Jop, som tak trošku ináOld Dirty Bastard napísal: žena, ktorá nerada nakupuje? prichádzaš k nám z paralelného vesmíru?
Kde nakupujete oblecenie?
Re: Kde nakupujete oblecenie?
inac ked tu niekto spominal Tesco hypermarket, tak asi zodvakrat sami tam podarilo kupit celkom pekne Nike tricka a za dost nizku cenu.. Ale inac je pravda, ze asi tak 90percent oblecenia je tam uplne otrasna.
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Vcera som bol v Parndorfe. Nechal som tam 100 eur a kupil si vans tenisky, vans mikinu a 2 quicksilver tricka
tak dobre a lacno som uz dlho nenakupoval...
dobry vyber tenisiek mali v tom vanse? 
-
TommyHot
Addict
Podla toho co preferujes. Pre mna ani nie, ja skor preferujem mohutnejsie tenisky a tam mali hlavne take letne tenke.. Ale tak bolo ich tam aj zo 20 druhov.
ja som si kupovaval aj v cropp town,ale v poslednej dobe maju veci,co sa mne nepacia...inak nakupim veci tam kde sa mi pacia,obcas v A3 sport,ale niekedy aj Reserved,Hitler a mussoliny (H a M
) a new yorker...ale niesom viazany len na tieto obchody :p
niejake dobre obchody na siltovky? najradsej mam so sietkou v zadu a mozu aj take s kratsim siltom
celkom dobrý obchod s hardstreet oblečením http://www.hardstreet.sk/
-
badboy007
Star
ASOS, pekné&štýlove oblečenie
.
ahojte kde nakupujete mikiny ?
-
TommyHot
Addict
Prevazne na internete.. naposledy na www.impericon.com
Skoro stále cez net, zvyčajne zo zahraničných stránok. Sú tam výhodnejšie ceny aj na značkové veci.
nejake odporucanie kde kupit kvalitne slim fit kosele? .. tak aby boli dost dlhe, dost uzke a zaroven primerane kvalitne /1,95 m, stihla postava/
pripadne, ak si daval niekto sit kosele na mieru - kde, skusenosti ? dik
pripadne, ak si daval niekto sit kosele na mieru - kde, skusenosti ? dik
-
hojko
Site Admin
sliaCan: Dobry vyber v dobrej cene najdes napriklad v Avione v BA v Peek & Cloppengurg. Okrem luxusnych znackovych kuskov tam ale najdes aj kosele, ktorych cena je 15-30 eur a je z coho vyberat.
Osobne nakupujem v Nahodsa.sk, majú v pohode ceny, ppči servis a neokukané, módne veci, ktoré nemá len tak niekto. Odporúčam. Nájdu sa tam aj dobré slim fit košele, kt. vyššie spomínal sliaCan. Hlavne naskladňujú super snapbacks Mitchell, Starter, Cayler atď.
-
KaptMichal
King
sliaCan - T.M. Lewin alebo Charles Tyrwhitt, mam od TM asi tri kosele kupil som ich v eurovei za super cenu 30E (otvaracie zlavy), ja osobne som si tam kupoval Fully fitted cize najuzsie, ale bohuzial ten obchod uz v eurovei nie je. Obe znacky su podla mna v danej cene to najlepsie co sa da kupit, len cez internet je tazko tie kosele kupovat kym nevies ake cislo ti sedi, ale da sa to ak sa dokazes spravne zmerat. Inak ako napisal hojko tak PC je asi najlepsia volba.
-
Peter Kortvel
Novice
Dnes sa uz vsetko nakupuje len cez net
Preco by som sa trepal do obchodu? Naposledy koselu od Bon Prix: http://www.bonprixshop.eu/style/kosela- ... return=ref Pamatajte, ak mate na to postavu, tak kupujte len SLIM FIT. V Regular si kupujte, len ked ste trochu sirsi inak to vyzera hrozne 
Kosele zasadne kupujem v obchode kde si to mozem aj skusit.
Posledne som prestal nskupovat z netu. Veci boli sice vychytane, ale nesedeli mi dobre. Nasiel som si jeden zasity butik, kderobi len majitelka a je to vidno. Mensi vyber, ale keby mozem, beriem vsetko. Veci sice menej zname znacky, ale celkom kvalita, dobre strihy atd. Vzdy ked tam zavitam, tak si vyberiem...