K: Windows XP komplet
-
barbarossa
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
K: Windows XP komplet
Ako hovori nazov kupim Xpecko najlepsie komplet do 30eur. Musi byt doklad, blocek alebo kupno-predajna zmluva kedze to bude pre firemne ucely...Neaktivovane...dakujem za ponuky
-
hojko
Site Admin
Re: K: Windows XP komplet
Dodam, ze teoreticky by to malo byt este aj s nalepkou a nemala by to byt OEM verzia, aby to bolo legalne
Ale ta nalepka by snad sla vyhovorit, ze sa menila bedna atd...
-
barbarossa
Light Professional
no...ide to na notebook
a moze byt aj nepouzity OEM.
-
Brahmin
Light Professional
zdravim
mam tu 3kusky nalepiek Windows XP HE OEM Product, su tam Product key (na kazdej je iny)
nalepky su nenalepene, kupil som ich z jednej skoncenej PC herni, zevraj neboli nikdy, tie product key, pouzite
pod Product keyom je napisane: Originál licencie sa nachádza u správcu.
co je pravdepodobne problem kedze licenciu a doklad o kupe nemam, mam len tieto 3 nalepky (a mozno niekde doma original CD Windows XP HE aj s tou "brozurkou")
uvedomujem si ze moja ponuka ma s tvojou poziadavkou tak maximalne spolocne slovo "Windows", ale...
mam tu 3kusky nalepiek Windows XP HE OEM Product, su tam Product key (na kazdej je iny)
nalepky su nenalepene, kupil som ich z jednej skoncenej PC herni, zevraj neboli nikdy, tie product key, pouzite
co je pravdepodobne problem kedze licenciu a doklad o kupe nemam, mam len tieto 3 nalepky (a mozno niekde doma original CD Windows XP HE aj s tou "brozurkou")
uvedomujem si ze moja ponuka ma s tvojou poziadavkou tak maximalne spolocne slovo "Windows", ale...
-
bb5unlock
Light Professional
tie nalepky su uplne bezcenne (su to len kopie aby ich nikto zo zakaznikou herne neukradol), preto je tam napisane ze original ma spravca (mal som to rovnako spravne v internetcafe)Brahmin napísal:mam tu 3kusky nalepiek Windows XP HE OEM Product, su tam Product key (na kazdej je iny)
-
barbarossa
Light Professional
Kupene v alze pls lock