Kam patria takyto ludia?

Napíšte nám, či sa vám páči tento board, čo by ste chceli pridať, zmeniť...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Kam patria takyto ludia?

Príspevok od používateľa p4ra »

Nevedel som kam mam zaradit tuto temu, tak som sa chcel spytat tuto. Kam patria takyto ludia? V obrazku je len dokaz, ze to poslal a tu je text jeho spravy:
viem ze si si ma nedal do ignore listu pretoze ty si dement a dementom zostanes...ako bol tvoj tatko tak si aj ty taky ''ebnuty'' ...nikdy ti nedam pokoj na fore pretoze ja mam v pic tento vymysleny nick chapes budem do teba rypat do kym ma to uz neprestane bavit , aj karmu - mam to v pecku...a viem ze to nerobim len pre seba viacery tu na fore hovoria ze sa moc chvalis s kktinami a ze si kkt ...takze v mene vsetkych ta budem hovadit...pretoze si dement ako som uz spomenul parkrat...ty gajko teply , z novych zamkov , viem ze chodievas fajcit kkty ako tvoj oco ked si bol maly ta zneuzival , preto tak velice zastavas homosexualov ...ale psssst aby to nikto nevedel ..lebo sa budes este hambit Smile
viem ze si to precitas dementicek
Mne je osobne jedno, ze urazal mna. Seriozne, taktiez mi je jedno, ze sa sprava, ako idiot, ale trosku ma zaraza, ze sa naviazal do mojej rodiny. Chalan, stretnut ta, tak ti oje*** hlavu o stenu, zasran zasrany hrdinsky za monitorom.

Nejde mi o to, ze "vyzalovat sa" alebo nic podobne. Viem, ze mu za toto basu nedate. Ale je moznost nainstalovat sem nejaky ignore mod, kde by som si mohol zvolit ludi, od kt. by som nemohol dostat ani postu, ani vidiet ich prispevky na fore? Lebo o dementych ludi, s dementymi nazormi, ako ma tento chlapec tu nestojim. (ak tu vobec mozeme hovorit o nejakych nazoroch)

Vdaka.
Prílohy
Toxikoman
Toxikoman
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

No ten mod mozno sa prida a s tou basou si sa mylil ... BASA 2 dni pre toxikomana nabuduce si snad rozmysli ake SS bude rozposielat ...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Dakujem velmi pekne.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

P4ra, nie si sám, na koho slovne útočí, nič si z neho nerob, ok? Ignoruj podobné správy, neodpisuj na ne, vymaž ich. To je najlepšie čo môžeš urobiť. Ďalším slovným útokom sa to bude len a len zhoršovať a invektíva budú čím ďalej silnejšie.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

erytrocyt, to je v pohode. Ja si ho nevsimam. Len som chcel toto uviest, ako priklad, preco by sa napr. taky mod mohol hodit.

Som si isty, ze aj moje posty sa niekomu protivia a nechce sa mu ich citat, tak by si ma mohol pridat do jeho ignore listu.
uNreal_saTch^
Professional
Professional

Príspevok od používateľa uNreal_saTch^ »

No co uz, spravime HSG resp Hojko Security Group. Bude sa skladat z dvoch timov. Jeden bude hladat adresu na zaklade IP a druhy tim bude upravovat fasadu daneho usera :-D
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Toxikoman - blocknuta moznost posielat SS. (aspon prozatim)
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Nechapem, preco ho nebloknete uplne. Ved ten clovek je uplne cisty. Myslite si, ze bude nejakym prinosom pre forum? Okrem toho ze len ludi nasiera a bezdovodne uraza?
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

aspon je sem-tam sranda :D
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

p4ra správy od toho dementa som nadostával aj ja , v mojom prípade sa našťastie nenavážal do rodiny
každý jeho príspevok je zbytočný , nikomu nič nedáva okrem urážok preto - pripájam sa k návrhu pre BAN
Čo najviac nenávidím , je urážka rodiny , preto , dpč s tou chamraďou
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

A dalsi inteligent sa k nemu pridal:

Obrázok uz zase places?

Nepodpisany samozrejme. K tomu by som chcel len tolko dodat, ze ako si si mohol vsimnut, ani jeden, kto to ma trosicku v hlave v poriadku si nemysli, ze je to OKay, co spravil. Ako som povedal vyssie, je mi to jedno, co ten zasran spravil, okrem toho, ze sa naviazal do mojej rodiny. Skor som chcel poukazat a navrhnut pridanie toho modu.
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

S niektorými nazormi P4ru tu nesuhlasim, ale to nie je podstatne. Navazat sa na rodinu a podobne nechutne zalezitosti sa urcite u aspon trocha vychovaneho cloveka nerobia. A kedze to nebolo len v pripade P4ru ale aj Schweeka a mozno aj dalsich userov, tak postup by mal byt samozrejme jasny. Podporujem schweekov navrh. Alebo nech sa vsetkym ospravedlni, ze aky je chudak, kedze mozno ma len daku hormonalnu poruchu :D
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

ja by som mu nasral ko*ot jednemu ban jednoznacne co tu mam robit taky ko*ot ktory ti uraza rodinu ved to je na hlavu a pan boh vie ci ta pozna :smt098
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

lollo, nepozna, do oci by mi to prist nepovedal. :) Ale chalani hore mali pravdu, staci ho len ignorovat.

Skor by ma zaujimal vas postoj na navrh ohladom ignore modu.
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

ten ignore moooze byt bolo by to dobre or treba to skusit
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

chudaci, zavidia ti ze si toho viac prezil ako oni... oni nikdy nebudu mat taketo "skusenosti" ako ty... :wink:
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

Toxikoman je len test inteligencie uzivatelov. Ten, kto na to ma, dokaze jeho reci ignorovat...ostatni to riesia takto :)
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

ale jednemu nerozumiem, ked je to taky chudak, preco sa to musi takto riesit? preco neposles SS hojkovi alebo modom? preco to ma byt verejne? mame ta lutovat alebo plakat spolu s tebou ze aky kkti na tom svete su? mna tu tiez nasieraju ludia ale nezakladam pre to taketo temy. napisem si do bydliska protest a obaja vieme preco to tam je. nechcem sa ta dotknut, uznavam ze ked ti niekto uraza rodinu je to blbe ale nebudem tu verejne odsudzovat niekoho. netusim, kto uz zacal ten spor a je mi to jedno ale co keby ste si to vydiskutovali? ci s nim sa neda? niekedy musis aj ty ustupit aby si dosiahol to co chces. je to ubohe nadavat niekomu na rodinu ale zivot nieje spravodlivy.
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Keby ja mam zverejnovat kazdu nepeknu spravu co dostanem... :roll:
Vsetko je je len o tom, ako sa clovek dokaze nad taketo veci povzniest. Ak si niekto mysli, ze je narcis a "bebeni" ludia mu robia zle, to je uz jeho chyba.
Imho, ignore list = zbytocnost.
Zamknuté