kamarat, alkohol, ignoracia
kamarat, alkohol, ignoracia
Zacnem tym ze som mal super kamarata,este na zakladnej sme spolu super vychadzali ziadne hadky jednoducho tak ako to ma byt...prislo leto on zacal pit a fajcit.Od jeho strany kumne je uplna ignoracia vobec sa somnou nebavy ja sa snazim...minule som sa ho spytal ze preco to robi ci som mu daco spravil...on povedal ze pokial nezacnem pit nebude sa somnou bavit povedal som mu ze pit nebudem kvoli tomu nestoji mi to zato....Potom po celej skole vypraval ze nechcem pit a spravam sa jak male decko...Ja si myslim ze som spravil dobre ze som odmietol pit len preto aby bol somnou kamarat....Niesom gay a ani nic ine ide mi len o to ze som stratil fajn kamarata...A poprosil by som o radu...Dakujem..Moj vek 16 aj jeho...Ako so msa zachoval podla Vás
Re: kamarat, alkohol, ignoracia
troska cudny kamarat, ked ti povie, ze pokial nezacnes pit, tak sa s tebou nebude bavit
resp., to ani nikdy nemohol byt kamos ako kamos ma byt... podla mna.
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Ste v puberte a preto akékoľvek nepochopiteľné správanie je úúúúplne normálne 
Spravil si ale dobre. Prečo by si mal piť a fajčiť? Čo máš z toho? Tak či tak to raz v živote ochutnáš, keď budeš chcieť, ale prečo by si to mal robiť len preto, aby si si získal jeho sympatie? Kašli na to, nenechaj sa ovplyvniť takýmito rečami.
No a keď to tvoj kamarát nechápe, tak je to len škoda. Skús napriek tomu hľadať iné cesty, ako byť s ním. Nie je predsa všetko len o pití a fajčení... Skús ho zlákať na spoločné aktivity, ktoré ste mali, keď bol ešte normálny.
Spravil si ale dobre. Prečo by si mal piť a fajčiť? Čo máš z toho? Tak či tak to raz v živote ochutnáš, keď budeš chcieť, ale prečo by si to mal robiť len preto, aby si si získal jeho sympatie? Kašli na to, nenechaj sa ovplyvniť takýmito rečami.
No a keď to tvoj kamarát nechápe, tak je to len škoda. Skús napriek tomu hľadať iné cesty, ako byť s ním. Nie je predsa všetko len o pití a fajčení... Skús ho zlákať na spoločné aktivity, ktoré ste mali, keď bol ešte normálny.
-
theBliZZard
Star
Urobil si spravne. Preco si nicit svoje zdravie, len pre nejaku "reputaciu"? Tu plati klasicke cliche... pochybujem, ze by si vyskakoval z okna, keby vyskakovali tvoji kamarati. Clovek, ktoremu zalezi na alkohole viac ako na inom cloveku, je hoden liecenia. Proste ber to tak, ze ked ste skoncili zakladku, mali ste priblizne 15 rokov a v tomto veku nastava obrovsky zvrat v osobnosti. Ked si s nim nadviazal dialog a odozva bola taka ako bola, vykasli sa nato, venuj sa inym priatelom.
Aj ja som mal takeho "kamarata". Dnes si s nim obcas prehodim zopar slov cez net, raz za cas ho stretnem v meste
. A ked sa pozriem, kto je uspesnejsi, bez mihnutia oka poviem, ze ja. Ci uz vo vztahoch (on ma znamych prevazne "pijanov"), alebo vo vysledkoch v praci/ v skole,... Nenechaj sa zlanarit na tieto chodnicky 
Dno poharika nie je zivot, to je prezivanie
Aj ja som mal takeho "kamarata". Dnes si s nim obcas prehodim zopar slov cez net, raz za cas ho stretnem v meste
Dno poharika nie je zivot, to je prezivanie
-
axxis
Addict
Tiez mam jedneho kamosa, ktory zacal pit a fajcit a citi sa preto nadradeny (ja som sice uz zacal pit tiez ale to je jedno). Abstinencia nieje kriterium, ktore poukazuje na to ci si dieta alebo niesi a rozhodne to nieje kriterium, pre ktore by sa Ti mal niekto znepacit. Ak je niekto z vasej dvojice decko tak je to prave on, nie preto, ze zacal pit a fajcit ale preto, ze si mysli, ze sa tym stal viac ako Ty.
To, ze si odmietol je chvalyhodne ale moralna hodnota tohto skutku je povazliva...vsak uvdis sam.
Ale aby som len tak nedrystal ak nema zaujem on o Teba, Ty ho rozhodne nemusis mat onho, za to Ti fakt nestoji.
P.S. Vsetci tu piste nenechaj sa zlakat, ze si dobre spravil a bla bla. A kolki z vas nepiju?
To, ze si odmietol je chvalyhodne ale moralna hodnota tohto skutku je povazliva...vsak uvdis sam.
Ale aby som len tak nedrystal ak nema zaujem on o Teba, Ty ho rozhodne nemusis mat onho, za to Ti fakt nestoji.
P.S. Vsetci tu piste nenechaj sa zlakat, ze si dobre spravil a bla bla. A kolki z vas nepiju?
-
theBliZZard
Star
Je rozdiel pit a pit...axXis napísal:Tiez mam jedneho kamosa, ktory zacal pit a fajcit a citi sa preto nadradeny (ja som sice uz zacal pit tiez ale to je jedno). Abstinencia nieje kriterium, ktore poukazuje na to ci si dieta alebo niesi a rozhodne to nieje kriterium, pre ktore by sa Ti mal niekto znepacit. Ak je niekto z vasej dvojice decko tak je to prave on, nie preto, ze zacal pit a fajcit ale preto, ze si mysli, ze sa tym stal viac ako Ty.
-
jin
VIP
bubo12342: Každopádne si postavil svoj vlastný záujem, nad hodnotu kamarátstva. Veľmi zrelý krok. No a pokiaľ kamarát už na sebe nemieni nič zmeniť a cíti sa pseudodospelo, keď pije a fajčí, tak ho v tom nechaj. Pokiaľ Teba kvôli tomu, že ty nepiješ a nfajčíš pokladá za "decko", ešte k tomu keď ste rovnako starí (čo považujem za najväčší gól z jeho strany
)
Inak axXis si to vystihol tou poslednou vetou. V 16tich som práve začínal, ale zasa všetko s mierou
Inak axXis si to vystihol tou poslednou vetou. V 16tich som práve začínal, ale zasa všetko s mierou
-
triple
Guru wannabe
Re: kamarat, alkohol, ignoracia
je to čurák..kašlať na neho.. dobre si spravil.. tohto sa v life drž.. bud sám sebou a neprevaruj sa.. a hlane nahraj sa na niečo čo niesibubo12342 napísal:...