Kde nakupujete oblecenie?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
luculiiik
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Kde nakupujete oblecenie?

Príspevok od používateľa luculiiik »

Už sa stalo, že som si objednala nejaké veci z netu. Tričká sa ešte dajú, ale ostatné oblečenie mi nesadlo. Najmä nohavice si musím vyskúšať, keďže potrebujem mini veľkosť. :) A čo sa týka obuvi, nakupujem len v kamennom obchode.
mr_margera
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mr_margera »

Filipito napísal: v ktorých shopoch nakupuješ? ja už sa pomaly zaČínam obzerať po neakých teniskách na leto ale ponuka taeho sportsdirect je strašne slabá :( . jedine čo mi vyhovuje je footlocker.com ale tak sú tam dosť vysoké ceny... ceny by som pretrpel, ale na poštovné dať 25€ je pri jednych teniskách dosť
vieš čo, to je rôzne. Nemám obľúbené e-shopy, napr. pri teniskách si vyberiem nejaký model a vyhľadávam najnižšie ceny, samozrejme rátam aj dopravu, preto sa orientujem skôr na európske e-shopy. Aj v ČR nájdeš kopec dobrých e-shopov, ale ide zas o to, čo vyhľadávaš..
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

luculiiik napísal:Už sa stalo, že som si objednala nejaké veci z netu. Tričká sa ešte dajú, ale ostatné oblečenie mi nesadlo. Najmä nohavice si musím vyskúšať, keďže potrebujem mini veľkosť. :) A čo sa týka obuvi, nakupujem len v kamennom obchode.
Mali by ti to zameniť do 7 dní ak im to pošleš naspäť. Tie lepšie e-shopy prikladajú k faktúre aj taký ten ID lepiaci papier s adresou odkiaľ to prišlo. Myslím, že sa tam ešte prikladá nejaká pripomienka so zamenením veľkosti. Podrobnejšie by to malo byť na supporte daného e-shopu.
luculiiik
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa luculiiik »

yazoo napísal: Mali by ti to zameniť do 7 dní ak im to pošleš naspäť. Tie lepšie e-shopy prikladajú k faktúre aj taký ten ID lepiaci papier s adresou odkiaľ to prišlo. Myslím, že sa tam ešte prikladá nejaká pripomienka so zamenením veľkosti. Podrobnejšie by to malo byť na supporte daného e-shopu.
Áno, je možnosť vymeniť ich za iné číslo, lenže problém je v tom, že aj to najmenšie číslo mi bolo veľké a menšie už nemajú. Ale už som sa poučila, že v mojom prípade je lepšie zájsť do obchodu a skúšať a skúšať... :)
millhauZ
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa millhauZ »

streetwear, parndorf, amok... vacsinou ale casual znacky ..
maciatko99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa maciatko99 »

Nakupujem vyhradne v kamennych obchodoch, pretoze si kupujem len take veci, ktore mi sedia. Nedokazem si predstavit kupit svete, koselu, kabat, nohavice alebo nieco ine cez internet. Na topanky a sandale si dam zalezat, takze v tych sa musim citit prijemne a musia sa mi aj pacit, v tomto pripade som skor za kvantitu ako kvalitu, pretoze ku kazdemu obleceniu sa hodi nieco ine a tak si tu na znacku nepotrpim, pokial sa jedna o bezne nosenie. Nohavice a sukne, tak tie sa mi musia pacit a uvazujem aj ci si mam k tomu co obliect. Zvysok oblecenia ako su tricka, kosele, tak tie sa daju kupit aj v obchodoch ako je New Yorker, Takko, H&M, Orssay a inych, stoja par eur a ked si zena kupi 5 kusov kazdy mesiac, tak ma neskor z coho vyberat. Kabelky si kupujem len kvalitne, rovnako aj ine doplnky ako su opacky, baretky, ciapky, hodinky. Kostym a ine oblecenie, ktore je potrebne pre pracu, obchodne jednania, tak to kupujem prevazne v Rakusku, standardne Vieden alebo Parndorf. Zalezi aj na cene, pretoze dat 300 eur za kostym nie je jednoduche, najma ked o mesiac ma byt v akcii za tretinovu cenu.

