Kde sa daju najst normalne dievcata?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Dandy01
Novice
Novice

Re: Kde sa daju najst normalne dievcata?

Príspevok od používateľa Dandy01 »

Filipito napísal: Už vidím ako niekto kto nikdy s dievčaťom neviedol dlhší rozhovor sa hneď s holkou zoznámi a pozve ju na rande :wink:
Mas pravdu. Vtedy ale nie je vhodna otazka "kde spoznat normalne dievca", ale "ako vyriesit svoju nedostatocnu sebaistotu pri komunikacii s opacnym pohlavim".
Terepin
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Terepin »

Radšej rob čo ťa baví, a pritom spoznáš dievča ktoré bavia podobné veci
To je dvojsečná zbraň. Čo v prípade, keď moje záľuby sú nezaujímavé nie len pre dievčatá, ale pre spoločnosť ako takú? Ba čo viac, ani len nevyžadujú (fyzickú) prítomnosť akejkoľvek spoločnosti? Potom mi neostáva nič iné, než len stiahnuť chvost medzi nohy, sklopiť uši, zatnúť zuby a robiť to, čo ma prinajlepšom nezaujíma, v tom horšom prípade priam nenávidím. A teraz babo raď, ako pôsobiť sebavedomo, keď moje emócie sa pohybujú v rozpätí od totálnej nudy až po takmer amok? To je vidieť na kilometre a nemienim zo seba robiť pokrytca tým, že sa budem tváriť v pohode, keď aj slepý vidí, že to robím z donútenia.
kvoco
VIP
VIP

Príspevok od používateľa kvoco »

co na to povedat...si strateny pripad :lol:
bucuresti
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bucuresti »

Podla mna je to velmi individualne/ako bolo spominane/.. Ono mozno v urcitych percentach je to pravda ze kto laska si ho najde sama ale k tomu patria jednoznacne zaveri a to ten clovek co nehlada je k svojmu okoliu sympaticky/ci uz vyzorovo aj povahovo/ tak tam ano tam sa to da ale ak clovek nevyzera k svetu, moze len snivat a snazit sa bojovat o srdce svojej lasky
Terepin
Addict
Addict

kvoco napísal:co na to povedat...si strateny pripad :lol:
Mňa by fakt zaujímal tvoj názor, lebo nech si to v hlave omielam koľko len chcem, riešenie rébusu je v nedohľadne. Sú totiž len dve možnosti, pričom obe sa navzájom logicky vylučujú. A ja nemám šajn čo a kam ďalej. Môžem sa meniť aj naďalej, ale bez konkrétneho cieľa, ku ktorému by tieto zmeny speli, aký to má zmysel? Šatník sa vymeniť dá, správanie je možné prispôsobiť, ale základ, teda to, čo ma baví a čo rád robím, nie. Áno, som zúfalý, ale nečupím v tmavom rohu a snažím sa nájsť cestu von.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

A to akože sa nenájde u teba jedna vec, ktorá ťa baví a ktorú by si vedel rozvíjať smerom, kde by si sa dopracoval napríklad až k svojej vyvolenej? Chcem ti tým povedať, že ja napríklad by som ti vedel vymenovať toľko aktivít, ktorým sa venujem, či už viac alebo menej, pri ktorých dokážem stretnúť kopec ľudí. Ty píšeš o akejsi jednej a aj to nejakej extremne zvláštnej činnosti. Neverím, že sa u teba nenájde niečo, čo sa dá skĺbiť aj s inými ľuďmi. Šport, kultúra,...
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...myslím, že všetci vieme, akú činnosť má na mysli...hanbí sa o nej rozprávať, ale je len jedna činnosť, ktorá absolútne vylučuje akúkoľvek spoločnosť a keby do tejto "záľuby" prišla holka, úplne by tú záľubu v ňom udusila...áno, hovorím o masturbácii...v tomto prípade ti asi nikto nepomôže...
Terepin
Addict
Addict

