Kadiaľ isť...

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Bobr
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Kadiaľ isť...

Príspevok od používateľa Bobr »

Nazdarek tak ide nam leto a chceme sa vybrat s chalanmi na vylet po Slovensku typujem tak na tyzden sme s okolia Ba a je nam v podstate jedno kam pojdeme tak som dufal ci nemate nejake napady kam ist co vidiet kde je dobre a taaaaak dalej :lock2:
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

prid sem na Spis, tu je super ^^, omrknut nas hrad apod :D
Bobr
Guru
Guru

dobre zaznamenavam ked ich bude viac nejako to naplanujem a snad tam vojde aj spis :)))
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

potom daj vediet a mozme skocit trebars na pivo :D ak sa nebudem srat so skuskami
Bobr
Guru
Guru

SchYzo napísal:potom daj vediet a mozme skocit trebars na pivo :D ak sa nebudem srat so skuskami
dobre ale bude nas viac takze tak skoro sa domov nevratis a neboj to bude az v auguste tak snad skusky budu za tebou ;)
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Bobr napísal:dobre ale bude nas viac takze tak skoro sa domov nevratis a neboj to bude az v auguste tak snad skusky budu za tebou ;)
jaaaj ta ked myslis tak ta mam lepsi napad, kamos ma na take "akcie" priestory v meste :wink: :D
Bobr
Guru
Guru

SchYzo napísal:jaaaj ta ked myslis tak ta mam lepsi napad, kamos ma na take "akcie" priestory v meste :wink: :D
ok kto dalsi :)
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

domasa :wink: to je pycha nasa :) vychodoslovenske more proste musis vidiet
Bobr
Guru
Guru

pinacolada napísal:domasa :wink: to je pycha nasa :) vychodoslovenske more proste musis vidiet
zatial samy vychod ale neva hej hej uz som tam bol dobre tam je veru :)))
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Horehron a.k.a Blizky vychod :D
zo severu Nizke Tatry (Kralovoholoske) - moznost hrebenovky az na Donovaly (ale to je tak na tyzden)
z vychodu Slpvenky raj a Stratena/Dobsinska lad. jaskyna
z juhu Muranska planina - Muransky hrad, o trochu dalej Fabova hola...
poharvody
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa poharvody »

vy chcete ist v lete s kamaratmi pozerat pametihodnosti?:)sa mi to nejak nezda...tak dam daco z juhu ale z ineho sudka-pridte k nam na Teplý Vrch,obec,je tu jazero ci vodna nadrz ci co a najteplejsia voda na Slovensku:)strasne super je tam,chodi tam vela mladych ludi v lete,zabava slnko...same kočky:)
Bobr
Guru
Guru

poharvody napísal:vy chcete ist v lete s kamaratmi pozerat pametihodnosti?:)sa mi to nejak nezda...tak dam daco z juhu ale z ineho sudka-pridte k nam na Teplý Vrch,obec,je tu jazero ci vodna nadrz ci co a najteplejsia voda na Slovensku:)strasne super je tam,chodi tam vela mladych ludi v lete,zabava slnko...same kočky:)
ne ja som nikde nespominal ziadne pamatihodnosti skratka vylet, aby nebola nuda :)))
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Chodte do vysokych tatier, zoberte stany, spacaky a nasadajte na vlak :D .
micpu
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa micpu »

Sheep napísal:Chodte do vysokych tatier, zoberte stany, spacaky a nasadajte na vlak :D .
je to haluz ale vezie dost vazne riziko...vo vysokych tatrach je zakazane stanovat, jedine v kempingoch co nieje ono...vacsinou sa chodi len bivakovat do tatier...stany su moc napadne a chaty drahe

moj tip su nizke tatry...som bol minuly rok a idem aj tento... su tu aj noclaharne kde sa za 50sk vyspis, popripade legendarna stefanicka (uz je to trochu drahsie ako 50sk)
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Slovensky Raj, to je nadhera, super turistika na niekolko dni, Tatry (Vysoke/Nizke) to urcite poznas, potom Cerveny Klastor, mozte tam splavovat Dunajec a zajst pozriet cez hranice na Tri Koruny (alebo ak osa to vola).
A ked chcete ist len tak popijat, stanovat a chodit na diskoteky, tak Domasa je na to stvorena :D , kopec mladych ludi, sami chlast, voda a pekne holky. Co viac si mozes priat :D
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

malá podotázka... koľko ste schopní utratiť peňazí? Alebo lepšie povedané, koľko si asi beriete zo sebou?
Bobr
Guru
Guru

pinco napísal:malá podotázka... koľko ste schopní utratiť peňazí? Alebo lepšie povedané, koľko si asi beriete zo sebou?
hmm nad tym asi nikto nerozmyslal este ved cez leto kazdy brigaduje tak peniaze su a bankomaty tiez takze neviem odpovedat ani priblizne :)
Dizzy
Star
Star

Príspevok od používateľa Dizzy »

bobr: ja by som urcite nevynechal bansku stiavnicu. velmi sa mi tam pacilo, ked sme tam boli so spoluziakmi na chate.
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeFeAt »

Lub0$ napísal:Slovensky Raj, to je nadhera, super turistika na niekolko dni, Tatry (Vysoke/Nizke) to urcite poznas, potom Cerveny Klastor, mozte tam splavovat Dunajec a zajst pozriet cez hranice na Tri Koruny (alebo ak osa to vola).
A ked chcete ist len tak popijat, stanovat a chodit na diskoteky, tak Domasa je na to stvorena :D , kopec mladych ludi, sami chlast, voda a pekne holky. Co viac si mozes priat :D
ja som za toto, mozno sa tam stretneme, s kamaratmi tam budeme min. 3 dni ale to az v auguste, pretoze jul je plny jak prasa :lol:
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

ak by ste boli aj za turistiku tak mozem odporucit slovensky raj. Prielom hornadu je uplne super, turisticka trasa je proste genialna a trochu adrenalinova , mne sa tam strasne pacilo, ale to bolo uz daavno, dufam, ze toto leto sa tam dostanem :-) Oplati sa tiez ist pozriet Krasnu horku a betliar. a jednu dolinu tam pblizku, len mi kurnik teraz vypadol nazov, ked si spomeniem tak napisem ...
Urcite nezabudnite na tatry a spominany cerveny klastor a splav dunajca je tiez celkom dobry napad .
Napísať odpoveď