Nezne bozky na dlane? Paci sa Vam to, zeny?
Vacsinou mate jemnucku pokozku na rukach, aj na dlaniach. Ked si ja dam pusu na dlan, nic necitim cez mozole, ale ked si spomeniem na Varila mysicka kasicku...
triple - fakt vtipne. Keby si ma videl, cely som tu cerveny a nemozem sa od smiechu nadychnut...
kurna, a ja moju kocku nemozem na krk bozkavat, lebo ma z toho fobiu a chytila by uzkostne stavy, holt v puberte to prehnala s horormi a´la Drakula
a k teme.. ja bozkavam moju kocku kde len pride
Som mal pocit že niekto tým bozkávaním chodidiel myslel footjob mne osobne sa páči ked ma baba pobozka na ucho tak predpokladám že aj im sa to páči. Ale bozky z lásky budú vždy najlepšie ako už niekto povedal a mozu ísť kamkoľvek.
Bozkávanie po krku a následne uší vie riadne rozohriať každú babu si myslím ale musí to byť s patričnou nehou.. inak aj kľúčne kosti sú fajn
ot: raz ma jedna baba bozkávala na uchu a pritom jemne fúkala (funela ako lokomotíva),, asi si myslela, že je to fajn, ale opak bol pravdou.. celý dojem pokazila
Cucflek spravis Podtlakom ktory vytvoris ustami.
Je to skoro ako podliatina s tym ze ju nesposobis uderom ale tym ze Ustami vytvoris silny podtlak a tym premiestnis trochu krvi do vyssich vrstiev koze.
Jemne Cucfleky rozmasirujes ... Silne nie ... Tak bacha nech nemusi priatelka behat zo satkou
presne tak ako pise kolega vyssie..mimochodom nerob to priatelke vyzera to strasne a je to detske ale ak sa uz stalo je dobre prikladat nan citron a do dvoch dni po modrine
Shark NX napísal:Cucflek spravis Podtlakom ktory vytvoris ustami.
Je to skoro ako podliatina s tym ze ju nesposobis uderom ale tym ze Ustami vytvoris silny podtlak a tym premiestnis trochu krvi do vyssich vrstiev koze.
Jemne Cucfleky rozmasirujes ... Silne nie ... Tak bacha nech nemusi priatelka behat zo satkou
Robiť cucfleky naschvál je detinské.
Nejaké sa sem-tam pri vášnivejšej chvíľke pritrafia ale to nie sú nejaké obrovské mapy ale väčšinou len také malé z vášne