Normálne baby sa dajú nájsť všade možne, presne ako napísal aj p4ra.p4ra napísal:Suhlasim s tym, co tu bolo povedane viackrat. Je tazke definovat normalnu babu. Pre kazdeho je to nieco ine. Ja osobne som tiez dlho hladal, kym som natrafil na Sonicku, ktora je pre mna osobne normalne dievca. A bolo to cistou nahodou. Na nete. Dokonca na blbom, mnou nenavidenom booom.sk. Registroval som sa tam z nudy v praci. Po 1 minute som napisal Soni - som ju videl nahodou. O par 3 mesiace neskor sme sa dali dokopy. A uz spolu tahame pol roka a nevyzera to, ze by sa nieco malo zmenit.
K tym vlasnostiam. Suhlasim s tym, co povedal jin. Pre mna je dolezita inteligencia, kultivovanost, TOLERANCIA a komunikativnost. S tym potom ide ruka v ruke pochopenie, ochota pocuvat atd.
A samozrejme, ze musi byt aj pekna. Myslim si, ze v mojom pripade, nie preto, ze je moja som trafil do cierneho, je krasna.(Dakujem za vsetky pozitivne karmy k fotke, na ktorej je, ktoru som sem dal.)
Inak z Tvojho príspevku mi vyplýva, že ste sa dali vlastne dokopy totálnou náhodou. Z tohoto sa mi vynára myšlienka, ktorú som pôvodne nemal ani v pláne rozvíjať. Kopa ľudí v mojom okolí svojich partnerov našla práve vtedy, keď ich najmenej hľadala. Proste buď prišli sami, alebo sa dali dokopy náhodou. Z toho mi vychádza: Kto najmenej hľadá - nájde. Ja viem, že to znie totálne divne a že protirečím svojmu predchádzajúcemu postu, no z osobnej skúsenosti aj zo skúsenosti iných viem, že je to realita. No nechcem to nikomu radiť - radšej hľadajte, no a možno keď to už vzdáte, tak to príde samo