Keď len frajerka nestačí...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
zuzanuska
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Keď len frajerka nestačí...

Príspevok od používateľa zuzanuska »

No, keď má človek pauzu, tak vlastne sa nič nerieši, je to len oddiaľovanie toho, čo príde.
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

pusti ju k vode.. len predlzujes agoniu
.
no poviem ti jedno: vecne "motyle v bruchu" veru vo vztahu necakaj:) ..zamilovanost vyprcha velmi rychlo..
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

zasluzil by som si znizit karmu a kocka si nezasluzi niekoho ako som ja, mal by som ju toho usetrit, len sa bojim ze to nepochopi...
zeky
Star
Star

Príspevok od používateľa zeky »

Ja mám rád takú myšlienku:Je rozdiel medzi tým čo je ľahké a čo správne.
Stále sa treba rozhodnúť pre tú druhú možnosť.Skús nad sebou popremýšľať.A najlepšie ak aj nad vami.
kathleen
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa kathleen »

zeky napísal:Tak tak ja zas súhlasím so Zuzanuskou.Proste mne je celé to užívanie si mimo vzťahov a podobne proti srsti.
Tiež neznášam keď má niekto názor že šak raz sme mladí že treba si užiť...to je strašne plytké...to poďme rovno robiť všetko čo sa dá veď sme mladí...podpálim napr. benzínku...veď som mladý.Ja stále hovorím že keď už sa tak chcem hrať na niečo iné než sú zvieratá tak sa tak správajme vo všetkých ohladoch.Možno somnou väčšina ľudí nesúhlasí...je mi to jedno.Nevidím zmysel v užívaní si.V konečnom dôsledku ti to okrem pár chvíľ dočasného uspokojenia nič do života nedá.Ale človek je tvor hlúpy a pre trocha rozkoše je schopný obetovať všetko.

//A pauza aby si sa mohol vybúriť?To je podľa mňa zbabelé.Ak si chceš zachovať aspoň troška charakteru a chceš sa s ňou silou mocou rozísť - čo ale môžeš neskôr ľutovať - tak jej rovno povedz: "Prepáč zlatko, ale ja sa ešte na vzťah necítim najprv musím svojho kamaráta dostatočne prevetrať a otestovať".Bude to dôstojnejšie.
Ja som tuez nikdy nemala potrebu sa vyburit. Ale kazdy clovek je iny. Da sa moralizovat o spolocnosti, ale cisto realne nech si uziju dvaja, ktori su na tom rovnako, ako ked ma jeden podvadzat druheho vo vztahu. To mi pride viac chore.

S tou pauzou.. neviem, podla mna je to nieco ako: mas u mna stale prioritne miesto, ale ja nie som dost zrely -> cize ked chces na mna cakat, mas nadej, ale ked chces vztah tu a teraz, hladaj si ineho. (v konecnom dosledku, ked je clovek velmi zalubeny, stale dufa a ma nadej..kym nepride niekto dalsi). rozchod je nieco v zmysle: ty urcite nie si ta prava, uz raz som to s tebou skusil.=> cize zavisi od Bushida, aky ma postoj
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

WTF ? Myslím, že každý muž a každá žena (včetne zadaných) pozerajú, ak prejde niekto sexy okolo... Takže nevidím na tom nič zlé...
Ak budeš piť tak ju podvedieš ? Tak nepi a nemáš sa čoho báť
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

bushido: mas obdobie ako kazdi chlap (kua nikdy neviem ake i/y sa pise v slove kazdi v mnoznom cisle :? ), ono je fajn vymiest suknu za suknou, komu by sa taky zivot nepacil, ale ked vyrasties tak sa na to budes pozerat inak. ja som tiez taky ze obhanam kazdu suknu ktora za to stoji, ale dufam a samozrejme aj verim ze casom, mozno ked budem mat 26/27 tak nejako to bujare obdobie prehrmi. takze rada: z holkou sa rozid, najhorsi pocit nie je ked ti na to pride ale ten ze sa nebudes vediet pozriet do zrkadla, lebo sa budes citit ako odpad.
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Peter_Retep napísal:bushido: mas obdobie ako kazdi chlap (kua nikdy neviem ake i/y sa pise v slove kazdi v mnoznom cisle :? ), ono je fajn vymiest suknu za suknou, komu by sa taky zivot nepacil, ale ked vyrasties tak sa na to budes pozerat inak. ja som tiez taky ze obhanam kazdu suknu ktora za to stoji, ale dufam a samozrejme aj verim ze casom, mozno ked budem mat 26/27 tak nejako to bujare obdobie prehrmi. takze rada: z holkou sa rozid, najhorsi pocit nie je ked ti na to pride ale ten ze sa nebudes vediet pozriet do zrkadla, lebo sa budes citit ako odpad.
toto som potreboval pocut... Uz som sa citil medzi niektorymi ze iba ja mam chut na sex... Ale odpad niesom, preto som ziadal o radu... Chcem si zachovat svoju dostojnost.
zeky
Star
Star

Príspevok od používateľa zeky »

