Kofeinove sialenstvo

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
barbie
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Kofeinove sialenstvo

Príspevok od používateľa barbie »

kedy ste zacali pit kavu??ktoru mate najradsej? pijete cappccino horucu cokoladu caj presso standardnu kavu alebo mletu??

ja mam najradsej cappuccino s mliekom a posipane skoricou pijem ju tak dva mesiace 2* denne neviem ako som bez nej mohla doteraz zit rodicia my ovsem moj navyk neustale vyhadzuju na oci ... nevadi ja ju mam rada :)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Kávu osm začal piť pred rokom a odvtedy pijem každý deň okolo 3 šálkov pressa.
Najradšej mám odrodu Kona Macademia, ale nepohrdnem ani kávou Ethiopia Crow...Sú to kávy nakupované v malých množstvách na burze.
Na domáce pitie mám Lavazzu alebo ILLY
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Aj horúca čokoláda obsahuje kofeín??? Ja dávam prednosť teínu v čaji.. kávu som sa zatiaľ nenaučil piť.. jednak mi nechutí.. :smt096 a jednak som zatiaľ všetko úspešne zvládol aj bez nej. ;)
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bocian »

jaa pijem obiycajnu kavu :lol: nooo a podla toho ako sa citim.. nie kazdy den... ked vstanem a mam pocit ze som taky plny energie ze buchnem ju nepotrebujem... ale ked vstanem tak ze sa tri hodiny zobudzam a chodim jak keby som umieral tak vtedy sa zide salka :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Horucu cokoladu so slahackou mozem :D Ale ani kapucinom nepohrdnem, no opat so slahackou alebo aspon mlieckom. Co sa tyka kavy, tak prilis nepijem, mozno tak dve-tri salky za mesiac, aj to velmi slabu (malu cajovu lyzicku kavy, dve velke cukru a este viacej slahacky).

A keby ste nevedeli, tak t0m4s3 si dava 5 cukrov do kavy!!! :D
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Takže pijem 2-3 kávy denne, je to moja neresť. Strašne mi chutí, nie je nič lepšie ako vstať, uvariť si kávu, zapáliť si cigaretku, prečítať noviny a fŕŕŕ do školy /roboty :) Alebo večer, keď je západ slnka, sadnem s kávou, zapálim cigaretku a dívam sa von oknom na Košice. Totiž mám výhľad ako kráľ :D . Najradšej mám klasickú popradskú, neviem,Nescafe ma nikdy neoslovilo :)
jjj
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jjj »

zvykol som si kazde rano pit exktra silnu kavu s mliekom a cukrom ... na obed kapicuno a poobede jedneho turka po tom ako pridem domov ... bez kavy by som uz neprezil co je dost smutne ..... :cry:
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

ked som bol mladsi tak som mal rad viedensku... a teraz som sa preorientoval na zeleny caj.. kava mi uz skoro vobec nechuti,,, iba raz za cas
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Nepijem ! Kava vytahuje vodu z buniek, taze na stare kolena by som bol scvrknuty a zvraskaveny dedo ako susena svestka a to nechcem... :)
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

hmm,kavu moc ,valstne vobec nepijem..
Godfather
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Godfather »

Nepamatm kedy som ju zacal pit... Ale ani ju moc nepijem ked tak si dam Viedensku :) tu mam naozaj rad :wink: A potom mam rad tie Latte ale neviem ci to je tiez kava :oops:
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

dawo napísal:Nepijem ! Kava vytahuje vodu z buniek, taze na stare kolena by som bol scvrknuty a zvraskaveny dedo ako susena svestka a to nechcem... :)
Ale veď na niečo umrieť musíš :!: :lol: Nie jasné, s kávou to netreba preháňať. Ale dosť ti pomôže keď v jeden deň robíš 22 hodín, prídeš domov na 2 hodiny a ideš na 16stku, v ktorej musíš obehať pol slovenka. Bez kávy to jednoducho nešlo :)
SRneC
Addict
Addict

eritrocit napísal:Ale veď na niečo umrieť musíš :!: :lol: Nie jasné, s kávou to netreba preháňať. Ale dosť ti pomôže keď v jeden deň robíš 22 hodín, prídeš domov na 2 hodiny a ideš na 16stku, v ktorej musíš obehať pol slovenka. Bez kávy to jednoducho nešlo :)
Tak to je jasna vec, ale kedze mam 15 tak to zatial nepotrebujem... radsej caj... ak budem starsi moze "ozavisliem" aj ja :)
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

hojko napísal:A keby ste nevedeli, tak t0m4s3 si dava 5 cukrov do kavy!!! :D
ja si davam do caju 7-8 a do kapucka si to rovno nasipem do polky hrnicku :wink:
// aj cukrovka zabíja, tak bacha na to :D ...eritrocit
SRneC
Addict
Addict

trochu OT ale prehnane sladenie naozaj moze sposobit cukrovku alebo je to mytus :?:
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

nepijem, nepotrebujem, nechuti mi. kavu som pil asi dva krat v zivote, raz som si uvaril strasneho smrtaka do pollitrovej flase cele to vypil (ale bol som dost pod parou - to bolo na konci deviatky ZS) a potom raz na strednej z automatu a to som sa skoro potykoval. nechyba mi k zivotu a mam taky pocit, ze ju nebudem pit ani v buducnosti (sice nikdy nehovor nikdy, ale nebudem) ja som skor cajickovy :coffee: cize toto u mna nehrozi :lol:
qwerty-xyz

Re: Kofeinove sialenstvo

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

barbie napísal:kedy ste zacali pit kavu??ktoru mate najradsej? pijete cappccino horucu cokoladu caj presso standardnu kavu alebo mletu??

ja mam najradsej cappuccino s mliekom a posipane skoricou pijem ju tak dva mesiace 2* denne neviem ako som bez nej mohla doteraz zit rodicia my ovsem moj navyk neustale vyhadzuju na oci ... nevadi ja ju mam rada :)
vypi energeticky napoj za tym papaj guarana tabletky spolu s kofeinovymi a potom uvidis kofeinove sialenstvo :twisted:
(to bolo zo srandy -- neskusat !!! brutalne sa vam rozbucha srdce a ked nie ste zvyknuti tak -- :cry: )
Pedrosino
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pedrosino »

kavu som zacal pit asi pred rokom a davam si kazde rano ked idem do skoly pijem iba rano potom uz nie a pijem nesku s trochu cukru a smotanov alebo mliekom :)
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Nie je kava, nie je den! Kavu pijem uz vysse 8 rokov. Bez nej si neviem predstavit trebars take rano. Kava + mlieko + cukrik... to je to prave, co ma preberie. Vdaka kave som aj skoncil vysku a vdaka kave teraz aj pracujem. :coffee:

:)
Step256
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Step256 »

ehm no kavu som zacal ako prvak na stretnej to uz nejak tak pri konci ...

aaa tak presso s mliekom ;o))))

ale ked nie je nic ostatne tak si dam aj zlievanu reps. turecku resp. obycajnu resp. zrnkovu xi :P
Napísať odpoveď