Kedy je clovek uplne na dne?
-
midnight_man
Guru
all
co je to byt na dne? kedy clovek zisti ze je totalne na dne? nikdy nieje tak zle aby nemohlo byt este horsie..mozno som aj ja bol na dne ked ma nechala priatelka..a mozno nie...ved sa nic nestalo zivot ide dalej no v tej chvili to bolo nieco strasne...kazdy kdo to zazil vie o com je rec..clovek sa citi uplne na dne..i ked to tak nieje...moze sa stak kopu inych veci ..a zavaznejsich ako toto no v tej chvili bola aj tato vec zavazna pre toho cloveka...cize byt na dne a byt na dne su 2 rozne veci...
To je vyhovorka asi 95% alkoholikov ze piju lebo maju nervyzuzkazuzka napísal:hej, alebo dva poháriky nejakého alkoholu... nenavádzam tu nikoho na alkohol, ale keď si psychicky vypätý, dokáže to pekne uvoľniť myseľ...
Aby som nebol OT. Myslim ze si mozes povedat ze si na dne ked budes vyberat po meste smetiaky aby si si nasiel nejaku chutnu svacinku a budes mat obyvacku v kartonovej krabici od televizora
-
miki690
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
ked nad tym dnom tak rozmyslam tak na dne sa da byt financne, alebo psychicky ... financne: clovek je rad ked moze predavat nota bene
pcyhicky: clovek je tak citovo vycerpany, deprimovany, zniceny, ze si nedokaze uvedomit, ze stale su ludia na tomto svete, pre ktorych sa oplati zit. Vtedy, ked je clovek citovo roztrhany na kusy, nedokaze vnimat svet okolo seba, nedokaze rozlisit co je spravne alebo nespravne, chce spachat samovrazdu ... imho vtedy je clovek na dne psychicky a nezalezi na tom, ci je na dne koli tomu, ze ma rakovinu alebo koli maturitam ....
pcyhicky: clovek je tak citovo vycerpany, deprimovany, zniceny, ze si nedokaze uvedomit, ze stale su ludia na tomto svete, pre ktorych sa oplati zit. Vtedy, ked je clovek citovo roztrhany na kusy, nedokaze vnimat svet okolo seba, nedokaze rozlisit co je spravne alebo nespravne, chce spachat samovrazdu ... imho vtedy je clovek na dne psychicky a nezalezi na tom, ci je na dne koli tomu, ze ma rakovinu alebo koli maturitam ....
Urcite to nemyslela, tak ze nam to doporucila, alebo skusila alebo nam tvrdilo ze je to spravne...zuzka len poukazala n problem, ze vela ludi riesi kriticke situacie alkoholom...co ich priblizuje k pomyslenemu dnuShark NX napísal:ZuzkaZuzka-Na kolko zmiznu problemy ?? na hodinu?? na dve??
Alkohol to je to najhorsie riesenie ...
Nemyslim ze to tak myslelaspanoo napísal:zuzka len poukazala n problem, ze vela ludi riesi kriticke situacie alkoholom...co ich priblizuje k pomyslenemu dnu
-
Enduro3333
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa: