Kadiaľ isť...
Kadiaľ isť...
Nazdarek tak ide nam leto a chceme sa vybrat s chalanmi na vylet po Slovensku typujem tak na tyzden sme s okolia Ba a je nam v podstate jedno kam pojdeme tak som dufal ci nemate nejake napady kam ist co vidiet kde je dobre a taaaaak dalej 
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
vy chcete ist v lete s kamaratmi pozerat pametihodnosti?:)sa mi to nejak nezda...tak dam daco z juhu ale z ineho sudka-pridte k nam na Teplý Vrch,obec,je tu jazero ci vodna nadrz ci co a najteplejsia voda na Slovensku:)strasne super je tam,chodi tam vela mladych ludi v lete,zabava slnko...same kočky:)
ne ja som nikde nespominal ziadne pamatihodnosti skratka vylet, aby nebola nudapoharvody napísal:vy chcete ist v lete s kamaratmi pozerat pametihodnosti?:)sa mi to nejak nezda...tak dam daco z juhu ale z ineho sudka-pridte k nam na Teplý Vrch,obec,je tu jazero ci vodna nadrz ci co a najteplejsia voda na Slovensku:)strasne super je tam,chodi tam vela mladych ludi v lete,zabava slnko...same kočky:)
je to haluz ale vezie dost vazne riziko...vo vysokych tatrach je zakazane stanovat, jedine v kempingoch co nieje ono...vacsinou sa chodi len bivakovat do tatier...stany su moc napadne a chaty draheSheep napísal:Chodte do vysokych tatier, zoberte stany, spacaky a nasadajte na vlak.
moj tip su nizke tatry...som bol minuly rok a idem aj tento... su tu aj noclaharne kde sa za 50sk vyspis, popripade legendarna stefanicka (uz je to trochu drahsie ako 50sk)
Slovensky Raj, to je nadhera, super turistika na niekolko dni, Tatry (Vysoke/Nizke) to urcite poznas, potom Cerveny Klastor, mozte tam splavovat Dunajec a zajst pozriet cez hranice na Tri Koruny (alebo ak osa to vola).
A ked chcete ist len tak popijat, stanovat a chodit na diskoteky, tak Domasa je na to stvorena
, kopec mladych ludi, sami chlast, voda a pekne holky. Co viac si mozes priat 
A ked chcete ist len tak popijat, stanovat a chodit na diskoteky, tak Domasa je na to stvorena
-
DeFeAt
Medium Professional
ja som za toto, mozno sa tam stretneme, s kamaratmi tam budeme min. 3 dni ale to az v auguste, pretoze jul je plny jak prasaLub0$ napísal:Slovensky Raj, to je nadhera, super turistika na niekolko dni, Tatry (Vysoke/Nizke) to urcite poznas, potom Cerveny Klastor, mozte tam splavovat Dunajec a zajst pozriet cez hranice na Tri Koruny (alebo ak osa to vola).
A ked chcete ist len tak popijat, stanovat a chodit na diskoteky, tak Domasa je na to stvorena, kopec mladych ludi, sami chlast, voda a pekne holky. Co viac si mozes priat
-
miki690
Medium Professional
ak by ste boli aj za turistiku tak mozem odporucit slovensky raj. Prielom hornadu je uplne super, turisticka trasa je proste genialna a trochu adrenalinova , mne sa tam strasne pacilo, ale to bolo uz daavno, dufam, ze toto leto sa tam dostanem
Oplati sa tiez ist pozriet Krasnu horku a betliar. a jednu dolinu tam pblizku, len mi kurnik teraz vypadol nazov, ked si spomeniem tak napisem ...
Urcite nezabudnite na tatry a spominany cerveny klastor a splav dunajca je tiez celkom dobry napad .
Urcite nezabudnite na tatry a spominany cerveny klastor a splav dunajca je tiez celkom dobry napad .