Nakupovanie a samotne oblecenie zboznujem, preto si davam zalezat co kupujem, ci to vyuzijem a ci to mam s cim zladit.
NoWay
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa NoWay »

hocikde kde je nieco co sa mi paci :)
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

taktiez ako napisal user nado mnou je jedno kde hlavne nech sa mi to paci a je to pohodlne, avsak topanky niekde za kvalitou cize intersport/gigasport alebo nieco podobne
Ares011
Star
Star

Príspevok od používateľa Ares011 »

Vacsinou v kamennych obchodoch, niekedy aj cez net, ale to iba zriedkavo. Teraz si chcem zobrat nejake veci z asos.com mate s tym nejake skusenosti ? Nebol ziadny problem ? Peniaze klasicky na ucet ? Trochu mam z toho strach aby ma neoˇˇbali :/
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

mne sa uz 2x stalo pri kupe tenisiek, ze som si ich vyhliadol na nete, ale nemal som odvahu si ich objednat kvoli vyssej sume. potom som siel do jedneho z nakupnych stredisk a tam mali take iste, len o par eur drahsie. tak som si len skusil svoju velkost a potom objednal z domu cez net.
a vsetko bolo ok :)
KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

Zaradim to sem nebudem kvoli tomu zakladat novu temu - nevie niekto o kvalitnych ale pritom cenovo dostupnych leteckych bundach? Kozne mozu byt aj repliky len nech nestoja 500E.
Cize aby otazka nebola OT ak nakupujete nejaky takyto tovar, kde ho nakupujete?
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

A co si predstavujes pod slovom letecka bunda? Ono ked mas na mysli to, co ja tak si musis uvedomit, ze len obycajna jarna kozena bunda stoji pekne prachy, tak nemozes cakat nieco za 100 eur... tam si proste zaplatis uz za ten material a pracu.
SEID
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa SEID »

vsetko okrem nohavic a rifli na nete...som dost lenivy :D
ale tak nebranim sa kamennym obchodom ked sa mi nejaky postavi do cesty :)
KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

Myslel som si, že to nejak takto bude. Lebo prezrel som army shopy, pilot shopy a v podstate take riadne stali cez 300E. Tak asi si počkám až budem komeršl pajlot nech to mám za čo kúpiť :D A dík.
D_I_C_K
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D_I_C_K »

Oblečenie jedine v kamennom obchode....sice pár krát som nakupoval aj cez e-shop ale tam je potom problém pri vymienani tovaru..a nakupujem všade kde sa mi niečo zapáči..ale preferujem športové predajne až potom niečo typu New Yorker ...kenvelo..Gate...
TenDruhy
Expert
Expert

Príspevok od používateľa TenDruhy »

Vo Viedni najčastejšie
Filipito
Darca
Darca

Kde nakupujete oblecenie?

Príspevok od používateľa Filipito »

D_I_C_K napísal:Oblečenie jedine v kamennom obchode....sice pár krát som nakupoval aj cez e-shop ale tam je potom problém pri vymienani tovaru..a nakupujem všade kde sa mi niečo zapáči..ale preferujem športové predajne až potom niečo typu New Yorker ...kenvelo..Gate...
Kenvelo a New Yorker sa radi medzi sportove predajne?
D_I_C_K
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D_I_C_K »

Kenvelo a New Yorker sa radi medzi sportove predajne?
Nie!..bolo to myslene že preferujem najskor športový obchod...ale zájdem aj do takých tých klasických spomínaných..ale aj z trznice mám veci niektoré..no nie na dennodenne nosenie..
kuri
Novice
Novice

Príspevok od používateľa kuri »

Osobne som zatial spokojny s obchodom http://www.msports.sk
Rifle som si prvy krat objednal cez internet z jedneho nemeckeho eshopu a normalne som sa divil ako mi presne sadli.
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

janinka13 napísal:ja som vzdy prevazne nakupovala vo velkych nakupnych centrach, v bratislave, v rakusku, ci v cechach..ale neoplati sa to, pretoze ked si zratam naklady, benzin atd, tak ma to vyjde velmi draho, preto uprednostnujem v poslednej dobe nakupovanie cez internet. Naposledy som si kupovala :censored: . Vobec som nemala problem s vybranim velkosti, pretoze uz pomaly vsade byvaju take tabulky, kde ti poradia, ktora velkost je ta pre teba.

//autoeditácia príspevku (19 Nov 2010, 16:18)
Ahoj janinka 13 :) suhlasim s tebou, je to pravda, tiez mi pride, ze sa viacej vyplati nakupovat cez net. Nie je to len praktickejsie, ale v niektorych eshopoch dostavas aj nejake body, ktore sa ti scitavaju..a potom mas zlavy, co mi pride super! :smt049 Skusila som ten obchod ktory si odporucala, a som fakt spokojnaa 8) uzasne mi to sedlo, a tie tabulky su fakt dobree:) kupila som si tento kabat :censored: ..tak mi ho kludne pochvalte :P
ROFL tak toto je mega :lol: :smt044
Napísať odpoveď