Koľko cigariet denne vyfajčíte?
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Koľko cigariet denne vyfajčíte?
Keď mám naho*no deň (ako aj ten dnešný), tak aj tých 45 je málo. Ak ma nič nevytočí alebo len oddychujem, stačí mi aj 5. Typicky inak 20-25ks.
Vy ste na tom ako?
//Pre adminov: je tu téma o druhu cigariet, nie o počte. Prosím nemazať.
Vy ste na tom ako?
Naposledy upravil/-a Gothar v 08 júl 2012, 8:55, upravené celkom 2 krát.
Dôvod: Pridana anketa
Dôvod: Pridana anketa
Re: Koľko cigariet denne vyfajčíte?
no to sa teda mas cim chvalit
-
TommyHot
Addict
Fajcim zvycajne uz len piatky a to dam okolo 5...
-
yoggy
v sedemnástichThommas napísal:Keď mám naho*no deň (ako aj ten dnešný), tak aj tých 45 je málo. Ak ma nič nevytočí alebo len oddychujem, stačí mi aj 5. Typicky inak 20-25ks.
Vy ste na tom ako?
-
Betarik
Professional
5-7 ako kedy ... ale chcem prestat 
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
ked som robil este na strkovni udrzbara tak 40 za 12 hodinovu smenu
casto sa nic nekazilo tak sme len fajcili a kavu pili...
teraz tak 20 denne ale ked pijem tak fajcim v kuse...
casto sa nic nekazilo tak sme len fajcili a kavu pili...
teraz tak 20 denne ale ked pijem tak fajcim v kuse...
ked mam dobry den, tak ani jednu a ked mam nahovno den, tak 0 
-
Michaelo
Hardcore addict
Od kedy mám elektronickú tak 2 až 3 denne. No včera mi niekde zmizla a k tomu prišla sestra tak sa to zdvihlo na 10 denne cca.
Ale tých 25 alebo 45 je hrozne veľa.
Ale tých 25 alebo 45 je hrozne veľa.
-
Thommas
Addict
Tak to je ešte lepšie, že som nenapísal dnešný počet. (Asi najhorší deň doteraz, na ktorý si pamätám).
Michaelo: Mne tá elektronická dáko nezabrala, stále som si musel zapáliť na klasickú. Možno som to len málo skúšal (deň-dva) ale stále to bolo nanič.
A prosím neriešte môj vek, nie o tom je táto téma. Ako raz môj kamarát poznamenal: "Radšej si zapálim, nebudem profi športovec ale aspoň sa nebudem znervózňovať, nepôjdem bezhlavo cez cestu a zrazí ma dáky somár ako 20 ročného" (tým netvrdím, že má 100% pravdu, ale niečo na tom je).
K
: Prosím, nekarmujte ma,,, že koľko vyfajčím a prečo. Hovno viete o mojom živote, a tak to aj zostane.
Michaelo: Mne tá elektronická dáko nezabrala, stále som si musel zapáliť na klasickú. Možno som to len málo skúšal (deň-dva) ale stále to bolo nanič.
A prosím neriešte môj vek, nie o tom je táto téma. Ako raz môj kamarát poznamenal: "Radšej si zapálim, nebudem profi športovec ale aspoň sa nebudem znervózňovať, nepôjdem bezhlavo cez cestu a zrazí ma dáky somár ako 20 ročného" (tým netvrdím, že má 100% pravdu, ale niečo na tom je).
K
To je jedna z najstupidnejsich veci ktore som v zivote pocul.Thommas napísal: "Radšej si zapálim, nebudem profi športovec ale aspoň sa nebudem znervózňovať, nepôjdem bezhlavo cez cestu a zrazí ma dáky somár ako 20 ročného"
-
Michaelo
Hardcore addict
Gangy: detto. Hovadina IMO.
No možno si mal blbý typ elektronickej a blbý liquid. Mne sadla od prvého dňa ale hladne sa spotreba zvýšila tým že som bol sám doma tak som nemusel chodiť na dvor si zapáliť.
Ale ak nájdem moju e-cigu tak to zasa klesne.
No možno si mal blbý typ elektronickej a blbý liquid. Mne sadla od prvého dňa ale hladne sa spotreba zvýšila tým že som bol sám doma tak som nemusel chodiť na dvor si zapáliť.
Ale ak nájdem moju e-cigu tak to zasa klesne.
-
yoggy
takže denne 2 krabičky? jedna krabička stojí cca 2,5€x2 = 5€x30=150€ na mesiac za zbytočnosť... z ktorej nemáš žiadny osoh a škodí to tvojmu zdraviu a ešte v tak mladom veku, si neviem predstaviť čo bude, keď budeš mať 30 rokov

presne 0, smrdi mi to
-
audiotrack
VIP
taktiež nefajčiar
-
Nadeo
Guru wannabe
0... Ani nie su z toho stavy, uplne zbutocna vec 
-
Kok
Light Professional
v poslednom case dost obmedzujem, snazim sa postupne prestat .. priemer poslednych tyzdnov je takych 4-8 cig denne
V priemere mi to robi tych 1-5 na den. Fajcim iba v spolocnosti fajciacich ludi, ak pri tom konzumujem aj alkohol (napr. niekde na chate), tak fajcim viac.
Tie cisla, co tu niktori davaju, ze 2 skatulky denne - ja tomu nerozumiem. Ked som niekde na chate, kde pijem jedna radost a stiahnem tam za den jednu skatulku, tak na druhy den som prefajceny jak kominar, som rad, ze dycham a cigaretu nechcem ani vidiet.
Tie cisla, co tu niktori davaju, ze 2 skatulky denne - ja tomu nerozumiem. Ked som niekde na chate, kde pijem jedna radost a stiahnem tam za den jednu skatulku, tak na druhy den som prefajceny jak kominar, som rad, ze dycham a cigaretu nechcem ani vidiet.
Ked som doma a nikam nejdem, tak mi stacia tak 3 na den. Lenze ked robim, tak si chodim zhruba kazdu hodinu zapalit aby som sa nezblaznil a vystaci mi 1 krabicka na dva dni. Ked idem von pit tak stiahnem za vecer aj celu krabicku, potom mam rano taku hnusnu chut v ustach.
-
lowmanek
Light Professional
Nefajcim, nevidim zmysel vo vyhadzovani penazi do niecoho, co mi nici zdravie (ano, nici, a ano, nemusis na to vobec zomriet, ale ide o princip) a navyse necitim z toho ziadny dusevny/fyzicky alebo iny pokrok. Niekoho ukludni cigaretka, ja tlacim do hlavy cokoladu...
-
TommyHot
Addict
V com je lepsie vyhadzovanie penazi za cokoladu, oproti vyhadzovaniu penazi za cigarety? Pokial nejes cokoladu z vysokym obsahom kakaa, tak je to rovnaky bordel ako cigarety