kam na silvestra??
kam na silvestra??
Takze ja mam taky mensi problem ze moji rodiacia chcu aby sme isli na silvestrana chatu do hor tak ze sestra si bere chalana a ze mozem si zobrat aj ja svoju priatelku dokopy nas tam bude 11... lenze problem je v tom ze moja priatelka nece ist bo by to bolo nefer voci jej setsre ze jej rodicia zaplatia chatu na tyzden (ubytovanie, vlek) a ze jej sestre nic a moji rodicia mi povedali ze bud ideme vsetci abo nikto a foter tam ce ist bo 80% z roka je mimo rodiny v zahranici takze aspom ked je doma tak nech je snami pochopitelne a moja holka ze ona nejde ze ale ze doma sedet nebude!!! ze pojde zo sestrou na disco na silvestra ale to sa mi moc nepaci bo uz mame taku mensiu skusenost ze ona isla na disco bezo mna a... som chcel ze jej zaplatim ako vianocny darcek ubytovanie a vlek ale to neprijme odo mna ked jej to takto poviem bo ze to je drahy darcek... a nwm co mam robit ja cem byt snou na silvestra a ona so mnou ja ju chapem ze nece sedet doma na silvestra s fotrovcami v obyvacke v papuciach a kuk telku poradte co by ste spravili na mojom mieste
info: ja mam 18 ona 17 sme spolu 1 a pol roka diki za rady
info: ja mam 18 ona 17 sme spolu 1 a pol roka diki za rady
-
Začiatok Konca
Professional
-
Sagittarius
Guru
Prepáč, ale s tým problémom so Silvestrom ti veľmi nepomôžem, myslím, že Gangy so ZitePunkom ti radia dobre, ale niečo iné sa mi nezdá...Presnejšie toto:
thong napísal:ze pojde zo sestrou na disco na silvestra ale to sa mi moc nepaci bo uz mame taku mensiu skusenost ze ona isla na disco bezo mna a...
-
Začiatok Konca
Professional
Sagi. tomu sa hovorí nedokončená výpoveď, čo určite vieš..
asi nechce hovoriť o niečom, čo sa v tej noci stalo.. Možno je to osobné, možno sa stalo niečo dievčaťu.. možno, nevieme..
Ale ak to nepovedal, dostaneme to z neho len trochu ťažšie..
Ak sa môžem spýtať, Sagi, čo s tým sleduješ?.. resp. dôsledok otázky?..
Ak sa môžem spýtať, Sagi, čo s tým sleduješ?.. resp. dôsledok otázky?..
ale len moja holka by isla jej sestra by nesla jej by to len bolo blbe ze jej rodicia by rodicia dali tolko ponazi a jej sestre nic...ZitePunkom napísal:Alebo aby to tak nebrala, ako si napísal, tak ty to zaplať jej sestre. A nech rodičia to zatiahnu tvojej priateľke..inak Gangy to vymyslel dosť jasne, tak sa nič iné robiť ani veľmi nedá..
-
Sagittarius
Guru
No ako si písal môže byť pod tým všeličo...kým sa len o ňu bojí, aby sa jej niečo nestalo, tak potom je všetko v poriadku (no nie všetko, ale viete ako to asi myslímZitePunkom napísal:Ak sa môžem spýtať, Sagi, čo s tým sleduješ?.. resp. dôsledok otázky?..
Sagittarius napísal:Prepáč, ale s tým problémom so Silvestrom ti veľmi nepomôžem, myslím, že Gangy so ZitePunkom ti radia dobre, ale niečo iné sa mi nezdá...Presnejšie toto:
no bola tam z jej strany taka mensia nevera...nerieste dalejthong napísal:ze pojde zo sestrou na disco na silvestra ale to sa mi moc nepaci bo uz mame taku mensiu skusenost ze ona isla na disco bezo mna a...
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Viem si dost dobre predstavit aj to, preco by babe bolo neprijemne keby si jej to zaplatil ty (aj ked chapem preco to tebe nevadi... mne by tiez nie
) a rovnako chapem preco nechce aby jej to cvakli rodicia.
Mozno keby si sa dohodol s jej rodicmi ze jej polovicu cvaknes ty a polovicu oni a priblizne rovnako hodnotny (teda tej polovice) daju sestre tak by suhlasila.
Mozno keby si sa dohodol s jej rodicmi ze jej polovicu cvaknes ty a polovicu oni a priblizne rovnako hodnotny (teda tej polovice) daju sestre tak by suhlasila.
