Kde sa daju najst normalne dievcata?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
jin
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Kde sa daju najst normalne dievcata?

Príspevok od používateľa jin »

p4ra napísal:Suhlasim s tym, co tu bolo povedane viackrat. Je tazke definovat normalnu babu. Pre kazdeho je to nieco ine. Ja osobne som tiez dlho hladal, kym som natrafil na Sonicku, ktora je pre mna osobne normalne dievca. A bolo to cistou nahodou. Na nete. Dokonca na blbom, mnou nenavidenom booom.sk. Registroval som sa tam z nudy v praci. Po 1 minute som napisal Soni - som ju videl nahodou. O par 3 mesiace neskor sme sa dali dokopy. A uz spolu tahame pol roka a nevyzera to, ze by sa nieco malo zmenit.

K tym vlasnostiam. Suhlasim s tym, co povedal jin. Pre mna je dolezita inteligencia, kultivovanost, TOLERANCIA a komunikativnost. S tym potom ide ruka v ruke pochopenie, ochota pocuvat atd.

A samozrejme, ze musi byt aj pekna. Myslim si, ze v mojom pripade, nie preto, ze je moja som trafil do cierneho, je krasna. :) (Dakujem za vsetky pozitivne karmy k fotke, na ktorej je, ktoru som sem dal.)
Normálne baby sa dajú nájsť všade možne, presne ako napísal aj p4ra.
Inak z Tvojho príspevku mi vyplýva, že ste sa dali vlastne dokopy totálnou náhodou. Z tohoto sa mi vynára myšlienka, ktorú som pôvodne nemal ani v pláne rozvíjať. Kopa ľudí v mojom okolí svojich partnerov našla práve vtedy, keď ich najmenej hľadala. Proste buď prišli sami, alebo sa dali dokopy náhodou. Z toho mi vychádza: Kto najmenej hľadá - nájde. Ja viem, že to znie totálne divne a že protirečím svojmu predchádzajúcemu postu, no z osobnej skúsenosti aj zo skúsenosti iných viem, že je to realita. No nechcem to nikomu radiť - radšej hľadajte, no a možno keď to už vzdáte, tak to príde samo :wink:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Ano, viacmenej to bola totalna nahoda. Pisal som, ze som hladal, ale nie za kazdu cenu. A v tom hladani-nehladani som ju nasiel. Chvilku sme si pisali. Potom ticho 2 mesiace, potom mi ona napisala (lebo, ze zabudla na spravu odomna, a potom si ju nasla) a uz netrvalo dlho a chceli sme byt spolu. Celkom mile, ked si takto zaspominam. :)

Suhlasim s tym, ze kto hlada najmenej, tak najde. :)
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

p4ra napísal:Ano, viacmenej to bola totalna nahoda. Pisal som, ze som hladal, ale nie za kazdu cenu. A v tom hladani-nehladani som ju nasiel. Chvilku sme si pisali. Potom ticho 2 mesiace, potom mi ona napisala (lebo, ze zabudla na spravu odomna, a potom si ju nasla) a uz netrvalo dlho a chceli sme byt spolu. Celkom mile, ked si takto zaspominam. :)

Suhlasim s tym, ze kto hlada najmenej, tak najde. :)
cize ked budem na mesiaci, na nejakej zakladni, s tym ze nehladam, tak zhodou okolnosti mi vyslu do vesmiru ruske top modelky, ktore sa akoby nahodou stratia a zaletia mi robit spolocnost? pravidlo ze kto hlada najmenej tak najde je tak extremne individualne ze az ..... :!: :!: :!: :!:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Na teba reagovat a neposlat ta niekam, slusne ci neslusne da normalnemu cloveku zabrat. Naozaj by si mal vyhladat odbornika a vypnut PC. Nerobi ti to dobre. Preto som napisal len toto, co je uplne OT. Ale nevadi, je mi aspon lahsie na dusi.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

qwerty-xyz napísal: cize ked budem na mesiaci, na nejakej zakladni, s tym ze nehladam, tak zhodou okolnosti mi vyslu do vesmiru ruske top modelky, ktore sa akoby nahodou stratia a zaletia mi robit spolocnost? pravidlo ze kto hlada najmenej tak najde je tak extremne individualne ze az ..... :!: :!: :!: :!:
:?: :?: :?:
s p4rom sme tu len prezentovali osobnú skúsenosť, nejedná sa o generálne pravidlo - jedine o jednu z možností. Samozrejme nikomu neodporúčam sedeť doma na zadku a čakať na pečené holuby. Povedal(li) sme len, že sa to môže stať...
Inak kedy sa chystáž na ten mesiac?
Prílohy
dude_wtf.png
dude_wtf.png (74.52 KiB) 1149 zobrazení
qwerty-xyz

