Kedy je clovek uplne na dne?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Bol/a si už na dne?

Áno
23
29%
Skoro
28
35%
Nie
17
21%
Ani zďaleka
12
15%

Celkom hlasov: 80

midnight_man
Guru
Guru

all

Príspevok od používateľa midnight_man »

co je to byt na dne? kedy clovek zisti ze je totalne na dne? nikdy nieje tak zle aby nemohlo byt este horsie..mozno som aj ja bol na dne ked ma nechala priatelka..a mozno nie...ved sa nic nestalo zivot ide dalej no v tej chvili to bolo nieco strasne...kazdy kdo to zazil vie o com je rec..clovek sa citi uplne na dne..i ked to tak nieje...moze sa stak kopu inych veci ..a zavaznejsich ako toto no v tej chvili bola aj tato vec zavazna pre toho cloveka...cize byt na dne a byt na dne su 2 rozne veci...
Diestro
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Diestro »

zuzkazuzka napísal:hej, alebo dva poháriky nejakého alkoholu... nenavádzam tu nikoho na alkohol, ale keď si psychicky vypätý, dokáže to pekne uvoľniť myseľ...
To je vyhovorka asi 95% alkoholikov ze piju lebo maju nervy :D

Aby som nebol OT. Myslim ze si mozes povedat ze si na dne ked budes vyberat po meste smetiaky aby si si nasiel nejaku chutnu svacinku a budes mat obyvacku v kartonovej krabici od televizora :) Ked si natom neni takto, tak to nebude take zle :wink:
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

ked nad tym dnom tak rozmyslam tak na dne sa da byt financne, alebo psychicky ... financne: clovek je rad ked moze predavat nota bene
pcyhicky: clovek je tak citovo vycerpany, deprimovany, zniceny, ze si nedokaze uvedomit, ze stale su ludia na tomto svete, pre ktorych sa oplati zit. Vtedy, ked je clovek citovo roztrhany na kusy, nedokaze vnimat svet okolo seba, nedokaze rozlisit co je spravne alebo nespravne, chce spachat samovrazdu ... imho vtedy je clovek na dne psychicky a nezalezi na tom, ci je na dne koli tomu, ze ma rakovinu alebo koli maturitam ....
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

ZuzkaZuzka-Na kolko zmiznu problemy ?? na hodinu?? na dve??
Alkohol to je to najhorsie riesenie ...
spanoo
Star
Star

Príspevok od používateľa spanoo »

Shark NX napísal:ZuzkaZuzka-Na kolko zmiznu problemy ?? na hodinu?? na dve??
Alkohol to je to najhorsie riesenie ...
Urcite to nemyslela, tak ze nam to doporucila, alebo skusila alebo nam tvrdilo ze je to spravne...zuzka len poukazala n problem, ze vela ludi riesi kriticke situacie alkoholom...co ich priblizuje k pomyslenemu dnu
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

spanoo napísal:a to ked je clovek na dne sa ma utesovat nestastim druhych?? Ze ini su na tom horsie?? To je spravne? To pomaha?? Podla mna je to pokrytectvo :smt034
Nie tak som to nemyslel. Len som sa snazil porovnavat situacie.
Diestro
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Diestro »

spanoo napísal:zuzka len poukazala n problem, ze vela ludi riesi kriticke situacie alkoholom...co ich priblizuje k pomyslenemu dnu
Nemyslim ze to tak myslela :wink: Chcela len povedat ze poharik moze pomost zabudnut a vylepsit naladu. Lenze alkohol nic nevyriesi, mnohokrat len pokazi. Napriklad taky mojsej, chlastal a pozrite co mu ostalo na krku :smt001 :smt018
wlado_v
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa wlado_v »

ja sa riadim podla hesla ktore tu uz bolo viac krat napisane NIKDY NEBOLO TAK ZLE ABY NEMOHLO BYT ESTE HORSIE ...takze hlasujem za NIE este som nebol na dne
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

Ako aj ja sa priznam ze som bol par krat pod psa ale raz som bol vazne na dne ze som si skoro siahol na život :? (koli dievčatu) zachranila ma iba jedna vec... da sa povedat ze nahoda... ale prežil som to a poučil sa s toho a svoje "nízke stavy" už riešim radsej v kruhu priatelov..... :wink:
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

bol som na dne uz niekolkokrat... ale detaily by som tu nerad rozoberal...
ale ze by som si siahol na zivot? to zas nie... :roll:
Napísať odpoveď