-
Sagittarius
Guru
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Thong prepac ze to riesim ale rozvin tento problem aby sme ti vedeli lepsie poraditthong napísal:no bola tam z jej strany taka mensia nevera...nerieste dalej
Ked s tebou chodi len aby sa nepovedalo a nema problem ta na JEDNEJ diskoteke podviest tak nieje co riesit ... Ona sa moze slobodne pustat na diskoteke a ty si mozes uzivat Zimu s napr. Kamaratkou.
-
mikkimikki
Medium Professional
Trapne vykrúcanie sa. Proste sa chce ísť odviazať na diskotéku, než by sa mala trepať na chatu s tvojimi fotrovcami (a inými ľudmi, ktorých zrejme nepozná).
Podľa mojho názoru dosť detinské, ale budiš. Skús si to overiť. Keď sa bude vykrúcať, povedz jej, že teda ty zostaneš tu a že možte traviť čas spolu. Že čo na to povie. Ak sa zasa bude vykrúcať, je to jasné.
Ak privolí, ja by som kludne aj zaloboval doma o volný byt a strávil čas s ňou.
Podľa mojho názoru dosť detinské, ale budiš. Skús si to overiť. Keď sa bude vykrúcať, povedz jej, že teda ty zostaneš tu a že možte traviť čas spolu. Že čo na to povie. Ak sa zasa bude vykrúcať, je to jasné.
Ak privolí, ja by som kludne aj zaloboval doma o volný byt a strávil čas s ňou.
no takze bolo to vlani cez leto som bol s rodicmi na dovolenke v grecku a u nas na strande sa konala taka velka DISCO a to bolo v tom case ked som bol este na dovolnke ale ona tam strasne cela ist so sestrou dovtedy neboli ziadne problemy tak preco nie tak som ju poslal s kludnym svedomim ze ma miluje a nic sa nestane ze nech sa zabavi a vratil som sa z grecka isiel som za nou prechadzali sme sa pytal som sa jej ako bolo bezo mna aka bola DISCO a nic nepovedala ze by sa neco stalo a chvilu nato jej prisla sms od chalana uz si nepamatam text ale tusim sa chcel stretnut abo nieco pytam sa jej kto to je a ona mi az vtedy povedla ze na DISCO tancovala s jednym chalanom dal jej mobil do ruky aby mu dala cislo a ona mu ho bez problemov dala a mne to stacilo od tejto situacie som jej akoby prestal dvoverovat strasne dlho si ziskava spat dvoveru este aj teraz niekedy si ju skontrolujem ale uz je to lepsie ako zo zaciatku a samozrejme s mojimi kontrolami prichdzali hadky atd je pravda ze aj ja som parkrat spravil hlupost vo vztahu ale nie tipu nevery nedokazal by som ju podviest s neakou inou...takze chapete preco nechcem aby tu zostala na silvestra bo mi povedala ze ak nepojde so mnou tak doma sedet nebude ze ona chce ist na disco a potom sa ma pytala co by som robil na jej mieste ja, som jej povedal ze by som isiel na chatu ale na disco by som bez nej nesiel...
..a inak zacinam mat aj ja ten pocit ze sa len vyhovara ze mi nechce do oci povedat ze preco tam nechce ist ale ona ce aby som na tu disco isiel snou ale to ze nece ist na chatu kvoli tomu ze tam moc ludi nepozna iba moju rodinu a ze tam nebude taka zabava ako na disco a ja moc nemozem ja by som zostal doma s nou ale ked si precitate prvy prispevok tak pochopite ze ja si moc nemozem vyberat kde budem na silvestra
..a inak zacinam mat aj ja ten pocit ze sa len vyhovara ze mi nechce do oci povedat ze preco tam nechce ist ale ona ce aby som na tu disco isiel snou ale to ze nece ist na chatu kvoli tomu ze tam moc ludi nepozna iba moju rodinu a ze tam nebude taka zabava ako na disco a ja moc nemozem ja by som zostal doma s nou ale ked si precitate prvy prispevok tak pochopite ze ja si moc nemozem vyberat kde budem na silvestra
sorry kamo ale... fakt sa s nou rozid
na com chces stavat vztah ak nie na dovere? o com to je ked sa bojis zensku pustit samu zabavit sa, lebo by si zacala s niekym inym? to jej chces stale stat za chrbtom a pozerat cez plece ci si nahodou nepise s inym? sak to si potom v podstate jej porucnik, nie jej chalan... byt tebou tak sa vazne zamyslim aky ma tento vztah buducnost
na com chces stavat vztah ak nie na dovere? o com to je ked sa bojis zensku pustit samu zabavit sa, lebo by si zacala s niekym inym? to jej chces stale stat za chrbtom a pozerat cez plece ci si nahodou nepise s inym? sak to si potom v podstate jej porucnik, nie jej chalan... byt tebou tak sa vazne zamyslim aky ma tento vztah buducnost
-
Sagittarius
Guru