Kedy sa stane z chalana muz?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
winni
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa winni »

Myslim ze tu je omnoho viac faktorov ktore ovplyvnuju ci "je" alebo "nieje" chlapec muz... ako sa to vezme.. samozrejme ked povies 25rocnemu typkovi ze je este dieta, ze sa tak sprava tak sa urazi... ( :lol: ) vsakze?.. ale k tomu sa vyjadrovat nechcem.. ja mam jednoduchu definiciu jedneho clanku z celeho puzzle...
jednou vecou je takyto pripad...
predstavte si, je 11 hodin vecer, uzj e tma a vy vkrocite do bytu, svetlo je pokazene (sak komu sa to chce opravovat) a tak idete len tak na slepo hodit veci, mobil a kluce na stol, lenze po ceste sa buchnete do skrinky hlavou...
co spravi dieta?.. skrinke jednu "vrati", jezis co si ta skrinka dovoluje buchat ho, chuda chlapec ze?...
a co spravi muz?.. pomysli si ze si mal davat vacsi pozor, pretoze to ze do skrinky slahne uplne nic nezmeni na jeho aktualnej situacii... ak si to prirovnate k nejakemu inemu zivotnemu problemu je to to iste :)...
je pravdou ze k 18tke sa dospelost rozhodne k darcekom nepribaluje... aj ked si vacsina ludi mysli ze s tym ze sa v 18tich ozrali su velku chlapici...
ja hodnotim "muza" ako niekoho kdo sa o seba dokaze plnohodnotne postarat, ktory ma logicke zmyslanie a je k niecomu hodny, nieco dokaze, alebo uz nieco spravil... ale myslim ze to je videt na cloveku hned sprvej, ktory uz "je" a ktory prave naopak... (heh teraz by ma zajimalo kolky z vas by tej skrinke neslahli jednu nas5... ale uprimna :P )
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

neviem ci sa to da takto hodnotit ... niektori proste maju v niektorych ohladoch viac temperamentu ... ja by som do tej skrine isto flákol (a ublizil si este druhy raz :-D) ... mylsim ze muz nemusi byt iba umiernena chodiaca mrtvola, s lexikonom v ustach neustale premyslajuci logicky ... kazdy sme predsa iny ... ale rozhodne by sa mal o seba vedet postarat (( eventualne o rodinu )) co mozno najzodpovednejsie :-) ...

... ale ja chcem mat v sebe kus chalana aj v 60tke :-D :-D ...
joejoe
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa joejoe »

winni napísal:Myslim ze tu je omnoho viac faktorov ktore ovplyvnuju ci "je" alebo "nieje" chlapec muz... ako sa to vezme.. samozrejme ked povies 25rocnemu typkovi ze je este dieta, ze sa tak sprava tak sa urazi... ( :lol: ) vsakze?.. ale k tomu sa vyjadrovat nechcem.. ja mam jednoduchu definiciu jedneho clanku z celeho puzzle...
jednou vecou je takyto pripad...
predstavte si, je 11 hodin vecer, uzj e tma a vy vkrocite do bytu, svetlo je pokazene (sak komu sa to chce opravovat) a tak idete len tak na slepo hodit veci, mobil a kluce na stol, lenze po ceste sa buchnete do skrinky hlavou...
co spravi dieta?.. skrinke jednu "vrati", jezis co si ta skrinka dovoluje buchat ho, chuda chlapec ze?...
a co spravi muz?.. pomysli si ze si mal davat vacsi pozor, pretoze to ze do skrinky slahne uplne nic nezmeni na jeho aktualnej situacii... ak si to prirovnate k nejakemu inemu zivotnemu problemu je to to iste :)...
je pravdou ze k 18tke sa dospelost rozhodne k darcekom nepribaluje... aj ked si vacsina ludi mysli ze s tym ze sa v 18tich ozrali su velku chlapici...
ja hodnotim "muza" ako niekoho kdo sa o seba dokaze plnohodnotne postarat, ktory ma logicke zmyslanie a je k niecomu hodny, nieco dokaze, alebo uz nieco spravil... ale myslim ze to je videt na cloveku hned sprvej, ktory uz "je" a ktory prave naopak... (heh teraz by ma zajimalo kolky z vas by tej skrinke neslahli jednu nas5... ale uprimna :P )
ja by som bol nasraty kto tam tu skrinu dal :-D a chytal by som sa za hlavu :lol: :lol:
robo244
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa robo244 »

Muzom sa stanes vtedy ked sa zanho zacnes povazovat a ked si nebudes klast tuto otazku. :!:
Napísať odpoveď