herecke vykony [ten hl. hrdina hral anakina v sw, alebo sa mi to len zda? Mena mi nic nehovoria :)] a lubilo sa mi uz R1k1nkom spominane delenie na Jumperov, ludi a Paladinov, celkom cool 8) u mna ma ten film 7/10. Nic svetoborne, ale pobavilo, prijemne pozeranie pred spanim.
Šu-Do napísal:ako mozes stiahnut DVDrip ked ani poriadna R5 este nie je ?
tipujem ze si tahal z free trackerov ala torrentspy torrentreactor :wink:
Jumper.R5.LiNE.XViD-mVs je vypustena niekolko dni a okrem vypadkov zvuku to ma velmi schopnu kvalitu. Alebo som len menej narocny ako Ty :) alebo si Ty moc narocny ;)

P.S.: Sympatak bol ten druhy jumper s plamenometom a to ako sa rozbehol na Paladina cernocha :) celkom husty utok cez tie jumpy :) Brutalne mi to pripominalo utok z Final Fantasy VII: Advent Children Loza, cez tie zrychlenia :) tiez efektne jak svina. [v prilohe]
Prílohy
loz_attack.jpg
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

uplink napísal:[ten hl. hrdina hral anakina v sw, alebo sa mi to len zda? Mena mi nic nehovoria :)]
jj - Hayden Christensen... trosku neviniatko tu hral oproti anakinovi v trojke - mi chybal ten rage&fury pohlad co mal pri bitke s obi-wanom...
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Dalo sa to pozerať, fajn scifi, oplatí sa pozrieť. Bolo to veľmi akčné, nudné to nebolo.

Jediné čo nechápem čo čaká niekto od scifi?

- nejakú univezálnu pravdu??
- nájsť zmysel života??
- nejaký neuveriteľný skutočný objav??
- osvetlenie??

Od akčného scifi?! Je to len výmysel nie nejaký Schindlerov zoznam!
mi-chau
Darca
Darca

Cesar napísal:...
Ale tu sa nik netrapi nad tym ze je to sci-fi, mne osobne proste pride ten film strasne priemerny s nudnymi pasazami, predvidatelny nicim vynimocny. A sci-fi si mrknem.
Cesar
Addict
Addict

Čím je podpriemerný?

Herci ok, príbeh zaujímavý, nejaké tie efekty boli sem-tam, je to uplne ok.

Nie je to určtie Matrix, X-men a pod., ale je to lepší ako priemer, bola už kopa scifi-filmov, ktoré sa absolútne nedali pozerať, také boli trápne, skopírované z iných a totálne húposti.
mi-chau
Darca
Darca

Cesar napísal:Čím je podpriemerný?
Skus popisat dej do desiatich riadkov. Ved je to len o tom ako sa tam nahana s L.Jacksonom a zachranuje staru lasku a este aj sceny nemusis pozerat lebo sa da celkom jasne predvidat co sa stane - cize ziadne zvraty. Specialne efekty nic moc, hudba sem tam pozdvihne caro filmu ale hudba film nerobi.
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

seth82 napísal:Zvycajne sa snazim nereagovat na taketo prispevky, ale dnes mam naladu, takze: V tom pripade filmy Lyncha a Tarantina su pre sfetovancov, vytvory Rodrigueza a Gibsona pre perverzakov, Sci-fi tvorba iba pre sprtov/biflosov a tych, ktori sa nevedia vyrovnat s realitou, komedie pre blaznov a vsetko ostatne pre ludi, ktori nemaju co robit so svojim volnym casom...Gratulujem ku skatulkovaniu.
Super.... Gratulujem k neuvaznenemu prispevku... Z mojho prispevku je jasne citi ze tym nikoho neurazam... Asi musim ku kazdemu mojmu nazoru napisat ze to moj nazor je... Ten film sa mi nepacil... Pacil by sa 15 rocnemu chalanovi ktory je z hrdinov este stale vedla... Takycht filmov je viac nez dost a tento nebol nicim vynimocny... Nepacil sa mi a pacit sa mi nebude... Bol trapny pre mna a je mi jedno co si o nom myslis ty... Vyjadril som sa a to bolo vsetko... Este nieco mas na srdiecku alebo mi uz das pokoj... btw tento tvoj prispevok zacal dobre ale tym skatulkovanim si to operlil do nespravnej polohy... gratulujem

