kane napísal:uz par rokov zijem ako skin a ludia ma vidia ako ineho normalneho cloveka ...nenosim tazke boty ani bombere a ine trapne hovadiny co si na seba hodia 15 rocne deti ked maju odma problemy a idu si vybijat von zlost...obliekam sa lae tak ze ludia kao ja ma spoznaju takze chcem tzm povedat iba to ze clovek moze byt tym cim chce byt az do konca zivota takze punkac nemusi mat ciro a dotrhane oblecenie a pod.
jj.velmi dobry nazor.nedje o to ako sa obliekas ale ako sa citis alebo icm sa citis byt.
ja sa citim ako metalcorista ale oleciem si co sa mi paci a nie co kompatibilne s mojim stylom
Tokio hotel mi ani nespominajte su to len néake nemeckee ..... co sa oblecu do cierneho nalakuju si nechty vyskocia na budovu a kricia "Schrei " alebo nieco take, jednym slovom BUZNY!!!
Ked uz tak "Punk's not dead" a vies preco sa to howori??? Lebo wymiera!!! Je na pokraji a preto sa howori ta fraza... A to ani neni hudba, to je wrieskanie...
geoge046 napísal:Ked uz tak "Punk's not dead" a vies preco sa to howori??? Lebo wymiera!!! Je na pokraji a preto sa howori ta fraza... A to ani neni hudba, to je wrieskanie...
Nie keď už tak toto heslo sa myslím používa odvtedy ako ho použili Exploited... Nemá nejaký vačší význam...
punk urcite nemusim.. a tie kapelky good charlotte, blink, sum 41 to je taky punk ze as.. punk je exploited, rancid, hell cat punks, vibrators a ne take sracky
Smiling... napísal:neznasam neopunk a skate punk, je to pi*ov***, fakt ludia nestracajte s tym cas, ale inak rada slovenske prava zona a to je pohodickaaa, alebo ramones, adicts, a tak dalej,proste daco kde sa nevrci, napriklad aj HC nemam rada....
nechapem preco tazky punkeri ako napriklad ty neznasaju neopunk a skate punk (neobhajujem to,ja som v tomto neutralny).ved velmi podobna hudba sice trosku odlysny styl obliekania ale uplne v pohode su neopunkeri.
ako zona spieva "STOP THE WAR AND BECAME UNITE"..to je moje heslo
pinacolada napísal:nechapem preco tazky punkeri ako napriklad ty neznasaju neopunk a skate punk (neobhajujem to,ja som v tomto neutralny).ved velmi podobna hudba sice trosku odlysny styl obliekania ale uplne v pohode su neopunkeri.
ako zona spieva "STOP THE WAR AND BECAME UNITE"..to je moje heslo
ja vem.zle som to pouzil.chcel som proste povedat ze vsetci punkeri (neo,oi!,skin,HC,...)by mali drzat spolu.proti rasizmu,proti nacizmu,proti systemu.to som chcel povedat.mrzi ma totiz ze punkx pi*uju na sk8punk neopunk a nackovia sa pritom boja
Nemam moc rad punk, ale mam vela kamaratov, ktori su punkaci, pripadne skinheadi (sharp)... Vsetko v poho ludia... Osobne si myslim, ze v punku nejde iba o hudbu, ale hlavne o vyznavanie urciteho zivotneho stylu... nesuhlasim so vsetkym, co robia, ale da sa povedat, ze par z nich su moji dobri kamarati na ktorych sa mozem spolahnut...
nieje to presne môj štýl, ale tu u nás držíme všetci pokope, všetci punkáči, všetci metláci.... a neodmietnem pozvánku na dobrý punkový koncert, rád si idem niekam trocha zapogovať.
p4ra napísal:Podla mne je to este len nedorastene stadium puberty.
Tak to by som rad vedel co je lepsie.Hip hop kde spievaju o tom ako kto koho s prepacenim zaj*be ako kto fetuje kto komu dlzi prachy ale ako eminem rozreze a zje svoju mamu alebo Punk v ktorom sa spieva o slobode ludstva a o tom ako sa nehladi na peniaze ze peniaze niesu vsetko.Poviem ti tak trebars uz len ked si to vezmes z tohto hladiska.Videl si uz nejakych "cudzich" hip hoperov ako na teba kricia "Hej ty! Pod ideme sa ozrat!".A to boli uplne cudzi ludia a stacilo ze je clovek v rovnakom podniku.Hip hoperi len cumia ako koho oje*** kde sa ako sfajcit a tie hlupe texty ... no comment
geoge046 napísal:Ked uz tak "Punk's not dead" a vies preco sa to howori??? Lebo wymiera!!! Je na pokraji a preto sa howori ta fraza... A to ani neni hudba, to je wrieskanie...
Ty si zase nejaky frajer nie?Punk´s not dead je heslo.Trebars ako vy mate hip hoperi ze podme sa sfajcit tak punkaci maju Punk´s not dead.Vobec to nesuvisi zo zanikanim.Trebars aj "No Future!".Myslis ze to hovoria typci co nemaju ziadnu buducnost?Nie!Je to obycajne heslo
Dieg0 napísal:Videl si uz nejakych "cudzich" hip hoperov ako na teba kricia "Hej ty! Pod ideme sa ozrat!".A to boli uplne cudzi ludia a stacilo ze je clovek v rovnakom podniku.
Vidis a to je prave ten problem...ked ja stretnem punkacov tak furt ako posledne trosky pri dakom lacnom chlaste sedia nacisto scuckany...
Dieg0 napísal:Tak to by som rad vedel co je lepsie.Hip hop kde spievaju o tom ako kto koho s prepacenim zaj*be ako kto fetuje kto komu dlzi prachy ale ako eminem rozreze a zje svoju mamu alebo Punk v ktorom sa spieva o slobode ludstva a o tom ako sa nehladi na peniaze ze peniaze niesu vsetko.....
Ty si potom tých hiphoppvých pesničiek počul asi "veľmi veľa".