pinco napísal:A to akože sa nenájde u teba jedna vec, ktorá ťa baví a ktorú by si vedel rozvíjať smerom, kde by si sa dopracoval napríklad až k svojej vyvolenej? Chcem ti tým povedať, že ja napríklad by som ti vedel vymenovať toľko aktivít, ktorým sa venujem, či už viac alebo menej, pri ktorých dokážem stretnúť kopec ľudí. Ty píšeš o akejsi jednej a aj to nejakej extremne zvláštnej činnosti. Neverím, že sa u teba nenájde niečo, čo sa dá skĺbiť aj s inými ľuďmi. Šport, kultúra,...
Športu sa nevenujem, ak teda nerátaš občasné si zabehnutie siedmich kilometrov ľudoprázdnou krajinkou. Kultúra... Hmm, v akom zmysle? Je to dosť široký pojem. Moju hudbu nehrajú nikde, divadlo ma nikdy nelákalo (ale vyskúšal som), vernisáže som nenavštívil, ale je pravdou, že ich ani nesledujem, kultúrne pamiatky, najmä tie s dychberúcou architektúrov, sa mi páčia, ale už nikomu inému v môjmu okolí (aspoň nie natoľko, aby so mnou vyrazili na turistiku do Banskej Štiavnice napríklad). Ver mi, skúšal som svojich priateľov volať nespočetne krát na také miesta a veci, ktoré majú čaro a atmosféru, čo sa dá krájať. Neúspešne.

//autoeditácia príspevku (28 Apr 2012, 19:17)
Grim napísal:...myslím, že všetci vieme, akú činnosť má na mysli
Poznáš nejakú gamerku? Ja nanešťastie nie. Nepoznám ani len dievča, ktoré by sa zaujímalo o IT, alebo dokázala viac, než len zapnúť počítač a spustiť Facebook. Chcel som ísť aspoň na GemoExpo do Bratislavy, vtedy som však bol v robote, čiže ešte aj z toho padlo.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...a v práci? žiadne baby? Aj vrátnik je chlap?...
Terepin
Addict
Addict

Pracujem ako strihač plechov na studených valcovniach v US Steel. Najmladšej žene ťahá na štyridsiatku a aj to nepracuje so mnou, väčšina žien má 50 a viac.
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Terepin, ja mám pocit, že z teba sála strašný pesimizmus. Nemusí to tak byť, ale vyznieva to tak. A žena si skôr všimne usmievavého muža.

Ženy sú aj v obchode :wink: . A zase veď nemusíš mať s dotyčnou spoločné všetky záľuby, akurát, že ak budú aj nejaké rozdielne, môžete sa vzájomne niečo naučiť.
Terepin
Addict
Addict

Ja som romantický dobrák. Kompletné balenie aj s príslušenstvom. A že "môj druh" prakticky vyhynul svedčí aj jeden zážitok:
S dvoma priateľmi som sa dohodol, že priateľke kúpime kyticu kvetov k MDŽ. Nakoniec sme kúpili tri rozdielne ruže spriahnuté do kytice. Keď sme jej ju dali, nezmohla sa ani na slovo a nakoniec od nás odišla so slzami v očiach. Až o deň na to som sa dozvedel, že sa na seba hnevala kvôli tomu, že bola až natoľko zaskočená, že nám ani nepoďakovala. Iniciatíva prišla odo mňa a tak som pochopil, že takéto pozornosti sa už proste nenosia, nie sú "in" a "cool". Čiže môj repertoár sa scvrkol na vzduchoprázdno. :(
kabul
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kabul »

pocuj terapin, naco ty chces vlastne zenu?
ono je to pri tebe asi fakt otazka namieste, kedze ta nebavi nic, co by mohlo bavit tvoju vyvolenu, takze tak ci tak by ste si nesadli
Terepin
Addict
Addict

Vo svojom okolí mám priam učebnicový príklad toho, že protiklady sa priťahujú. Doslova a dopísmena.
pinco
Darca
Darca

Terepin napísal:Ja som romantický dobrák. Kompletné balenie aj s príslušenstvom. A že "môj druh" prakticky vyhynul svedčí aj jeden zážitok:
S dvoma priateľmi som sa dohodol, že priateľke kúpime kyticu kvetov k MDŽ. Nakoniec sme kúpili tri rozdielne ruže spriahnuté do kytice. Keď sme jej ju dali, nezmohla sa ani na slovo a nakoniec od nás odišla so slzami v očiach. Až o deň na to som sa dozvedel, že sa na seba hnevala kvôli tomu, že bola až natoľko zaskočená, že nám ani nepoďakovala. Iniciatíva prišla odo mňa a tak som pochopil, že takéto pozornosti sa už proste nenosia, nie sú "in" a "cool". Čiže môj repertoár sa scvrkol na vzduchoprázdno. :(
Nechápem, čo je na tom akože zlé? Čo zlé si spravil? Veď ju to tak zaskočilo, podľa mňa v dobrom, že mala až slzy v očiach. Tak čo je na tom zlé, alebo ja som to zle pochopil? To by ťa malo práve povzbudiť, že si ju takto dokázal prekvapiť a nie odradiť.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