:twisted: na mesiac sa chystam az ked najdem nejaku peknu slecnu co bude tak naivna a necha sa so mnou zavriet vo vesmirnej stanici, nemala by mi kam ujst, .... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
---- a to sa tym Jin chcelo povedat ze ked budes sediet odma zavrety tak nenajdes takymto pristupom NIC, cize neplati vzdy ze ked najmenej hladas tak najskor najdes.....
mr_margera
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mr_margera »

qwerty-xyz napísal:... nemala by mi kam ujst, .... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
:lol: to by sa ti lúbilo
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

myslim ze po 2 hodinach by sa pri vidine roka straveneho s qwertym dobrovolne vrhla cez pretlakovu komoru....
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

qwerty-xyz napísal:---- a to sa tym Jin chcelo povedat ze ked budes sediet odma zavrety tak nenajdes takymto pristupom NIC, cize neplati vzdy ze ked najmenej hladas tak najskor najdes.....
Ja doma nebudem sedieť zavretý. A možno aj budem. Ja už nepotrebujem hľadať. A Tvojim divným dedukciám (vyznačené hrubým) celkom dobre nechapem, ale to nevadí.
Jediné, čo som chcel napísať bolo, aby sme sa držali témy, že "normálne dievča" príde niekedy aj bez hľadania a bez toho aby si to čakal.

Aj keď ty môžeš hľadať aj na mesiaci :smt006
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

V tomto sa zhodneme: "Jediné, čo som chcel napísať bolo, aby sme sa držali témy, že "normálne dievča" príde niekedy aj bez hľadania a bez toho aby si to čakal."

A zvysok hovori uz obrazok sam za seba.
Prílohy
funny-pictures-kitten-shoe-loled.jpg
qwerty-xyz

Maki napísal:myslim ze po 2 hodinach by sa pri vidine roka straveneho s qwertym dobrovolne vrhla cez pretlakovu komoru....
:lol: kluce od pretlakovej komory budem mat len jaaaa :D a nevrhla neboj, ja som zlaty chlapec. :smt007
mr_margera
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mr_margera »

...ale hlúpy. a to tiež zaváži ;)
qwerty-xyz

mr_margera napísal:...ale hlúpy. a to tiež zaváži ;)
ved tam nebude mat nikoho ineho len mnaaaa, tak co? a okrem toho ja sa zoznamim, a potom budem sediet za PC, ktory ked budes od nasa, tak dufam ze to bude nejaka pecka, a okrem toho to by musela byt riadna pecka zena zeby som sa jej venoval, a koniec koncov si myslim ze ona by zacala prva lebo by sa nudila, ..... nemala by co na praci, ...
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

toto je cista fantasmagoria
qwerty-xyz

Son-Goku napísal:toto je cista fantasmagoria
tiez si myslim, ale mozme ju rozvijat dalej nie ? :twisted: :twisted: :twisted:
a s trmou to suvisi, co chudaci astronauti? ked ku nim ziadna neprileti, tak su odkazani na Pcko....
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

qwerty-xyz napísal: ved tam nebude mat nikoho ineho len mnaaaa, tak co? a okrem toho ja sa zoznamim, a potom budem sediet za PC, ktory ked budes od nasa, tak dufam ze to bude nejaka pecka, a okrem toho to by musela byt riadna pecka zena zeby som sa jej venoval, a koniec koncov si myslim ze ona by zacala prva lebo by sa nudila, ..... nemala by co na praci, ...
I rest my case.... :samovrazda:
qwerty-xyz

Maki napísal:
I rest my case.... :samovrazda:
ale noooo chlapci, ziadna fantazia? ani namety na ero-tero poviedky? no ze sa nehanbite ts ts ts :smt007 :lol:
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Tieto qwertyho výplody už presahujú hranicu únosnosti a už to nie je ani vtipné.

Zavrite ho do basy. :D
qwerty-xyz

hughito napísal:Tieto qwertyho výplody už presahujú hranicu únosnosti a už to nie je ani vtipné.

Zavrite ho do basy. :D
:lol: ja si tiez myslim ze ma daju, na taky den aspon, podla mna to nevydrzi gothar, alebo audiotrack . . . . :wink:
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

qwerty-xyz napísal: :lol: ja si tiez myslim ze ma daju, na taky den aspon, podla mna to nevydrzi gothar, alebo audiotrack . . . . :wink:
no vidíš, občas máš aj pravdu. Nemáš v hlave zas tak nasrané

basa 1 deň za spam, to čo tu od včera vyvádzaš je už moc
Napísať odpoveď