Klikačky - porada
-
lekoklatik
VIP
Re: Klikačky - porada
Ak počkáš do piatku, dám ti vedieť 
fuu
dakujem , to Fichee je fakt super vec
ešte sa chcem spýtať , nepoznáte niečo tomu podobné , alebo nejakú stránku ktorá tiež celkom dobre vynáša , ale aby mi chodili peniaze na PayPal
bol by som fakt vďačný
ale aj tak ďakujem dosť ste mi pomohli
.
ale aj tak ďakujem dosť ste mi pomohli
Ja som ten prvý blok reklám ani nepozeral a odpoveď som vedel, lebo to úplne jasné. Inak ten postreh o tej náročnosti otázok je dobrý, to ma ani nenapadlo. Možno tí zmrdi pritvrdia potom tak, že človek bude rád, ak po pozornom sledovaní vôbec čosi uhádne.
Ak sa dá na tom fichee.com zarobiť ozaj aspoň 2 eurká za hodinu, tak to radšej ostanem doma sedieť 10 hodín za tým, ako ísť makať na stavbu za 2.50 na 8 hodín.
Behom 7 minút 30 centov, ale už sa mi dnes nechce.
Dúfam, že to nie je nejaký odžub, že peniaze na účet ti nikdy nepošlú. 
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Prispevky s refferalmi zmazane, vid. pravidla fora.
Otázky, vôbec nie sú nejaké zákerné. Sú tam kvôli tomu, že či si to aj pozeral. Nejaký slogan, ktorý povedali, alebo druh ovocia v reklame na Spiš Hrušku, najviac ma iba zaskočila otázka, že koľko dievčat tancovalo v reklame na drogériu (5) - vtedy som to mal pustené na pozadí, tak som si len tipol.
Ale keď už máš tie reklamy napozerané (vieš, o čom sú), tak stačí, že ich máš pustené, robíš si nejakú inú robotičku a len počúvaš.
-
Fatall
Medium Star
Fichee nieje az take super ako sa na prvy pohlad zda, par krat prehrate tie reklamne spoty a dalej vas to nepusti pokial sa cez vas link neregistruju dalsi 4 ludia takze obycajna pyramida...
Je to tak. "Napozeral" som si tam asi 1,50 € a ďalej nemôžem, dokiaľ nezoženiem štyroch ďalších. A tak sa moja kariéra s podobnými zárobkami zrejme skončila 
-
Grim
Darca
...podobne aj u mňa...zrejme tam budú aj daľšie zádrhely neskôr...pri 10€ to požiada, aby sa registrovali daľší piati ľudia atď...serie ma len to, že majú všetky moje info a určite budú zasielať všelijaký spam mne na mail...
-
TommyHot
Addict
To je tak, ked si ludia myslia, ze si dokazu zarobit inak ako serioznou pracou, alebo investovanim do niecoho co ma potencial. Naozaj ste cakali, ze vam niekto da nejake vacsie dukaty za pozeranie reklam?
-
Grim
Darca
...nooo...už som dlho na nič nenaletel... 
-
lekoklatik
VIP
to uz zas co mutis vodu?TommyHot napísal:To je tak, ked si ludia myslia, ze si dokazu zarobit inak ako serioznou pracou, alebo investovanim do niecoho co ma potencial. Naozaj ste cakali, ze vam niekto da nejake vacsie dukaty za pozeranie reklam?
Jediny problem a odrb vidim v tom, ze sa o niecom takom v podmienkach nepise pana beka. Tiez mohol autor temy upozornit -_-
Este som sa k 1,50 nedostal, tak to potom ked tak potvrdim, vyvratim. Ale ak je to skutocne tak, tak je to teda paradny odrb.
Nemalo by sa to teda spominat v podmienkach registracii?
Je to tak, stačí prísť k 1.50 € a už musíte zháňať 4 ľudí, inak vás to ďalej nepustí. Ale vraj to je už potom neobmedzené, keď si človek tých 4 ľudí zoženie. I keď už tu bol aj názor, že pár krát zle odpovieš a musíš ďalších 4 zháňať, tak neviem, každopádne ma to asi aj rýchlo omrzelo. 
-
lekoklatik
VIP
Tak teda suma 1,50eur a dostanete "chybove hlasenie" v prilohe je teda pravdiva. Smradi, fakt to nie je vo vseobecnych podmienkach spominane. Ze by som si ich precital 3ti krat? -_-
Kazdopadne koho by zaujimalo, tu su dodatkove informacie po dosiahnuti tohoto limitu - http://www.fichee.com/project/web/flash ... ucanie.pdf
Ja som o tých 4 ľudoch vedel od začiatku, písal to ten týpek tu čo s tým prišiel. V tom nevidím až taký problém, je to jediná "prekážka."
No pokiaľ by to fakt chcelo iba štyroch ľudí a potom neskôr už nič, tak by to šlo. Ale dôveru v to už moc nemám, keďže rovnako som predtým v podmienkach nikde nič o takom zádrheli nevidel. Ale otravovať s tým kamarátov alebo spamovať niekde po webe tak to teda nie, mňa samotného vie naštvať, keď mi niekto pošle niečo podobné 
-
Grim
Darca
...oje*** oni, môžeš aj ty...regol by som štyroch na nejakú 10 minutemail adresu s vymyslenými menami...nikto ti nedokáže, že si si tie mená vymyslel ty, a nebol to len nejaký vtipálek, ktorý videl tvoj referal...navyše v podmienkach je jedna vec, ktorá mi po tomto podraze bije do očí...výhru nemožno vymáhať súdnou cestou...
Tiež som si to všimol. Neznamená to teda, že ak ti tú "výhru" nepošlú dobrovoľne, tak si môžeš pískať?
// tak či tak, počkám si, či pošlú aspoň tých 1,50 € a potom prípadne narobím nejaké fake accounty
// tak či tak, počkám si, či pošlú aspoň tých 1,50 € a potom prípadne narobím nejaké fake accounty
-
Grim
Darca
...1,5 ti nepošlú...musíš zarobiť minimálne 20€ a pošlú ti potom 10€...vždy 14 v nasledujúcom mesiaci v ktorom bol limit pre vyplatenie dosiahnutý...musí ti jednoducho vždy na účte zostať aspoň tých 10€...
Aha, tak potom je to jasné a radšej si teda pôjdem zapísať nejakú tú nočnú šichtu v tescu