kam na silvestra??

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Sagittarius
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Fabo napísal:Nic v zlom ale nazvat toto nevera tak ti na jej mieste ukazem ako taka prava nevera vyzera. :roll:
No len keď je tu až nedôvera, tak ona sa môže aj po niekom iba pozrieť, on to začne brať ako neveru...Ináč, thong, ešte jedna vec ty jej nemôžeš nič zakazovať, ani prikazovať atď. Ona je slobodná bytosť a môže sa sama o sebe slobodne rozhodnúť. :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Dala mu cislo na mobil a robis z toho uz vedu, omg.
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

No myslim, ze je prirodzene ak jej nedoveroval po tom ako uvidel ze jej vypisuje chalan co bol s nou na disko, ked on sam bol odcestovany.
To mu zas odopriet nemozes.

Ale skutocne celkovo ako to tu rozpisujes, tak mi to pripada ako upadok vztahu.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Martin44: Ty obmedzujes priatelku, aby nemohla pisat s inymi, stretavat sa s inymi a tak podobne??? Kludne mohla zaklamat a nieco si vymysliet, povedat, ze to bol kamarat, spoluziak a co ja viem vsetko, ona mu vsak otvorene povedala o co ide.
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

ViRuS zlato moje,ako vidím skusenosti s babami más na úrovni trávy s pod zajacov,akoze,nevrav mi,ze más uplne super holku,s ktorou chodís mozno rok alebo dve,mas ju strasne ale strasne rád,doverujes jej,veríte si,atd. atd. a ked chce ist niekde sama,ci nad tým neporozmýslas? :roll:

Hm,lebo ako,ja ked chcem niekde pustit babu,tak sa najprv spýtam,ze kde ide,s kým ide,a ked chce ist na nejakú dámsku jazdu,tak nech si ide,ale urcite jej budem na tu urcitu dobu doverovat,ale ked nebude nic,tak ju pustim zase,a keby nieco zlého urobila,tak urcite by som sa s nou porozprával,ale samozrejme,ze by som jej veril,a ked si uz s nou mozno tie roky,tak asi vies,ze aká je,co robí,proste ju poznás ako rada,ako casto a kedy s kým flirtuje,a urcite ona dobre vie,ze kedy má prestat.

A to vravím,len z vlastných skuseností,a to niesom ten ziarlivý typ.

Hojko,mozno más pravdu,ako vidím,u zien si tiez optimista :wink:

////////// Ako,tvoja holka nechce ist kvoli tomu,lebo jej segre nezaplatia takúto drahú dovolenku ako jej,sak ked nechce ist s tebou na chatu,tak sa nejak spolocne rozhodnite,na to iný názor nie je,tie dnesné zeny su vymýslavé,chcu luxus,sex,lásku,a dostávaju ju pred oci,a nevidia to lebo sú slepé, "to nevravím o tvojej" , sak sa nejak rozhodnite,iné riesenie nie je,toto je téma pre 4oci a nie pre hojkárskych uzivatelov :wink:
Y[o]G1
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Y[o]G1 »

thong napísal:Takze ja mam taky mensi problem ze moji rodiacia chcu aby sme isli na silvestrana chatu do hor tak ze sestra si bere chalana a ze mozem si zobrat aj ja svoju priatelku dokopy nas tam bude 11... lenze problem je v tom ze moja priatelka nece ist bo by to bolo nefer voci jej setsre ze jej rodicia zaplatia chatu na tyzden (ubytovanie, vlek) a ze jej sestre nic a moji rodicia mi povedali ze bud ideme vsetci abo nikto a foter tam ce ist bo 80% z roka je mimo rodiny v zahranici takze aspom ked je doma tak nech je snami pochopitelne a moja holka ze ona nejde ze ale ze doma sedet nebude!!! ze pojde zo sestrou na disco na silvestra ale to sa mi moc nepaci bo uz mame taku mensiu skusenost ze ona isla na disco bezo mna a... som chcel ze jej zaplatim ako vianocny darcek ubytovanie a vlek ale to neprijme odo mna ked jej to takto poviem bo ze to je drahy darcek... a nwm co mam robit ja cem byt snou na silvestra a ona so mnou ja ju chapem ze nece sedet doma na silvestra s fotrovcami v obyvacke v papuciach a kuk telku poradte co by ste spravili na mojom mieste

info: ja mam 18 ona 17 sme spolu 1 a pol roka diki za rady
skús si to PLS prečítať ešte raz SSemteXX :lol:
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

hojko napísal:Martin44: Ty obmedzujes priatelku, aby nemohla pisat s inymi, stretavat sa s inymi a tak podobne??? Kludne mohla zaklamat a nieco si vymysliet, povedat, ze to bol kamarat, spoluziak a co ja viem vsetko, ona mu vsak otvorene povedala o co ide.
To ze mu neklamala ju neospravedlnuje za to, ze spravila chybu.V poriadku ja nikomu nezakazujem sa stretavat, ale jedna vec je kamarat a druha znamy z diskoteky na ktorej si nebol, nakolko si bol odcestovany.(Keby dam cislo babe na diskoteke a napise mi->frajerka to zisti, tak by ma reku zabila)

To ze sa to snazila odcinit, v poriadku, ale chalan sa dostava do podobnej situacia ako minule a preto sa opodstatnene boji ze to dopadne ako prvykrat.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

ja by som jej to asi zaplatil aj ked neviem či si to zaslúži .-. hh. .
a jej sestra? na tú sa s prepáčením vysrať .. ja by som na brata kašlal
Napísať odpoveď