jednou vecou je takyto pripad...
predstavte si, je 11 hodin vecer, uzj e tma a vy vkrocite do bytu, svetlo je pokazene (sak komu sa to chce opravovat) a tak idete len tak na slepo hodit veci, mobil a kluce na stol, lenze po ceste sa buchnete do skrinky hlavou...
co spravi dieta?.. skrinke jednu "vrati", jezis co si ta skrinka dovoluje buchat ho, chuda chlapec ze?...
a co spravi muz?.. pomysli si ze si mal davat vacsi pozor, pretoze to ze do skrinky slahne uplne nic nezmeni na jeho aktualnej situacii... ak si to prirovnate k nejakemu inemu zivotnemu problemu je to to iste
je pravdou ze k 18tke sa dospelost rozhodne k darcekom nepribaluje... aj ked si vacsina ludi mysli ze s tym ze sa v 18tich ozrali su velku chlapici...
ja hodnotim "muza" ako niekoho kdo sa o seba dokaze plnohodnotne postarat, ktory ma logicke zmyslanie a je k niecomu hodny, nieco dokaze, alebo uz nieco spravil... ale myslim ze to je videt na cloveku hned sprvej, ktory uz "je" a ktory prave naopak... (heh teraz by ma zajimalo kolky z vas by tej skrinke neslahli jednu nas5... ale uprimna