zuzanuska to vystihla dokonale. A to čo si jej napísal s tým čo napísala ona vôbec nesúviselo. Napísala ti že sa strašne podceňuješ a vyplakávaš, a to ženy doslova odrádza. Musíš sa usmievať ale ty namiesto toho stále plačeš a dávaš najavo svoje zúfalstvo. A čo si jej na to odpísal? Že si romantik. WTF? Ako to preboha súvisý s tým čo ti napísala?
Terepin
Addict
Addict

pinco napísal:Nechápem, čo je na tom akože zlé? Čo zlé si spravil? Veď ju to tak zaskočilo, podľa mňa v dobrom, že mala až slzy v očiach. Tak čo je na tom zlé, alebo ja som to zle pochopil? To by ťa malo práve povzbudiť, že si ju takto dokázal prekvapiť a nie odradiť.
Nie, slzy mala preto, lebo sa hanbila za to, že sa nezmohla na poďakovanie.
Moja pointa je, že takéto pozornosti už proste nie sú... aktuálne, alebo ako to povedať. Čakal som od nej mnoho reakcií, ale takúto ani vo sne. A po reakciách iných dievčat v jej okolí som sa pýtal sám seba: To je až také šokujúce kúpiť priateľke kyticu k MDŽ?! Veď keby sme je boli kúpili to, čo som pôvodne navrhoval, tak by to nerozdýchala!

//autoeditácia príspevku (28 Apr 2012, 22:08)
audiotrack napísal:zuzanuska to vystihla dokonale. A to čo si jej napísal s tým čo napísala ona vôbec nesúviselo. Napísala ti že sa strašne podceňuješ a vyplakávaš, a to ženy doslova odrádza. Musíš sa usmievať ale ty namiesto toho stále plačeš a dávaš najavo svoje zúfalstvo. A čo si jej na to odpísal? Že si romantik. WTF? Ako to preboha súvisý s tým čo ti napísala?
Reagoval som na druhý riadok. K tomu prvému som sa nechcel vyjadrovať, ale keď tak veľmi na tom trváš:
K ženám sa nesprávam ani zúfalo, ani sebavedomo. Ani dobre, ani zle. Ani tak, ani onak. Ak by ma nejaká dokázala prečítať, osobne by som jej pogratuloval k dedukcii, ktorá by tromfla i Sherlocka. Pretože ja sa nikomu neotváram len kvôli úsmevu na tvári, bez ohľadu na vek, pohlavie a národnosť. Za takýto úprimný prístup som bol nakopaný do zadku dosť na to, aby som tú istú chybu neurobil.
pinco
Darca
Darca

V podstate si ale nič zlé neurobil. A čo si vlastne čakal? Že sa ti hodí okolo krku? No bože, tak sa nič také nekonalo, ale nerob z toho žiadnu tragédiu.

Inak je to celkom dosť, kúpiť len kamarátke kyticu kvetov. Ja som našim babám v robote napríklad kúpil malé čokoládové srdcia a takáto drobnosť podľa mňa úplne stačí, ale kytica to je už trochu priveľa.
Terepin
Addict
Addict

Úsmev a poďakovanie, nič viac. Nemé civenie a polovičku prehltnutého slova som fakt nečakal.

Nebola to žiadna nóbl kytica, len narýchlo spíchnuta v kvetinárstve. Navyše, bol to spoločný darček, nie len môj. Kúpiť dezert napadne každého hlupáka (bez urážky), ale kyticu málokoho. Pritom to nie je tak dávno, keď práve kytica bola považovaná za symbol MDŽ. Netušil som, že v modernej dobe sa kytica považuje za "čosi viac".
pinco
Darca
Darca

Ja som vždy zvykol kupovať snežienky, ale tento rok som na to nemal čas. Je to v podstate takisto kytica, ale malinká a to stačí. A ak ste jej kúpili ešte k tomu ruže, tak to je už viac ako dosť, aj keď, podľa mňa, nie až také tragické. Toto ťa predsa nemôže odradiť, len trochu stúp na brzdu.
Napísať odpoveď