Kam radi cestujete? Európa, more, Afrika, či hory?
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Kam radi cestujete? Európa, more, Afrika, či hory?
hmm, zaujimave. Ze si dala tu pracu vyjadrit sa aj k inym temam...
-
hojko
Site Admin
Fabo: Aby to nebolo okate.
Rad som pomohol 
Ja za seba mozem hlavne odporucit kanarske ostrovy - presiel som dve, gran canariu a fuerteventuru... Oplati sa hlavne v zime, a ked si to clovek riesi po vlastnej osi tak to nevyjde ani tak draho.. (I ked teraz nedavno som sa vratil z fuerty a to sa kusok predrazilo kedze sme mali let s prestupom a nestihli sme dalsi let
)
Odporucam aj pre tych co si radi zasoferuju po krasnych klukatych cestach - je ich tam pozehnane a vnutrozemie je v celku prazdne, takze sa tam da aj kusok vysantit. Ocean sice nieje nejak uzasne teply, ale okupat sa v nom da v pohode.
Odporucam aj pre tych co si radi zasoferuju po krasnych klukatych cestach - je ich tam pozehnane a vnutrozemie je v celku prazdne, takze sa tam da aj kusok vysantit. Ocean sice nieje nejak uzasne teply, ale okupat sa v nom da v pohode.
predpokladam low-cost letenky, u ktorych sa lieta iba point-to-pointJCM01 napísal:I ked teraz nedavno som sa vratil z fuerty a to sa kusok predrazilo kedze sme mali let s prestupom a nestihli sme dalsi let
17 az 20 stupnov mi nepride ako nejaka uzasna teplota na kupanie v oceane, ale ok...
Tak, tak, lowcost... Tepltoa oceanu mala 20°C, okolita teplota bolo okolo 26°C, nikto z partie sa nestazoval, v oceane bolo v celku dost ludi aj mimo nas 
-
hojko
Site Admin
Ked si vezmem, ze letenka na Kanarske vyjde na 250-350 eur, tak to uz rovno mozem uvazovat o destinaciach, ktore stoja daleko viac za to - trebars Dubaj v akcii sa da zohnat za 200 eur, Thajsko za 400 eur... Cenovo je to porovnatelne, dokonca Kanarske ostrovy vyjdu aj na viac penazi pri nakupoch, jedle, alkohole...
Práveže nie.. Letenka nás na Gran Canariu vyšla 127€ na fuerteventuru s prestupom 190€ (komplet všetky letenky). Teraz sme mali prenajatú vilu - stálo nás to 105€/os. Čo sa týka alkoholu - je to daňový raj - vodka 3,99€, jameson stál okolo 11€, atď.. Benzín 0,85€. Jedlo v obchodoch stojí asi toľko ako u nás, reštaurácie porovnateľné s našimi (myslím u nás niekde v centre, nie obedové menu). Prenájom auta je tam tiež za rozumnú cenu (nás vyšiel na 8 dní 154€ - Nová Astra)