Trochu by som odlahcil celu sekciu od dramy a trojuholnikov, ktorych sa tu nazbieralo v poslednom obdobi pozehnane, trochu temer filozofickou temou.
Zacal by som citaciou od nasho osobneho moderatora jin-a, z inej temy, ktoru som nechcel kazit a ktora ma inspirovala:
Ja mam 22 rokov a vidim, jin, je uplne niekde inde ako ja. No aj mne uz v hlave skrsaju myslienky, kedy je ten najlepsi cas zdvihnut kotvy a ist od vlastneho ? Vsetko ma svoje plusy aj minusy, nebudem ich rozpisovat kazdy si vie domysliet. Doplnim, ze zijem v ukazkovej rodine, kde mi nic nechyba ako jedine milovane dieta, takze nepotrebujem utiect ani nic podobne.jin napísal:Mám 23, mám manželku, dvojtýždňovú dcérku, stabilné zamestnanie a dom na hypotéku. Aj keď aj toto je možno troška extrém, ale to už nechám na Vašu analýzu![]()
No na jednej strane mi je neprijemne byt rodicom na krku pridlho, no na druhej, mam niekedy pocit, ze ist moc skoro by ich mohlo ranit a mysleli by si, ze utekam. Byvam v BA takze do skoly len dochadzam a teda tam chyba ten moment tyzdnovych odchodov na skolu aky prezivali mozno nasi rodicia. No o to viac tu prichadza do uvahy otazka kedy je vhodne vyslat impulz na vlastne osamostatnenie sa nazvime to "umelo".
Tema je cisto filozoficka a zaujimaju ma nazory starsieho resp podobne stareho osadenstva. Tema je urcena vyhradne pre ludi dospelych, tak poprosim aby sa jej vyhybali ostatne mladsie rocniky, nech tu mozeme viest serioznu debatu (ak si niekto mladsi mysli, ze zvladne prispiet niecim co ma hlavu a patu nech sa paci).
Tema sa taktiez netyka primarne zakladania rodiny, ale moze snim byt spojena.