//to je vsetko krasne Cesar. Mne sa ten film nepaci... Co furt mate dpc... Musi sa vsetko vsetkym pacit? Sam vies ze nie... Tak drz krok
Cesar
Addict
Addict

mi-chau napísal:...
No ako som písal je to minimálne priemerné scifi, alebo aj lepšie, veď oproti Equilibrium, Aeon Flux, Ultraviolet .. čo smeti v posledných rokoch vyprodukovali je aj Juper taký "Titanic" medzi scifi filmami. Sú určite aj lepšie, povedzme Sunshine ale aj tak je to ešte zaujímavé scifi.
lekoklatik napísal:Pacil by sa 15 rocnemu chalanovi ktory je z hrdinov este stale vedla...
Keď si si všimol, tak väčšina (min 95%) scifi-filmov má veľmi podobný obsah, keď x bojuje proti niekomu alebo za niečo a v 95% prípadoch aj vyhráva nad zlom alebo podobným niečím (X-men, Sunshine, Event Horizon, Solaris...). Toto je fakt obrovský objav.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

vdaka za zalozenie temy... v podstate som o filme vobec nepocul...
no ale tak ked som sa uz dozvedel.. i ked vase ohlasy boli dobre aj zle.. pozrel som si ho.. a pacil sa mi... az na to ze bol kratky.. ale vobec som sa pri nom nenudil.. zrejme pri nejakom inom by som uz o tomto case zaspaval.. (Michael Clayton napriklad pri ktorom som v polke zaspaval.. cize som ho dopozeral vcera)
no ale Jumpera hodnotim na 75%... taky film podobny nextu.. akurat ti paladini boli moc mudry.. ale pohoda... :)
PAIN
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAIN »

Uplna oddychofka podla mna....nic vynimocne, nebolo treba nad tym moc rozmyslat, stacilo kukat a tlacit popcorn do gebule....pre mna 7/10 + 0.5 puntiku za uvolnenu atmosferu v kine :smt039 :aasmile11:
Fondo
Medium Expert
Medium Expert

jumper

Príspevok od používateľa Fondo »

jo film ma nesklamal taka oddychovka s peknymi efektami a zaujimavym napadom.Uf aka by to bola parada mat taky zivot ako on :D
mehmed
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mehmed »

Cesar napísal: Jediné čo nechápem čo čaká niekto od scifi?

- nejakú univezálnu pravdu??
- nájsť zmysel života??
- nejaký neuveriteľný skutočný objav??
- osvetlenie??

Od akčného scifi?! Je to len výmysel nie nejaký Schindlerov zoznam!
dovolím si podotknúť, že star wars je veľké sci-fi a má to hodnotnejšiu a prepracovanejšiu myšlienku než mnoho filmov v kinách.

he. ináč nerozumiem tomu, aký objav si mal na mysli. na také veci sú filmy rady "dokumentárnych", alebo tak nejak sa to povie, nie? :)

tento jumper je pre mňa príjemný film, lebo ja rád sci-fi, od tohto sa fakt nedá čakať nejaká myšlienka. jeden zo spôsobov, ako utratiť peniaze, alebo zabiť dve hodiny, či koľko to má..
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

zaujimavy film, a dobry na odreagovanie sa.
sci-fi mam celkovo rad, a akcne duplom, takze sa mi to pacilo.
Nancy
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Nancy »

celkom dobry film, neunudi a nenaserie. nema zmysel hladat v nom nejaku vaznejsiu pointu, je to proste len taka oddychovka na zabitie vecera.
Napísať odpoveď