kamarat, alkohol, ignoracia

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
1C3
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

kamarat, alkohol, ignoracia

Príspevok od používateľa 1C3 »

Zacnem tym ze som mal super kamarata,este na zakladnej sme spolu super vychadzali ziadne hadky jednoducho tak ako to ma byt...prislo leto on zacal pit a fajcit.Od jeho strany kumne je uplna ignoracia vobec sa somnou nebavy ja sa snazim...minule som sa ho spytal ze preco to robi ci som mu daco spravil...on povedal ze pokial nezacnem pit nebude sa somnou bavit povedal som mu ze pit nebudem kvoli tomu nestoji mi to zato....Potom po celej skole vypraval ze nechcem pit a spravam sa jak male decko...Ja si myslim ze som spravil dobre ze som odmietol pit len preto aby bol somnou kamarat....Niesom gay a ani nic ine ide mi len o to ze som stratil fajn kamarata...A poprosil by som o radu...Dakujem..Moj vek 16 aj jeho...Ako so msa zachoval podla Vás
2Pacaveli
Addict
Addict

Re: kamarat, alkohol, ignoracia

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

troska cudny kamarat, ked ti povie, ze pokial nezacnes pit, tak sa s tebou nebude bavit :roll: resp., to ani nikdy nemohol byt kamos ako kamos ma byt... podla mna.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

1: neliezol by som mu do riti
2: pitie ti zato nestoji
3: kamosa este najdes

//axxis:
napr ja
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Ste v puberte a preto akékoľvek nepochopiteľné správanie je úúúúplne normálne :)

Spravil si ale dobre. Prečo by si mal piť a fajčiť? Čo máš z toho? Tak či tak to raz v živote ochutnáš, keď budeš chcieť, ale prečo by si to mal robiť len preto, aby si si získal jeho sympatie? Kašli na to, nenechaj sa ovplyvniť takýmito rečami.
No a keď to tvoj kamarát nechápe, tak je to len škoda. Skús napriek tomu hľadať iné cesty, ako byť s ním. Nie je predsa všetko len o pití a fajčení... Skús ho zlákať na spoločné aktivity, ktoré ste mali, keď bol ešte normálny.
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

spravil si dobre, ja som chlastal aby som mal kamaratov a bolo to hrozne, ser na neho a najdi si realnejsich ludi, inak to nebol ozajstny kamarat, zrejme ho vase predchadzajuce aktivity prestali bavit tak zacal nasavat, to poznam :wink:
theBliZZard
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa theBliZZard »

Problem dnesnych deti, "ked pijeme tak sme uz velky, takze musime pit, fajcit, aby nas vsetci obdivovali". Mozno s toho raz vyrastie (v to dufam) a ked nie, tak taky kamarat ti za to vazne nestoji.
marťan
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa marťan »

Urobil si dobre, ze si odmietol. A zamysli sa nad tym, ze to asi to nebol nejaky super kamoš, ked Ti toto povie :wink: a ako napisal Filipito, kamaratov budes mat este vela.
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

Urobil si spravne. Preco si nicit svoje zdravie, len pre nejaku "reputaciu"? Tu plati klasicke cliche... pochybujem, ze by si vyskakoval z okna, keby vyskakovali tvoji kamarati. Clovek, ktoremu zalezi na alkohole viac ako na inom cloveku, je hoden liecenia. Proste ber to tak, ze ked ste skoncili zakladku, mali ste priblizne 15 rokov a v tomto veku nastava obrovsky zvrat v osobnosti. Ked si s nim nadviazal dialog a odozva bola taka ako bola, vykasli sa nato, venuj sa inym priatelom.

Aj ja som mal takeho "kamarata". Dnes si s nim obcas prehodim zopar slov cez net, raz za cas ho stretnem v meste :). A ked sa pozriem, kto je uspesnejsi, bez mihnutia oka poviem, ze ja. Ci uz vo vztahoch (on ma znamych prevazne "pijanov"), alebo vo vysledkoch v praci/ v skole,... Nenechaj sa zlanarit na tieto chodnicky ;)

