Klikačky - porada
-
DanielDevil
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Klikačky - porada
na fichee som bol aj ja, škoda že to skončilo ale tak vyplatili mi tuším 2x10€ čo som tam zarobil pozeraním, takže škoda že to nevydržalo dlhšie
Toto je veľmi dobrá stranka:
xxx
Dávajú tam 1$ za prezretie jednej reklamy! A sú tam aj iné spôsoby ako získať doláre. V deň keď som sa tam zaregistroval som mi zarobil 25$ ! A trvalo to iba 10 minút! Odporúčam
xxx
Dávajú tam 1$ za prezretie jednej reklamy! A sú tam aj iné spôsoby ako získať doláre. V deň keď som sa tam zaregistroval som mi zarobil 25$ ! A trvalo to iba 10 minút! Odporúčam
Vyzerá to neprofesionálne a podozrivo ako každá iná pofidérna klikačka. Nikto ti nedá dolár za pozretie reklamy. Ten, kto je dobrý nepotrebuje mať na hlavnej stránke falošných akože-spokojných zákazníkov, a ten, komu to dobre zarába nepotrebuje posielať referal linky po fórach a registrovať si tu nový účet.
Čiže milý JaqUi, každý zdravo zmýšľajúci človek pochopí, že si ešte nezarobil ani hov*o, a od tej firmy si nevidel fyzicky ani cent. Tak neklam aj ďalších.
PS: zrejme budeš zablokovaný, lebo tvoj prvý a jediný príspevok je poručenie pravidla. Ahoj.
Čiže milý JaqUi, každý zdravo zmýšľajúci človek pochopí, že si ešte nezarobil ani hov*o, a od tej firmy si nevidel fyzicky ani cent. Tak neklam aj ďalších.
PS: zrejme budeš zablokovaný, lebo tvoj prvý a jediný príspevok je poručenie pravidla. Ahoj.
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Klikacky boli v mode pred 2 rokmi.a dnes uz kazdy vie ze 95% je scam
zaslužiš si facku zato že klameš a za to že stranka je na druhej domene wz.sk
a ban zato že je tam referal na teba debil
a ban zato že je tam referal na teba debil
-
Corn Flake
Guru wannabe
Z takýchto internetových "zárobkov" môžem odporučiť http://www.marketagent.com. Raz za pár týždňov/mesiacov príde mail s dotazníkom za ktorého vyplnenie dostanete okolo eura (niekedy vás to zruší po pár kontrolných otázkach a dá len pár centov). Za referala je euro a vyplatiť si to môžete už po 2€.
Čiže raz za páč týždňov/mesiacov euro.
Rozumiem správne - jedno euro mesačne v priemere?
Rozumiem správne - jedno euro mesačne v priemere?
Tamo tema nema vyznam a treba ju zamknut.