ako napriklad co?ColdRain napísal:axxis: zasa mi nevkladaj do ust nieco co som nepovedal
skutocne? smiem sa spytat kde?ColdRain napísal: pi*ujes ze tu neni co robit
skutocne? smiem sa spytat kde?ColdRain napísal: parafrazoval si tu nejake komunisticke praktiky umiesteniek
poprosim citaciu.ColdRain napísal:nezabudnes par prispevkov predtym dodat, ze slovaci su v podstate vsetci je*** a neucia sa a tak si za to, ze nejsu v zahranici mozu sami
poprosim citaciuColdRain napísal:pritom doteraz jedine co sa ti spajalo s brigadou bolo tesco a existenciu hodnotnej prace ktora nebola v zahranici si tvrdohlavo popieral
ako vzdy, who gives a shit. moderatorom to ocividne nevadi, lebo keby hej tak je to tu uz vsetko zmazane....a ak to nevadi im tak mne to moze byt duplom tak na kkte ci sme v OT alebo nieColdRain napísal:kazdopadne by som ocenil keby si prestal zasierat temu
kludne, ak sa nechces vyjadrit tuna stale mas moznost poslat mi PM-ku kde sa vyjadris k veciam, ktore po Tebe v tomto prispevku chcemColdRain napísal:prispevky od teba uz neplanujem reagovat
P.S. A ked uz sa k tomu vsetkemu budes vyjadrovat tak mi prosim aj napis co si myslis o dvoch ludoch, ktori tu napisali, ze nie su schopni si zohnat zmysluplnu brigadu ked nic ine koli tomu, ze ich obmedzuje skola. Su to crybabies?