Dno poharika nie je zivot, to je prezivanie :)
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Kamarat ma nizke IQ :roll:
Dobre robis ze nepijes a ani nefajcis, a ani nezacinaj, ide to do penazi a odraza sa to na zdrvai a len preto, ze on sa s tebou nechce "hrat" lebo nepijes tak to je blbost..... :roll:
1C3
Medium Professional
Medium Professional

takze som spravil dobre ze som mu to povedal...alebo napriklad som mu poevdal ze chodim na jednu dedinu tam su kamarati tez a hovori mi ze pod snami von pit ja ze nie ze idem tam tam su lepsi kamarati ako si ty a tvoja parta...a urazil sa...takze som celku rad ze to takto dopadlo...ako vravite
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Velmi inteligentne od teba, ze si sa na to nenechal zlakat. To, co po tebe chce on je debilne. Nenechaj sa zlakat, ak je skutocny kamarat, tak sa ti ospravedlni a nebude ta nutit do veci, ktore ti nie su prijemne.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Tiez mam jedneho kamosa, ktory zacal pit a fajcit a citi sa preto nadradeny (ja som sice uz zacal pit tiez ale to je jedno). Abstinencia nieje kriterium, ktore poukazuje na to ci si dieta alebo niesi a rozhodne to nieje kriterium, pre ktore by sa Ti mal niekto znepacit. Ak je niekto z vasej dvojice decko tak je to prave on, nie preto, ze zacal pit a fajcit ale preto, ze si mysli, ze sa tym stal viac ako Ty.
To, ze si odmietol je chvalyhodne ale moralna hodnota tohto skutku je povazliva...vsak uvdis sam.
Ale aby som len tak nedrystal ak nema zaujem on o Teba, Ty ho rozhodne nemusis mat onho, za to Ti fakt nestoji.

P.S. Vsetci tu piste nenechaj sa zlakat, ze si dobre spravil a bla bla. A kolki z vas nepiju? :D
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

mudra otazka : Stoji ti za to?
theBliZZard
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa theBliZZard »

axXis napísal:Tiez mam jedneho kamosa, ktory zacal pit a fajcit a citi sa preto nadradeny (ja som sice uz zacal pit tiez ale to je jedno). Abstinencia nieje kriterium, ktore poukazuje na to ci si dieta alebo niesi a rozhodne to nieje kriterium, pre ktore by sa Ti mal niekto znepacit. Ak je niekto z vasej dvojice decko tak je to prave on, nie preto, ze zacal pit a fajcit ale preto, ze si mysli, ze sa tym stal viac ako Ty.
To, ze si odmietol je chvalyhodne ale moralna hodnota tohto skutku je povazliva...vsak uvdis sam.
Ale aby som len tak nedrystal ak nema zaujem on o Teba, Ty ho rozhodne nemusis mat onho, za to Ti fakt nestoji.

P.S. Vsetci tu piste nenechaj sa zlakat, ze si dobre spravil a bla bla. A kolki z vas nepiju? :D
Je rozdiel pit a pit...
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

theBliZZard napísal:Je rozdiel pit a pit...
takisto ci to vyzadujes od kamaratov alebo nie... nemam problem sa kamaratit s niekym kto fetuje, alebo s niekym kto nema rad Futuramu :)
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

Spravil si dobre,myslim si ze mas rozum a vies co robit a co nerobit.Mozno si casom uvedomi ze robil chyby,mozno nie.Je to na nom,ty uz mu to vtlct do hlavy nemozes.Rozhodnut sa musi sam.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

bubo12342: Každopádne si postavil svoj vlastný záujem, nad hodnotu kamarátstva. Veľmi zrelý krok. No a pokiaľ kamarát už na sebe nemieni nič zmeniť a cíti sa pseudodospelo, keď pije a fajčí, tak ho v tom nechaj. Pokiaľ Teba kvôli tomu, že ty nepiješ a nfajčíš pokladá za "decko", ešte k tomu keď ste rovnako starí (čo považujem za najväčší gól z jeho strany :lol: )
Inak axXis si to vystihol tou poslednou vetou. V 16tich som práve začínal, ale zasa všetko s mierou :P
1C3
Medium Professional
Medium Professional

Nie nestoji mi zato....a do zadku sa mu pchat nebudem......Zatial dakujem za rady..
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Možno kamarát po istom čase pochopí, že ani jemu to nestálo za to, aby zapadol do partie a že radšej mohol zostať sám sebou ako ty a na nič sa nehrať...
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Re: kamarat, alkohol, ignoracia

Príspevok od používateľa triple »

bubo12342 napísal:...
je to čurák..kašlať na neho.. dobre si spravil.. tohto sa v life drž.. bud sám sebou a neprevaruj sa.. a hlane nahraj sa na niečo čo niesi
Napísať odpoveď