Potreboval si to počuť...tak je to jasné...chceš aby ti niekto tvoje zmýšľanie odobril proste...Peter povedal ako je na tom on...každý sme nejaký...ale v tom pravdu nemá že obdobie ako každý chlap...že komu by sa nepáčilo vymetať sukne...mne napríklad nie.Nevidím v tom zmysel.Ale každý rozmýšľa inak.Ty máš podľa mňa skôr problém sám so sebou a nevieš si sám ani ujasniť čo chceš alebo ako sa cítiš tak si napísal na fórum a snažíš sa nájsť samého seba v našich príspevkoch.
INsomNIA
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa INsomNIA »

No ja to vnimam takto.
Neciti sa v tom vztahu dobre a preto ma pocit,ze by osoustal ine.
Ked sa ,Bushido, rozides,mozno ten tvoj pocit uz nebude tak silny.
Uvidime....kazdopadne to nebude asi ta prava.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

podla mna nevies co so sebou a ked chlap nevie co so sebou nemal by mat pri sebe zenu...
kathleen
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa kathleen »

presne, ja stale vravim: ked nevie zena, co chce, je to blbe. ale ked nevie muz, co chce, je to katastrofa :D
Linnhe
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Linnhe »

Frajerka pre teba teda nie je dostatocnym partnerom na sex? Napisal si to tak, akoze si sa bal, ze si jediny, co ma chut na sex.
Za peknou zenou sa otoci normalny zdravy chlap aj ked je zadany a stastny. Takisto aj zena sa pozrie na pekneho chlapa, na tom nie je nic zle.
Myslim si, ze ak clovek najde partnera, ktory ho chape po psychickej aj sexualnej stranke, nemal by mat dovod hladat nieco ine. A kedze si sa uz len chcel poradit tu, asi nemas v tom vztahu vsetko, co potrebujes.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Bushido: Ok, prečítal som si to tu, tak poďme na to.
Bushido, podľa toho, čo píšeš, u Teba už zamilovanosť a prvotná pobláznenosť vyprchala (veľmi rýchlo) a teraz si začínaš uvedomovať realitu. V tomto vzťahu už nepokračuj, bolo by to trápenie ako pre Teba, tak aj pre ňu. Ako jej to máš povedať? Úprimne a zrozumiteľne, ale nie zasa ako necitlivé hovado. Pokiaľ je z jej strany všetko OK, bolieť ju to bude tak či tak. No vždy lepšie, ako neskôr a oveľa viac. Časom to pochopí aj ona.
Rozíď sa a daj tomu chvíľku čas - spoznaj sám seba a zisti, čo chceš. Možno budeš vymetať každú sukňu, možno nie, no každopádne zistíš, čo Ťa láka a ako by si chcel žiť. Obzerať sa po iných (vrámci tzv. sekundového záujmu) je úplne normálne a prirodzené. Každý chlap sa pozrie - je to skrátka tak, je to v nás, no nie je to nevera, alebo plánovanie nevery. Skôr sa jedná o pudovú záležitosť.
Veci, ako svedomie a podobne tu teraz nejdem riešiť - skrátka ešte zrejme nie si vyzretý na normálny seriózny vzťah a potrebuješ sa ešte trochu vyžiť. Samozrejme, nerátaj s tým, že keď budeš mať 30, budeš v dlhodobom vzťahu, tak sa nepozrieš za peknými nohami - len si už budeš istý sám sebou a svojím konaním.
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Ešte je trochu zvláštne, že keď sme spolu, tak ma také veci ohľadom rozchodu ani nenapádajú... Len akonáhle som sám, tak mi behajú kadejaké myšlienky ohľadom iných žien a o tom, ako ma ten vzťah ťaží...
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

..a teraz v lete..mm.. vsade kratke sukne, obtiahnute tricka, saty z jemnej latky priliehajuce k telu ked zafuka....
.
pokusenie ciha vsade (a na kazdeho) :D
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Ako možno to celé vyznie sebecky, že sa chcem vzdať vzťahu, kvôli sexu s inými babami, ale mohol niekto trochu oceniť (síce mi to znie hlúpo) fakt, že sa k tomu staviam ako chlap a chcem ju ušetriť toho že by som ju mal podviesť a pripúšťam, že je to nemorálne. A stavím, že mnohý, ktorý tu prispievajú, už s neverou skúsenosti majú.
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Ok, si úprimný.

Btw. a k tomu sexu s inými babami- to si ako predstavuješ? akože samé jednorázovky? lebo tak vzťah si s nimi asi nezačneš, že bum, sex a hneď rozchod. To by ti moc na povesti nepridalo.
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

A tak nemusí to byť hneď jednorázovka, že idem von a hneď sa vyspím s niekým koho vidím prvý krát... Tak som to celkom nemyslel. Ale tak nevera je pre mňa aj keby sa muchlujem s inými babami niekde v podniku. A vôbec, ja sa cítim byť neverný už len pri myšlienke, že by som si vedel predstaviť sex s tou, alebo onou babou...
Jedy
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Jedy »

vyrasties.... a mozno tvoj rozum zostane na priaznivej vlne
Napísať odpoveď